utorak, 16. srpnja 2013.

Nivea Smooth Sensation body souffle


Zasigurno ste već čitali i vrlo vjerojatno isprobali jedan od Niveinih noviteta - njihov Smooth Sensation body souffle. No za one koji još nisu probali a razmišljaju o kupnji, možda ovaj post pomogne pri odluci.

Za ovaj proizvod kažu ovo: "Sadrži laganu formulu obogaćenu shea maslacem, Hydra IQ aktivnim sastojkom koji se može pronaći u plavim algama i hranjivim lipidima koji se upijaju u kožu, jačajući njezinu prirodnu barijeru. Redovitom uporabom NIVEA Smooth Sensation Body Souffléa i jako suha koža postaje glatka."




Sastojke možete vidjeti na fotografiji ispod:



Moje iskustvo?

Oduševljena sam ovim proizvodom. Inače sam veliki ljubitelj Nivee, koja me dosad nije nikad razočarala, bila to preparativa ili (nikad prežaljena) dekorativa.

Sam souffle dolazi u plastičnoj, velikoj "teglici"/kutiji/posudi, i kada se otvori ima zaštitnu foliju. Prvo što ćete osjetiti je miris - predivan miris kojeg mi je zaista teško opisati, ali me asocira na djetinstvo. Potom ćete vidjeti da je sam souffle bijele boje. Za gustoću bih rekla da je između Nivee Classic i Nivee Soft. Dakle srednja gustoća. Plus je i što je nije potrebno staviti mnogo da bi pokazala koliko je učinkovita.



Izvrsno je što se zaista brzo upija u kožu, stoga niti nema priliku mastiti uokolo. Inače je namjenjen za suhu kožu, ili za ona područja koja su vam suha - moja slaba točka su laktovi. Kako sam dosta vremena provodim za radnim stolom radeći nešto na laptopu, tako mi se i laktovi stalno rule o stol te koža postaje suha. Tu je obično uskakala klasična plava Nivea, obično prije spavanja, no problem je bio kada sam preko dana mazala laktove - sve bih uokolo zatrackala jer mi se ne bi dovoljno brzo krema upila u kožu.

A sa ovom kremom, jedini dokaz su divan miris i hidratizirana koža. Osim laktova, koristila sam ju i na listovima prije spavanja - još jedno odušeljenje. Ma i samo da namažete ruke njome, posebice ako su vam dlanovi suhi zbog vremenskih neprilika/godišnjih doba ili zato što konstantno močite (jer ste majka ili jednostavno imate takav posao) ruke će vam biti itekako zahvalne.


Količina/gramaža: 300ml
Gdje kupiti: drogerije (DM, Bipa, Kozmo)
Cijena: 44 kn
Proizvedeno u Njemačkoj.

Za sam kraj - ovo je jedan od onih proizvoda koje bih svakako preporučila. Možda će vam biti presukpa, ali za količinu i kvalitetu, kao i samu učinkovitost ove kreme, svakako vrijedi svake lipe.
A uskoro ću vam pisati i o novom Nivea regenerator za tijelo za hidrataciju pod tušem.



Jeste li isprobali ovu kremu/body souffle? Imate li neku drugu kremu za preporuku?


*PR uzorak

Broj komentara: 10:

  1. nisam probala, ne znam ni da li ih ima kod nas ali bih volela da isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš imati uskoro priliku za isprobavanjem :)

      Izbriši
  2. Ja sam ga već par puta gledala gledala gledala ... na kraju uzela Niveino ulje ali si mislim da ću do kraja ljeta uzeti i ovo još :/ .

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam sve od Nivee i virujem da je i ovo super. Sigurno ću probat! :) I meni je njihova dekorativa bila odlična, pogotovo ruževi i lakovi za nokte.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nivea je zakon :)

      Da, najdraža maskara ikad koja je mojim trepavicama davala i gustoću i duljinu, a pritom i držala podignute, je bila upravo od Nivee. O ruževima da ne pričam, imam još jedan i njega čuvam valjda bolje nego oko u glavi :D

      Izbriši
  4. Ja ne volim Niveu, a i mazalice jako rijetko koristim :D . ja volim uljnim pilingom obavit i njegu i čišćenje tako da izbjegnem trackanje losionima kasnije, pogotovo ljeti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha e vidiš, a ja izbjegavam ulja jer mi je čudan feeling na koži :D izuzev ono alverde ulje, kojim mažem nogice, i možda koji gel za tuširanje.

      Izbriši
  5. Isprobala sam tester ovog souffle-a i svidio mi se pošto imam dosta suhu kožu pa ju je lijepo nahranio, ali mi se ne sviđa miris baš... Sucker sam na lijepe mirise losiona, mlijeka, i ostalih mazalica za tijelo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svatko ima nos za nešto :) A moj nos kaže da mu ovaj miris itekako odgovara :)

      Izbriši