ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Carrie purse DIY




Kako i sam naslov kaže, ovaj maleni post posvećen je jednom jednostavnom i meni jako simpatičnom DIY iliti Do It Yourself (Uradi Sam). Kao ljubiteljica TV serije Sex & the City, istoimenih knjiga i dva filma, nestrpljivo sam čekala početak emitiranja The Carrie Diaries :) Prequel S&C, kako je sve počelo i kako nam je Carrie od mlade djevojke, pomalo zbunjene, ali sa stavom, postala žena sa stavom. I koja je na neki način bila ne samo pola sata opuštanja pred ekranom, već i nadahnuće mnogim ženama diljem svijeta, bez obzira na dob, rasu ili religiju. Sama serija je simpatična teen drama, dašak 80-ih, doba izvrsne glazbe i ludog stila, irokeza i jastučića za ramena, groznog plavog sjenila na očima. Doba kada se rodio MTV, a vrlo vjerojatno i doba odgovornog za uništenje ozonskog omotača, zbog pretjerane uporabe laka a kosu.

No da ne duljim, bacimo se mi na ono bitno :)





Potrebno vam je:
- stara torbica, može i neka jeftina, koju vam nije šteta (moja je iz KIK-a, platila sam ju 34 kune)
- nekoliko listova A4 papira kojima ćete zaštititi stol i sve uokolo 
- nekoliko lakova za nokte, boje po vašem izboru 





Lakovi koje sam koristila su: 
- Essence color&go u nijansama: 76 Hard to Resist ; 39 Lime Up! ; 02 White Secret
- Max Factor Nailfinity 704 Disco pink
- Catrice 480 Miss Piggy Reloaded
- O.P.I. Gloria Red




Nakon što sam papir složila tako da ne poprskam stol i stvari koje mi se na njemu nalaze, odlučila sam krenuti od bijele boje (koja i nije tako bijela kako izgleda). Bočicu laka sam prvo lagano nagnula da nešto laka iscuri na torbu, potom sam malo sa kistom "maljala" uokolo. Sa drugim nijansama sam imala osobitu inspiraciju, pa sam uokolo sa kistom "špricala".





Ostavila sam preko noći da se dobro osuši i evo ga! Konačni rezultat :)
A sad treba dočekati nešto toplije dane da ju malo "prošpanciram" uokolo :)


Ako se i vi odlučite okušati u ovom DIY, slobodno mi fotke pošaljite na FB page :)



Broj komentara: 8:

  1. Pratim seriju, a pročitala sam i knjigu :) Meni je to slatko, ali ne za mene jer sam možda pretjerana klasičarka i 70-e i 80-e nisu godine koje me modno privlače. Btw, imam onaj OPI Gloria red lakić i nije me baš oduševio, kakav je tebi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam klasičarka, ali ovo mi je bilo prezgodno :) a i treba mi ponekad nešto ovakvo da mi malo "digne" odjevnu kombinaciju :)

      što se laka tiče..ok je, ali mi se čini kao da su na ovoj nijansi štedili na kvaliteti. Nisam sigurna, pošto imam samo taj O.P.I., pa ne mogu uspoređivati. Ali priznajem da sam očekivala više od njega.

      Izbriši
  2. Nisam još pogledala seriju o.O Budem već jednom prilikom. Zapravo me veseli dašak 80-ih, iako se sigurno ne može usporediti s originalom.. A torbica je odlična!!! Baš je kul i jedinstvena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, nismo u subotu stigle popričati o serijama...meni je ova serijica baš simpa i mislim da bi mi srce lagano puklo kada bi ju ukinuli.

      Izbriši
    2. Počela sam gledati seriju :)))) Super je!!! Mali plavi je presladak, a ja sam pedofilka :D I sad i ja želim ovakvu torbicu hhh :D

      Izbriši
  3. Odlična ideja, predobro izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i sada čeka toplije dane :) ako se i ti odlučiš eksperimentirati poput mene, javi rezultat :)

      Izbriši