ponedjeljak, 11. veljače 2013.

New In! LE Neo Geisha + Hugs&Kisses


Well, hello there! :)

Neko vrijeme me nije bilo, a i ovaj post malo kasni jer su iskrsnule neke obaveze koje sam morala srediti. Početkom mjeseca sam navratila u Muller i pronašla dvije LE kolekcije. Ovo su stvari koje sam uzela. :)


 Prvo je Essence LE kolekcija Hugs & Kisses

Slika preuzeta sa neta

Od cijele kolekcije, odlučila sam se za nekoliko stvari.

Dva nadlaka: 04 Sunshine and red roses, prozirni nadlak koji ima crvene sitne šljokice i srca. Zgodno mi izgleda na nježno ružičasto nalakiranim noktima.
01 More than words, prozirni sa ružičastim i zlatnim šljokicama. 
Moram li napomenuti da je zaista muka skidanje šljokica, ali isplati se :)

Pakiranje/Količina: 5ml
Cijena: 13,90 kn.
Proizvedeno u Francuskoj.


  Mini paletica sjenila 01 Love at first sight, koja se otvara povlačenjem ružičaste trakice prema gore, sadržava 4 sjenila i klasični obostrani spužvasti aplikator (koji meni apsolutno nikada ničemu ne služi) koji se podiže isto ružičastom trakicom.
Svako sjenilo ima otisnuto/izdignuto jedno slovo, tako da na kraju možete pročitati LOVE.
Pokušaj swatchanja je bio bezuspješan. Kako sa ovim sjenilima, tako i sa rumenilom iz iste kolekcije. Same nijanse divno izgledaju, ali kada se nanesu na kapak, toliko su shimmeraste i toliko nježne da se jedino mogu koristiti za unutrašnost oka ili ispod obrva. Zaista šteta, da su malo jače pogmentirane, zaisgurno bi ih puno više mogla koristiti.
Također "contains carmine".

Gramaža: 4 x 1,8g (svako sjenilo iznosi 1,8 grama)
Cijena: 26,90 kn
Proizvedeno u Kini (PRC - Peoples Republic of China).



Rumenilo, 01 Dating Prince Charming,  isto izgleda divno, no niti njega ne mogu koristiti kao rumenilo, već kao highlighter. Kao i kod palete slova su lagano izdignuta, ali za razliku od nje, ovdje su druge boje.

Gramaža: 7,4g
Cijena: 22,90kn
Proizvedeno u Kini (PRC - Peoples Republic of China).


I na kraju, lip scrub 01 Be my Valentine, koji mi je negdje nestao (o.O) pa sam se poslužila slikom sa neta. Miris mi je jako čudan i asocira me na one gadne sirupe što smo svi morali piti kada smo se kao klincin razboljeli. Sam piling i nije baš piling. Da, sadrži nekakve sitne čestice. 
Pomaže li to? Apsolutno ne. 
Dobra ideja? Apsolutno da, i voljela bih kada bi malo više poradili na ovom proizvodu i ubacili ga u stalni asortiman.
A do tada ću se držati svog Bubblegum lip scruba iz Lusha :)

Gramaža: 5g
Cijena: 17,90kn
Poizvedeno u Poljskoj.

Slika preuzeta sa neta

I sada dolazi druga LE kolekcija, Catrice LE Neo Geisha. I tu sam uzela samo nekoliko proizvoda.

Slika preuzeta sa neta

Od svega što možete vidjeti na slici gore, jedino me interesiralo rumenilo/ruž, kist za nanošenje ruža i eyeliner  naljepnice.

Od tri nijanse rumenila, uzela sam najcrveniju, C03 - Madam Butterfly. I sada mi je malo žao što nisam uzela i druge dvije, jer sam odušeljena ovim proizvodom.
Lagano ga utapkam na usnice ili obraze i ponaša se poput lipstaina, ali ne isušuje kožu kao što poneki lipstainovi znaju. Nekada davno sam imala sličan proizvod od Revlona, no o njemu više u postu o stvarima za kojima tugujem.
Lako se može pojačati intenzitet nijanse dodavanjem, ali isto tako se može nositi samo jedan sloj, ili ako je na usnicama može se dodati sjajilo. Pošto su tri nijanse, sigurna sa da će svatko pronaći onu koja mu odgovara, jer nemamo svi iste boje usnice.
Sve u svemu, ako naletite na ovaj proizvod, imate moje preporuke. Cijena ista kao i kod njihovih ruževa, samo ovdje dobijete 2u1, rumenilo i ruž.

Gramaža: 3,8g
Cijena: 33,90 kn
Proizvedeno u Italiji.

Ovo me jako zanima, i jedva čekam neku prigodu da isprobam te naljepnice. Vidjela sam da i Essence ima u najavi za svoj novi stalni asortiman sličnu varijantu. Zasada mogu samo gledati i čekati neku dobru prigodu jer mi ih je šteta potrošiti samo tako :) U paketiću dobijete 4 varijante, svaka po 2 para. Dakle sve zajedno 8 parova.

Cijena: 24,90kn
Proizvedeno u Koreji 


 Zadnje što sam uzela jest ovaj kistić za nanošenje ruža. Asocirao me na Narsov kist, samo što je razlika i više no očigledna. Em je ovo mali kistić, em je cijena malena. Dlake su sintetičke,dosta čvrste, pa je i preciznost bolja (barem kod mene). Isto bih preporučila.

Cijena: 24,90kn
Proizvedeno u Kini (PRC - Peoples Republic of China).



Da sumiram. Od svega što ste vidjeli u ovome postu, najviše me oduševilo rumenilo/ruž, a najviše me razočarala paleta sjenila, te lip scrub za koji smatram da trebaju samo malo poraditi i biti će dostojan svojeg imena i funkcije.

Jeste li vi ulovili išta iz ovih kolekcija? Što ste kupili u zadnje vrijeme?

Broj komentara: 10:

  1. Odličan haul :)
    Ja sam nedavno bila u Mullera, ali od Hugs&kisses kolekcije sam vidjela samo jedan lak za nokte koji nije bio moja boja (pa ništa od toga).
    Ja sam zadnjih dana obavljala internet shopping :)
    Btw, sviđa mi se boja Catrice rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako si išla u neki od Mullera u Zagrebu, onda je i sreća da si i taj lak vidjela :)
      Puno mi je draži ovaj u Sisku :)

      Ne znam mogu li opisati koliko sam oduševljena tim "ružomenilom"! Divota! :)

      Izbriši
    2. Ružorumenilo izgleda divno :)
      Bila sam u Mulleru u Splitu, tamo većinom ima više od asortimana nego u bilo kojem dm.-u u kojem sam bila :)

      Izbriši
    3. Općenito za te LE kolekcije Essence i Catrice treba ići u Muller jer oni direktno iz Njemačke uvoze. Dok se za DM i Kozmo gotovo uvijek dogodi da prekasno reagiraju za neku dobru kolekciju ili kupuju jeftinije, stare kolekcije. Puknem se smijati kada najave neku kolekciju kao ekstra novo ili prvi put u Hrvatskoj (karikiram), a kad ono, kolekcija iz godine (ponekad i dvije) prije.

      Izbriši
  2. Plačem svaki put kad vidim nadlak sa srčekima! Ja ga nisam uspjela naći :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tko zna, možda uspiješ negdje :) ako ništa, uvijek postoji nada da će DM ili Kozmo kupiti tu kolekciju za pola godine :)

      Izbriši
  3. Kod mene u gradu nema Mueller, tako da ništa odavde nisam ni vidjela :( a Catrice ima predobre stvarčice, ali se evo sad i Kozmo kod nas zatvorio. Nemam sreće :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, sad sam i ja :( ma nemam niti ja, sreća pa ponekad u Sisak ili Kutinu odem pa pronađem neke stvari. Ili Zagreb, iako tamo puno brže neke stvari planu zbog puno ljudi.

      Izbriši
  4. Essence lakići su mi fora, a i ove paletice ne izgledaju loše ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, muku mučim sa tom paleticom :/ ostavlja baš onako highlight boju, tek toliko da se malo sjaji :/

      Izbriši