ponedjeljak, 22. srpnja 2013.

Empties #2



Uspjela sam dogurati do drugog Empties posta. Hip-hip-hura! :) 

Nešto sam sa više volje trošila, nešto sa manje. Za nečime tugujem jer više nema na policama za kupiti, neke stvari kupujem ponovo. 

Što je što i kakva je konačna presuda, saznajte u ovome postu.


Batiste Blush šampon za suho pranje - ovo mi je drugo pakiranje, a u zadnje vrijeme ga koristim nešto manje iako je ljeto i vrućine (iako ih nema previše trenutno). Razlog je što upravo zbog toplog zraka, kosu više držim podignutu i manje prtljam po njoj, pa mi se i manje masti. A plus je i što mi se kosa brzo osuši zbog toplog zraka kada ju operem, pa ju teoretski mogu prati svaki dan, iako nemam potrebu.

Balea LE Summer Time gel za brijanje - da, potrošila sam ga. I sad sam tužna :( Iako Balea ima i druge divne mirise, meni je ovaj bio najdraži, zato sam ga i koristila pomalo. I'll miss you :(

Flormar Dishy dezodorans Bliss - dobiven, pokušala sam ga koristiti, ali meni ništa ne pomažu dezići u spreju, osim što mi malo miris ostane na koži. Ali ovaj miris je meni bio zaista prejak, pa sam ga povremeno špricala po stanu kada nisam imala ništa drugo.


Balea Young Soft & Care gel za čišćenje lica/piling - potrošila, volim i kupujem novi :) Iako trenutno koristim jedan drugi koji mi je isto tako dobar, ali možda mrvicu prejak za kožu lica. Inače, ono što mi je super kod ovog piling gela jest činjenica da za male novce možete dobiti jako dobar proizvod. I svima ga preporučujem.

MY Dent vodica za usta - uvijek se vraćam ovoj vodici za usta, jednostavno mi odgovara najbolje. Probala sam i skuplje verzije, ali jednostavno mi ne odgovaraju.

Garnier Pure Active - ovo mi je peto potrošeno pakiranje, novo je već u upotrebi. Koristim navečer, prije spavanja. Idealno za moje lice jer daje dovoljno hidratacije iako nije masna kremica i svrha joj je da smanji nepravilnosti kože. It works for me :) Uskoro i recenzija o njoj stiže :)


Nivea Creme - klasični oldie but goodie :) Uvijek kupim najveće pakiranje, koristim ju za apsolutno sve - moja koža ju obožava.

Nivea Double Effect - dezodorans po mojoj mjeri, ne kupujem često jer volim svaki put neki drugi uzeti. Ali je dio moje rotacije dezodorana u sticku i svakih nekoliko mjeseci ponovo kupim.

Veet trake za depilaciju - kupljene prošlo ljeto, duo pakiranje, za probu. Nažalost, nisam oduševljena, pa sam drugo pakiranje dalje dala. Jednostavno mi ne odgovara ništa drugo osim britvice.


Nivea Powerfruit Relax - volim Nivea gelove za tuširanje. Volim Nivea proizvode. Točka. :) Kada potrošim ostale, kupujem ponovo. 

Nivea Happy Time cream bath - od kada se pojavila Happy Time verzija gela za tuširanje, ja sam totalni ovisnik. Iako ovo nije gel za tuširanje, već kremasta pjena za kupanje, znala sam i kao gel koristiti. Volim kada miris gela ostane na mojoj koži praktički cijeli dan. Što je ovdje svakako slučaj - obje varijante.

Johnson's BeFresh & Imagine -  gel za tuširanje sa mirisom breskve i ruže. Nije bio loš, ali nije niti bio "Wow!". Ovu varijantu neću kupiti, ali svakako budem onu sa mangom.


H&S anti hair fall for women -  moja kosa najbolje na njega reagira kada mi se zbog stresa pojavi prhut. Uvijek se nalazi na mojoj polici u kupaonici.

Palmolive Fresh & Volume -  Fresh je, ali Volume nikako. Koristila sam ga jednom tjedno kako bih isprala svu tjednu zmazanoću koja se nakupila. Taj dio posla je dobro obavljao. Ali ne planiram ga kupiti opet. Nisam ga planirala niti prije nekoliko mjeseci kupiti, ali tada je bio jedini šampon u trgovini.

L'Oreal Elseve Arganine regenerator -  kupljen na akciji u Bipi jer mi je trebao regenerator. Meni je izvrstan. Još da sam uzela isti šampon, mislim da bi mi kosa bila divnija od kose Blake Lively, iako nisam plavuša. Samo ću pričekati opet akciju u Bipi.

EDIT: Jučer sam potrošila još tri stvari, pa sam ih odlučila naknadno ubaciti u ovaj post .

Ziaja Goat's Milk krema za ruke - ulovila ju na sniženju u Intersparu i toliko mi se svidjela da sam kasnije nabavila još jednu (također na sniženju).

Balea balzam za ruke od kamilice, mini pakiranje - kremica/balzam za ruke koju sam kupila kako bih je uvijek imala u torbi, kada mi zatreba. Imala sam i veliko pakiranje koje mi je bilo dobro, ali opet ne toliko da bih ga koristila svakodnevno. Ali ću svakako idući put u DM-u kupiti još koje mini pakiranje.

Balea losion za stopala - konačno sam potrošila losion za stopala, staro pakiranje sa grepjpom. Kupujem novo pakiranje, novi sprej mi je ok, mislim da će mi i losion biti. Ljeti je potrebna dodatna njega stopala jer smo pretežno bosi ili nosimo sandale/japanke/balerinke/otvorene cipele. Stoga uvijek prije spavanja volim namaljati stopala kako bi bila lijepa i nježna - uz to redovito koristim i stugalicu/kamen za noge.



Eto, to bi bilo to za ovaj put. Što ste vi zadnje potrošili? Bi li vas zanimao jedan Throwies post? Nemam puno za baciti, ali tu i tamo se nađe ponešto.

Broj komentara: 18:

  1. Dugo vremena sam bila totalno navučena na Happy Time gel za tuširanje, to čudo jednostavno tako veselo miriše!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je znati da ima još Happy Time ovisnika :D

      Izbriši
  2. Ja koristim mušku Balea pjenu za brijanje jer je pakovanje najveće i duplo je jeftinija :D

    Pratim te :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :*

      E vidiš, mogla bih i ja probati tu pjesnu za brijanje :)

      Izbriši
  3. Jap, i ja volim Balea gel za umivanje <3 Head & Shoulders ne smijem koristiti, tjeme bi mi otpalo od njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Općenito volimo Balea proizvode <3 Iako neke naša koža povremeno odbija - moja to radi sa Aqua serumom :/

      Izbriši
  4. Podsetila si me na Garnier Pure Active kremu koju sam ranije koristila, odlicna je, moracu da joj se vratim :) Slazem se za Nivea kremu, za sve je dobra, sidu leci :) Iiii razmisljala sam o ovom H&S samponu, generalno volim njihove sampone, bas cu da probam i ovu verziju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, zaista je odlična :)

      Ovaj H&S sam počela koristiti jer je kao protiv ispadanja kose, a u to vrijeme sam imala problema sa željezom (iako nisam znala), ali sigurna sam da je i malo stres pridonio tome, uz prhut. Od drugih me tjeme znalo peckati, ali ovaj mi je super :)

      Hahahahaha da, Nivea je apsolutno za sve :)

      Izbriši
  5. Baš me zanima recenzija ovog garnier pure activa :)
    A ovaj balein gel za umivanje,jel pogodan za masnu kožu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yay :)

      Ovako, imam mješovitu kožu i najkritičnija mi je T-zona - i ovo joj odgovara. Mislim da bi bio dobar i za nekoga tko ima u potpunosti masnu kožu lica. Iako, priznajem da to ponekad zna biti lutrija jer ne reagira uvijek svaka koža isto. Ali mislim da za 16-17 kuna ne možeš fulati - ne odeš na jednu kavu i to ti je Balein gel.

      Izbriši
  6. Moram isprobati ovu My dent vodicu za ispiranje usta, trenutačno koristim Listerine koji mi je prejak, baš mi ne odgovara. I super bi bio post o proizvodima koji su letjeli u smeće, volim i takve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj,da..i meni je bio užasno jak. Jedino mi je Colgate bio donekle, i onda sam otkrila My dent prije par godina i to je bilo to :)

      Bude, bude... imam nešto proizvoda, moram prozujati još malo, možda se još koji nađe :)

      Izbriši
  7. Meni je Nivea super, volim njihove gelove za tuširnje :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam dala šanse Batisteu ali ništa od toga. Ostaju mi bijele mrlje i kosa mi postane nekako slamasta :/ znala sam da to nije za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi li možda probala onaj za smeđu kosu? I meni su u početku znale ostati mrlje kao od baby pudera, ali to je bilo jer nisam pravilno koristila. Sada nemam previše problema.

      Izbriši
  9. jedva cekam recenziju garnier kremice :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam zaboravila da sam ti obećala recu za njega :) Ide odmah nakon L.A. Girl rumenila :)

      Izbriši