subota, 16. veljače 2013.

Labello Lip Butter

Danas vam donosim kratki post o nečemu što je doslovce planulo u DM-u kada se pojavilo. Nivea (za  tržište SAD-a), odnosno Labello (za naše tržište) Lip Butter.
Ove divote dolaze u 4 varijante: Original, Caramel cream, Vanilla & Macadamia, Raspberry Rose.




Kod nas ih se može kupiti samo u dvije varijante, Vanilla & Macadamia i Raspberry Rose.

Zapakirano je u "kartončić", a u njemu se nalazi malena metalna limenka. Sama limenka je nešto veća od kovanice od 25 kuna. 

Sadrži shea maslac i bademovo ulje koje bi trebalo pružiti usnicama intenzivnu hidrataciju i njegu.

Cijena: 18,90 kn
Gramaža: 16,7g/19ml
Rok trajanja: 12 mjeseci
Zemlja porijekla: EU/Belgija

Prvo što se može vidjeti kada ih otvorite jest nježna boja, a potom miris. Vanilla & Macadamia me, prije početka korištenja, mirisom jako asocirala na bijelu Linoladu, dok me Raspberry Rose asocirala na maline sa vrhnjem. Kako sam sve više koristila, tako se i miris nekako promijenio, pa mi Vanilla&Macadamia povremeno daje "hintove" bijele čokolade sa mrvicom kave, a Raspberry Rose na bubblegum (njam-njam :) ).


U mom slučaju, izvrsno hidratizira usnice. Kada se nanese na usnice zaista se osjeti kako proizvod obavije usnice i počinje raditi svoje. Jako sam zadovoljna.
Navela bih samo ove boljke:
1. Nepraktičnost pakiranja za neke. Meni osobno ne smeta jer nikada ne maljam prstima, već uronim sa usnicama, dam laganu pusicu :)
2. Slaba pigmentiranost. Na usnicama ostavlja lagani, nježni sloj boje. Kod nekih to izgleda normalno, kod drugih jako čudno jer dobivate dojam kao da niti nemaju usnice. Stoga bih voljela kada bi ovaj proizvod bio pigmentiraniji.



Sve u svemu, izvrstan proizvod i svakako bih ga preporučila.

Jeste li već iskušale lip buttere i koje? Odbija li vas pakiranje proizvoda pri kupnji?

Broj komentara: 17:

  1. Imam oba i oba su mi draga. Možda malo više naginejm malinama jer su mi najdraže voće :) SUper su mi za svakodnevnu upotrebu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što više koristim, to je i meni ovaj od maline draži :)

      Izbriši
  2. Imam oba. U početku su me oduševila zbog mirisa, ali nakon dužeg vremena, shvatila sam da ne njeguju usne, tj. ne utječu na njih ukoliko su ispucale i ne primijetim razliku s ovim balzamima :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su savršeni za svakodnevnu upotrebu kada mi usnice nisu ispucane. Ako se dogodi da su mi ispucane (prehlada/vjetar) za oporavak koristim Melem ili Labello sa medom.

      Izbriši
  3. nisam probala a ni necu jer ne volim ovakva pakiranja :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe a ja padam na ovakve kutijice/pakiranja :) ali eto, ne maljam prstima već lagano uronim sa čubicama :)

      Izbriši
  4. Kupila, isprobala i sviđa mi se, solidan balzam ;).

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja ih jos nisam videla u Beogradskim parfimrijama/drogerijama...Valjda ce uskoro stici jer jedva cekamd a ih probam! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja još nemam niti jedan, a toliko čitam o njima da je to strašno!!! I izgledaju prekrasno i sad hoću oba, ali stvarno :) Mislim da bih uzela malinu, čisto zato da mi usne ne budu blijede.. I da, slažem se za nespretno pakiranje. Ali eto, pus pus i onda razmazati, kako ti i radiš.. A što ćeš kad dođeš do kraja pakiranja? Ja onda obično sastružem noktom pa nanesem na usne :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam ova dva slatkiša :) Sestra ima vaniliju, a ja malinu pa se onda mijenjamo (ovisno o raspoloženju toga dana) Jako dobra recenzija. Ja sam zasad dosta zadovoljna njima. Trenutan učinak im je super, a što se tiče izražene suhoće ili oštećenja usana tu im ne bismo trebali previše zamjerati ... U tom slučaju je najbolje rješenje Melem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melem je zaista kategorija za sebe :) Univerzalan i pomaže (gotovo) uvijek, pa čak i kada alergija na ambroziju odluči podivljati :)

      Izbriši
  8. Imam malinu a vanilija mi je na popisu želja. Ok je, ali znaš mene - nema okusa ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Aaaa kad ce u Srbiju da dodju,ne mogu vise da ih docekam :D

    OdgovoriIzbriši
  10. i love the raspberry one :)

    Please do come visit my blog and have a look at the biggest giveaway ever!

    http://pinkcloudsz.blogspot.com/2013/06/giveaway-its-raining-clothes-babe.html

    OdgovoriIzbriši