subota, 8. lipnja 2013.

May Favorites






Iako smo već osam dana u lipnju, mislim da još uvijek vrijedi naslov posta :) Neću valjda žuti karton zaraditi? ;) Krenimo na jedan brzinski post.



U svibnju sam najviše posezala za ovim stvarima:


Olival Bademovo ulje za kosu,kožu i nokte - kupljeno na blef u KTC-u, za 13 kn. Nakon nekoliko korištenja sam se oduševila jer mi se kožica oko noktiju konačno normalizirala. Obavezno prije spavanja namažem ruke, ponekad preko dana. Još jedan plus je što se brzo upija i nema nekog mirisa, a i sigurno je dovoljno zdravo i prirodno jer ga moj mačak želi sa ruku lizati.

Alverde ulje pasji trn i divlja ruža - ulje koje sam prije nekoliko godina otkrila upravo zahvaljujući cimerici (Hvala Petra! :) ) i od tada ga koristim najviše ljeti jer mi daje koži taman onoliko njege koliko joj je potrebno, a divnog je mirisa. Prije spavanja namažem noge, pričekam nekoliko minuta da se upije u kožu i spavanac :)

MNY Colorama - lak sam kupila jer sam mislila da će mi biti poput jedne stare Essence French nijanse, no ispalo je da ipak nije boja kao što se čini kada ju gledate. Ovo je zapravo prozirni lak sa jako sitnim šljokicama. No nije mi žao, jer sam konačno pronašla lak koji nije skup, a jako je dobar sam ali i kao baza za druge lakove.

MUA Sheer finish Lipgloss , nijansa "Too much fun" - sjajilo koje sam osvojila kod Tamelie :) A što da kažem, obožavam ga :) Nije pregust, nije presticky, daje taman boju mojim usnicama, ugodna je mirisa :)  


Givenchy Dhalia Noir L'Eau - dobila sam ga na Givenchy i ItGirl eventu o kojem ste mogli čitati ovdje. Miris koji mi je idealan za proljeće, ali nekako se mom nosu čini da će se super ponašati i ljeti :)

Nivea Smooth Sensation body butter - dobila sam na recenziju (koja uskoro dolazi) i sve što vam zasad mogu reći jest "Yumm!" :)

E, sada nekoliko proizvoda za koje isto dolaze recenzije.

Flormar Max XXL maskara - najviše sam za njom posezala, s razlogom je završila i u ovom postu :)

Flormar tuš - isto oduševljena, i iznenađena postojanošću

L.A. Girl  rumenilo, nijansa "Bashful" - rumenilo koje mojem licu daje baš onu zdravu boju, niti previše, niti premalo.

Catrice BB krema, nijansa 010 Light beige - ovaj mjesec, svaki put kada sam izlazila van na kraći ili dulji period, na lice sam nanosila upravo ovu BBicu :)

I na kraju, srebrne naušnice koje sam dobila od dragoga ove godine za Valentinovo :)




A koji su vaši favoriti bili u prošlom mjesecu?

Broj komentara: 15:

  1. Super favoriti, baš i ja danas objavila post s njima :)
    Od ovih tvojih stvarčica obožavam Flormar maskaru i Dahlia noir L'Eau ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su ti favoriti :) Baš me sad zainteresiralo ovo MUA sjajilo, još ga nisam probala, od njih sam uzimala samo ona sjajila u uobičajenim pakiranjima, pregusta su mi :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toga je i mene bilo strah, pa ih nisam naručila. Ali onda sam kod Tanje osvojila ovo sjajilo, uz eye glitter liner, i kada je došlo zaljubila sam se :) nije rijetko,a opet nije onako užasno gusto i sticky :)

      Izbriši
  3. Zaboravila si nabrojati mačka kao favorita hihi :)
    Mene najviše zanima Nivea body butter! Zato mi je drago što pripremaš post o tom čudu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram potrazit bademovo ulje bilo cije, jer ne znam hocu li uspjeti da nadjem taj ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako nađeš ovo, uzmi odmah!:) pokušavala sam si tu kožicu normalizirati sa raznim kremicama i uljima (npr. maslinovo), ali ništa.

      i gledaj da ti sastav bude što manji, jer bi to trebalo biti što prirodnije. ovo moje ima tri sastojka: Pleum Amygdalae, Tocopheryl Acetate, Vitamin E.

      Izbriši
  5. Imam i ja alverde ulje s ružom, i za tijelo i verziju za lice. Obožavam! *-*

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja koristim ovocAlverde ulje vec mjesecima, savrseno je:)

    OdgovoriIzbriši