nedjelja, 25. kolovoza 2013.

Nivea In-Shower Body Milk


Ovaj put donosim recenziju jednog noviteta iz Niveinih redova :) Sigurna sam da ste već na blogovima mogli pročitati recenzija i recenzija i/ili isprobati ovaj proizvod prilikom tuširanja. Ako niste, zavirite malo niže kako bi saznali moje dojmove. 


Dakle, predstavljam vam In-Shower Body Milk - ovoljetni novitet iz Nivee u obliku regeneratora za tuširanje. 

Iako se zaista trudim nakon svakog tuširanja natrackati sa losionom ili mlijekom, priznajem da se ponekad malo zaboravim i nakon tuširanja se brže-bolje obučem i jurim dalje. Iako je ovo potonje najčešće zimi, zna se ponekad dogoditi i ljeti. 




"Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA IN-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka."


Proizvod dolazi u dvije varijante - u bijelom pakiranju kao losion za tijelo za normalnu kožu, te u tamnoplavom pakiranju kao mlijeko za tijelo za suhu kožu.


Proizvod dolazi u plastičnoj "tubici" koju ju je dovoljno lagano stisnuti kako bi sam proizvod izašao van. Zgodno pakiranje jer je okrenuto prema dolje pa je lakše istisnuti u jednom potezu. Jedini problem bi mogao biti kako doći do ostatka proizvoda kada dođe do kraja svog "života"/upotrebe. Bojim se da je jedino riješenje rezanje pakiranja nožem.

 U uputstvima je sve grafički prikazano i objašnjeno, na prednjoj i stražnjoj strani pakiranja, kako koristiti proizvod.
Dakle, fino se prvo istuširate sa redovnim gelom za tuširanje, te nakon što ste ga isprali, nanosite ovaj regenerator na tijelo, fino lagano utrljate preko kompletnog tijela i isperite. Također navode i da bi se trebalo nakon tuširanja oprati kada/tuš kabina jer bi moglo biti malo sklisko nakon uporabe proizvoda. Iskreno, meni to ne predstavlja neki problem jer i inače imam naviku prije i nakon tuširanja isprati kadu.


Plus ovog proizvoda je što ga zaista nije puno potrebno kako bi obavio svoj posao. Na fotki dolje je prikazano nešto više no što bih inače količinski koristila, možda trećinu manje. Što se tiče teksture i mirisa, divni su kao i svaki Nivein proizvod. Tekstura mi je neka kombinacija mlijeka i soufflea, bijele boje. 



Obično nakon što nanesem proizvod, malo ga ostavim da mi se upije u kožu, nekih 15-20 sekundi. Primjetila sam da na taj način moja kože bolje reagira sa njime, meaning - koža mi je još nježnija i miris koji ostaje na koži je dugotrajniji.

Sastav možete vidjeti dolje:



Količina/gramaža: 250ml
Gdje kupiti: DM, Kozmo, Muller, Plodine, Konzum, KTC, Kaufland (tamo sam sve ja pronašla proizvod)
Cijena: 30-40kn (ovisi kako gdje, ponekad se može i pronaći na nekim popustima)
Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja
Proizvedeno u EU/Španjolska.

Kao zaključak ovog posta rekla bih da preporučujem ovaj proizvod, posebice ako volite Niveine proizvode. No, bez obzira na tip kože, preporučila bih vam da uzmete ovu tamnoplavu verziju, više nahrani vašu kožu i pripremi za ostatak dana (ako se poput mene volite ujutro tuširati) ili za spavanje kada vam se koža opušta i obnavlja od dnevnog stresa.

Jeste li probale ovaj proizvod? Kakvi su vaši dojmovi? Ako niste, planirate li?


*PR uzorak

21 komentar:

  1. Znaš već, probala sam za normalnu kožu, a probat ću ja i ovaj! Preporuka ti je dobra jer ovaj za normalnu kožu nije dovoljno hranjiv.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako mi se i čini, ipak je ovaj u formulaciji mlijeka, a ono bi trebalo biti učinkovitije. Javi kad probaš :)

      Izbriši
  2. Jesam, dvaput kupila i još nisam sigurna volim li ga ili ne :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, kod mene isto ima tako nekih proizvoda za koje nisam sigurna, love/hate odnos. Ali kod ovog je samo love :)

      Izbriši
  3. Ja sam stvarno ljenčina kad je mazanje u pitanju :D, probala sam ovaj regenerator, tester pakiranje, i šta ja znam, nije me se dojmio... držim se svoj home made uljnih pilinga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima nas, ima nas :D možda i ja jednom probam nešto uljno (osim pokojeg gela za tuširanje), ali trenutno mi je koža sa ovime jako zadovoljna :)

      Izbriši
  4. Ovo me zanima i fkt kontam da isprobam, naročito sad kad ide zima..

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja obicno odmah nakon tusiranja mokro tijelo namazem baby uljem koje se fino upije, pa ne moram da komplikujem ovoliko :) Svaka im cast na ideji, ali ne vjerujem da cu isrobavati. Drzim se ulja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo idealno jer ne kompliciram previše van kade, već sve obavim u kadi :)

      Kao što sam i Mell napisala, možda i ja probam nešto uljno uskoro, ali tek nakon što potrošim ovu divoticu :)

      Izbriši
  6. nisam probala ali moracu i ja da testiram ovo cudo prirode :D mislim da smo sve lene da se mazemo posle kupanja :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam probala za normalnu i meni se bas svidja. Mnogi kazu da im ostavlja neki sluzav osecaj, ali meni se fino upije u kozu i posle ne moram da se mackam dodatno. Sto je svakako plus, jer na ovim vrucinama i kada se osusis peskirom, opet sam mokra. -,-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmmmmm...sluzav? kod mene je upravo suprotno, neka ugoda i mekana koža. Svatko je drugačiji, pa eto, ispadne nekome valjda sluzavo. Ali vidjela sam da se dosta ljudi žali što moraju nakon korištenja oprati kadu/tuš kabinu. Možda je kod mene samo, ali meni je nekako logično da ju operem, ipak sam svu zmazanoću sa sebe isprala, ne mogu je ostaviti da se nakuplja i "raste novi život" u njoj.

      Izbriši
  8. još uvijek me moja bočica čeka na nekoj polici, ali jednom je već donesem doma ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim Niveine proizvode :)
    Imam onu u bijeloj ambalaži, uzela sam ju misleći da će mi ova biti preteška ljeti, ali ispada da mi je ljeti koža jednako suha kao i zimi tako da mislim da će mi ova više odgovarati. Prodano :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja filozofija je jednostavna - iako nemam jako suhu kožu,donekle je normalna, uvijek uzimam proizvode za suhu kožu. Mislim da se koža neće buniti, a za nekoliko godina će i dalje super izgledati :)

      Izbriši
  10. Ovo sam si planirala kupiti, od trenutka kad sam prvi put ugledala reklamu ... I u međuvremenu sam zaboravila :DD kupujem prvi prvom odlsku u dm, zahvaljujući tvom postu Nika ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će se i tebi svidjeti jednako koliko se meni sviđa :) :)

      Izbriši