utorak, 24. rujna 2013.

Chanel Le Volume De Chanel Mascara


Buljim u ekran već 10 minuta i ne znam kako bih započela ovaj post.

Proljetos je nastala apsolutna pomama za primjercima magazina Gloria Glam. Zašto? Jer je uz magazin, kao poklon, dolazila i Chanel maskara u mini pakiranju od 3ml. Dakle, tester/putna verzija.
I još ste ju morali platiti samo 25 kuna, dok full size maskara od 6ml u parfumerijama koje prodaju Chanel košta cca 250 kuna. Ne baš mali iznos za maskaru. 

Magazin je nestao u roku "keks" sa kioska, i tražilo se tamo gdje je eventualno pronašao koji broj, možda se zagubio među drugim novinama i časopisima pa je tek kasnije bio otkriven. Ili je netko uspio nabaviti više, pa je odlučio pokloniti ili prodati nekome tko nije bio te sreće da među prvima ujutro bude na kiosku i pobjedonosno ugrabi svoj primjerak.




Nakon što se sva silna euforija smirila i sama sam se odlučila baciti na dobro i temeljito testiranje. Na prvu sam se iznenadila kada sam ju otvorila jer nisam očekivala maskaru koja je tako mokra. Kao da je četkica mjesecima bila natopljena u proizvodu, u obliku spužve. Ali ajde, nije me to obeshrabrilo. Znala sam se susretati sa mokrim maskarama pri prvom otvaranju/korištenju, pa sam odlučila ne donositi presudu o njoj već na samome početku. I odlučila sam ju ostaviti da se malo "zrači" jer mi se obično maskare koje su mokre nakon "zračenja" normaliziraju i mogu ih koristiti do zadnjeg zamaha njihovom četkicom.

Kada smo već kod četkice, to je druga stvar koja me malo poljuljala. Naime, nisam baš tip koji voli gumene četkice, posebice ne ovakve. No unatoč tome, hrabro sam krenula.

Nakon prvog nanošenja moje trepavice su se pretvorile u jednu i klonule su još više prema dolje. Moram napomenuti da su moje trepavice relativno guste i teške pa se uvijek moram poslužiti uvijačem trepavica.
Čak i nakon korišenja tog najboljeg izuma (ever!) na mojim trepavicama prije nanošenja ove maskare, rezultati nisu bili dobri.

Pokušala sam i sa drugim četkicama koje su mi ostale od maskara koje sam pobacala. Pokušala sam lagano dodirnuti trepavice, od korijena do vrha. No, kod mene nije bilo nekog pomaka jer je maskara i dalje bila užasno mokra i umjesto volumena koji se obećaje u imenu ove maskare, i dalje sam dobivala jednu veliku, ponekad zgrudanu, trepavicu. Not pretty! Rado bih vam umetnula i koju fotku tog prizora, ali mi je toliko tužno i grozno gledati takve trepavice, da jednostavno nisam imala srca i vas patiti time.



Kao zaključak ovog posta, rekla bih da sam joj zaista dala mnogo šansi da opravda ime koje nosi i učini nešto pozitivno na mojim trepavicama. Jedino pozitivno je intenzivna crna boja te činjenica da se ne trusi i vrlo lako se skida. Ostalo sve pada u vodu kada su moje trepavice u kombinaciji sa ovom maskarom u pitanju. Ovo ne znači da je proizvod loš. Naprotiv, smatram da je proizvod jako dobar, ali za trepavice koje su lagane (u smislu da ne vuku prema dolje kada su bez maskare ili sa maskarom) i koje bi bez problema podnosile težinu koju na njih stavlja ova maskara.

Drago mi je što sam imala priliku probati HE maskaru bez plaćanja pune cijene ili moljakanja testera (koje je kod nas zaista teško dobiti), no to je kraj mojeg odnosa sa ovom maskarom. Osoba sam koja jednostavno obožava volumen/gustoću trepavica, mislim da je to ono što pogled čini pomalo misterioznim i predivnim. Zato ću i dalje nastaviti koristiti druge maskare koje mi upravo to daju, ali za mnogo manje cifre.

Količina/Gramaža: 3ml (6ml - full size)
Cijena: 25 kuna (cca 250 kuna - full size)
Gdje kupiti: dobivena uz magazin, full size se može kupiti u parfumerijama koje drže Chanel
Proizvedeno u Italiji.


Jeste li i vi probali ovu maskaru? Ako jeste, kakva su vaša iskustva? Koja maskara je dosad za vas najbolje rezultate polučila?


22 komentara:

  1. Ja sam je koristila (i još je koristim) i volim je. Ne sad da sam oduševljena, ali volim je :D Kako nikada ne koristim samo jednu maskaru, ovu obično koristim posljednju da raščešljam trepavice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čak sam i to probala, prvo drugu maskaru, pa ovu....i opet su loši rezultati bili. Nije mi suđena :D

      Izbriši
  2. Baš mi je žao što ti nije odgovarala :( meni je to bila jedna od najboljih masakara uz Benefit They're real! :/ ali mi se već osušila pa je vrijeme za novu i čak mislim uzeti full size koliko ju volim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa :) Eto, dokaz da zaista svakome nešto drugo odgovara :)

      Izbriši
  3. Nisam probala a živu me zanima da li bi mi se svidjela ili ne :D

    OdgovoriIzbriši
  4. i moj utisak pri prvom nanosenju je bio-previse mokra! nemam problema kao ti, kad nisam u potpunosti zadovoljna kako chanel cetkica rasceslja trepe ja ih rascesljam drugom cetkicom i gotova stvar. imam jos jednu u rezervi i moram priznati da sam dosta zadovoljna . zao mi je sto je tebe razocarala :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da me ne bi toliko razočarala da imam drugačije trepavice :/

      Izbriši
  5. Meni je dobra tek kad se osusi, a do tad patnja :) Ali nista posebno da bih kupila full size. Zasad sam na onoj golden rose koju sam recenzirala... ne planiram da mijenjam, iako se brzo susi ali ne smeta mi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, a ova moja nikako da se osuši! Konstantno je mokra iako sam je milijun puta otvarala i pokušavala koristiti.

      Izbriši
  6. Moje trepavice su neke osrednje duljine, ravne su + imam spuštene kapke i većina maskara mi se razmrlja da je to strašno, dodatno spusti trepavice a ovo je jedina maskara nakon dugo vremena koja zaista pruzi volumen ne spusti mi trepavice, ne trusi se i ne preslikava se ni iznad ni ispod kapka :D odlicna mi je stvarno ali ne bih za nju izdvojila 250 kuna, jer mi je to too much za maskaru.
    U početku mi je bila koma jer je bila premokra ali onda sam ju bas zavoljela. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe drago mi je da ti se toliko svidjela pa si ju zavoljela :) I da, slažem se 250kn....ipak hmm hmm

      Izbriši
  7. Imam i ja ovu maskaricu, iskreno nisam nešto oduševljena ali mi je ok.

    Inace nisam fan Chanelovih maskara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo prva pa neuspješna :D Srećom, samo je mini pakiranje :)

      Izbriši
  8. Nisam imlala prilike da je probam, ali mi cetkica obecava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da četkica nije loša, ali za neke druge trepke - moje baš ne vole takve četkice :)

      Izbriši
  9. Imam je i obožavam! Baš mi je žao šta ti ne odgovara, ali to pokazuje koliko smo svi različiti. Dobro je šta barem eto nisi platila punu cijeenu! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, sto ljudi, 200 trepavica ;) :D Da, sreća u nesreći :)

      Izbriši
  10. Ja ju nisam probala, a imala sam u planu. No nekako sam bila sva u gužvi i zakasnila sam, sve se prodalo! Mislim da bi meni odgovarala jer eto imam sreće da sam sa 90% maskara zadovoljna, neke su bolje neke lošije. No što je-je, sad mi je malo lakše što ju nisam uspjela isprobati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ćeš ju već ovaj tjedan moći probati :) Obavezno javi kako se tebi čini :)

      Izbriši
  11. Meni je jako drago što sam ju isprobala, i imam nešto od Chanela :), ali stvarno ni meni nije vrijedna pune cijene :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je isto drago što sam ju probala, ali eto, kod mene je ispalo ne baš slavno :D Ali zato imam njihov ruž koji obožavam :) Sa time baš ne mogu previše fulati :D

      Izbriši