četvrtak, 18. travnja 2013.

John Masters Organics Bare - Detangler




Danas vam donosim recenziju proizvoda kojeg sam dobila na recenziju. Radi se o John Masters Organics regeneratoru. No ne bilo kojem, već o regeneratoru detangleru iz njihove Bare linije proizvoda za kosu. U istoj liniji se također nalazi još i šampon za kosu. 

No, da vam prvo malo predstavim osobu koja je sve divote ovog brenda osmislila. 
John Masters, rođen u državi New York, jest frizer koji je u tom poslu od 70-ih godina XX.stoljeća. Kako je na poslu svakodnevno koristio različite kemikalije i udisao pare istih, shvatio je koliko su štetne i polagano se stvorila želja za stvaranjem nečega što bi bilo prirodno, organsko. 

                                                                    John Masters

"Najbolje stvari događaju se strpljivima pa je tako 1991. godine John kreirao svoj prvi organski proizvod Dry Hair Nourishment i Defrizzer, a istraživanja i testiranja esencija iz raznih ulja, ekstrakata biljaka i drugih zdravih pripravaka dovela su ga do stvaranja prve kompletne luksuzne linije proizvoda za kosu koji će obaviti posao prema pravilima struke ali po svemu ostalome biti prirodno prihvatljivi. Naime, stvoren je John Masters Organics!"

Kako je njegov stan postajao sve manji, jer je broj klijenata bivao sve veći, 1994. godine otvara svoj prvi salon u poznatom Sohu,NYC, da bi 2001. preselio na drugu lokaciju (veći prostor) u Ulici Sullivan.

Danas se proizvodi s John Masters Organics etiketom ekskluzivno prodaju u 20 zemalja svijeta. 




Uz detangler sam dobila i nekoliko testera, no njih ću isprobati nešto kasnije :)

Pa krenimo :)

Ako ste poput mene, onda vam se kosa zna ponekad zamrsiti kada ju perete. I to bolno zamrsiti. Toliko bolno da vam je ponekad potrebna druga osoba da vam to odmrsi.

Dosad nisam imala nikakvog iskustva sa proizvodima ovakve specifične namjene, iako sam imala želju, no uvijek sam ili zaboravila ili rekla "Ma budem prozujala idući mjesec". Kada mi je stigao paketić i u njemu detangler, bila sam presretna. Taman sam dan ranije potrošila svoj stari regenerator :)

Prvo pranje je bilo tako divno da mi je to zaista teško opisati. Stavila sam ga zaista malo na kosu. Nakon ispiranja nitijedna vlas na mojoj glavi nije bila zapetljana. "Pa jel' to moguće?!?!" je prvo što mi je palo na pamet. "Ma možda se samo ovaj put poklopilo da je i kosa imala jedan dobar dan."

Zatim je došlo drugo pranje. Rezultat isti. Pa treće, opet isto. Nakon četvrtog pranja sam bila i više no sigurna u moć mog novog spasitelja :) 

Sam proizvod je bez mirisa, bez alergena i za sve tipove kose. Bijele je boje i nešto je rjeđi od klasičnih regeneratora. No neka vas to ne zavara, ova dušica je pomela sve regeneratore koje sam dosad koristila.  I još uvijek im se slavodobitno smije na mojoj polici i svaki put kada ju koristim :)

Spoj je čak 11 različitih ekstrakata i ulja biljaka poput arnike i nevena koje njeguju i hrane kosu, te hijaluronske kiseline koja omogućuje lakše raščešljavanje, hidrataciju i zaštitu kose.
Ne sadrži GMO, SLS, bez parabena, umjetne boje ili umjetnih mirisa - potpuno je organski.


Samo pakiranje je dosta praktično. Na vrhu se nalazi maleni "poklopac" koji vam pomaže pri doziranju proizvoda. A i sama bočica je jednostavna izgledom, bijela, uska, jer nije bitno ono vani, već ono što se nalazi unutar nje.

Ono što će razveseliti posebice ljubitelje životinja jest činjenica da je ovaj proizvod, kao i svi JMO proizvodi, Cruelty Free :)

Količina:  236 ml
Gdje kupiti: webshop BB Natura Vera te navedenim dućanima
Cijena: 162 kn
Proizvedeno u SAD-u.

Gdje možete pronaći više informacija o JMO?


A kako mi vi stojite po pitanju zapetljane kose pri pranju? Jeste li koristile neki sličan proizvod? Ili možda neki drugi John Masters proizvod kojim ste oduševljene?


*PR uzorak

Broj komentara: 8:

  1. Nisam probala, ali meni obični regenerator otpetlja kosu, tako da ne bih dala 160 kn za nešto drugo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako sam i ja mislila...sve dok nisam probala ovu divotu :) a i opet, kad gledam, neću ga tako brzo potrošiti, pa mi se svakako isplati kada ga potrošim kupiti novu bočicu.

      Izbriši
  2. Nisam koristila ništa od John Masters-a ali nakon čitanja sastojaka ovog bi svakako htjela probati :) Inače umjesto detanglera koristim serum Uniq one koji mi je oooodličan, uz zadnjem postu sam o njemu pričala pa možeš vidjeti o čemu se radi :) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I like it :) jednom ću i njega probati, ide na WL :)

      Izbriši
  3. JMO rulz :D
    Toliko sam čitala o njihovim proizvodima i toliko sam pohvala čula da ih jednostavno ŽELIM probati :) Na WL su mi Bare šampon + regenerator i onaj šampon s nerolijem :)
    Odlična recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe hvala :) nakon ovoga, moja WL sve više raste :D voljela bih i ja probati hrpu njihovih stvari! :)

      Izbriši
  4. Uh toliko želim da probam njihove proizvode pa mi je ova tvoja recenzija stigla kao poručena!

    OdgovoriIzbriši