nedjelja, 4. svibnja 2014.

L'Oreal Paris Miss Manga


Hei-ho :) 

Večeras vam stiže jedna recenzija maskare dobivene na BBDayju :) Naravno, sigurno ste već mogle vidjeti njeno zgodno pakiranje na policama svojih drogerija, a i pročitati neke od recenzija drugih cura - ako ju već i same niste probale. Pogađate - radi se o L'Orealovoj Miss Manga maskari* :)



Dolazi nam u zaista zgodnom pakiranju, kombinaciji ružičaste i crne. A i sama maskota kampanje je slatka panda. Tko ih ne bi volio. Samo pakiranje je nešto deblje i zaista znate da držite maskaru u ruci. Na našem tržištu se pojavila samo u klasičnoj crnoj varijanti, dok se vani (ako ste te sreće)  može uloviti još u tirkiznoj i ljubičastoj (koja je meni zapela za oči) boji. Kod pakiranja mi se sviđa što je prednja strana plosnata, te tako maskara ostaje na stolu, dok se neke druge mogu jako lako otkotrljati na pod (znamo kako to može biti iritantno).



Kada odvrnete čep/poklopac (kako vam drago) dolazite do četkice koja je novitet - možete ju savinuti u svim smjerovima jer je zglob tako napravljen da se vrti za 360 stupnjeva. Iskreno, iako je zaista fora, meni ne predstavlja nikakvu funkcionalnost. Ok, a da mi krenemo dalje? Sama četkica ide od dužih dlačica prema kraćima kako idete prema vrhu kako bi lako nanjeli maskaru i na doljnje trepavice. Nije loše. Jedino se meni ne sviđa što jako puno maskare ostane na četkici, a sama maskara je dosta vlažna pa vam ona i jako trepavice slijepi, a ponekad se i preslika. Posebice ako imate male oči poput mene.


No, to i je smisao mange, zar ne? Trepavice koje su velike a opet nekako rijetke i na "hrpicama". Drago mi je što se sam proizvod ipak nekako normalizira nakon 2-3 tjedna, lagano posuši, pa je puno lakše sa njom raditi. Maskara se nimalo ne trusi, čak niti nakon 12 sati nošenja. U mom slučaju, nije joj niti kiša smetala iako je obična, ne-vodootporna.




Što se tiče skidanja maskare, ne bi trebale imati nekih problema jer se jako lako i fino skida sa micelarnom i baby maramicama, pa čak i sa onom mojom Balea umivalicom. Sami manga efekt je kod mojih trepavica izostao, ali unatoč tome, jako lijepo ih je držala i dala im ipak nešto od one obećane gustoće, kao i nešto malo dužine. Efekt možete vidjeti na kolažu ispod.



Količina/gramaža: 8,5ml
Cijena: cca 70kn
Gdje kupiti: Dm, Bipa, Kozmo, Muller
Proizvedeno u Italiji, rok trajanja nakon otvaranja 6 mjeseci


Sve u svemu, kada oduzmem i zbrojim pluseve i minuseve, jako solidna maskara koja će vam za svakodnevnu upotrebu odraditi jako dobar posao. 


Kako se vama čini? Jeste li ju već probale? I za one koje ju nisu probale - planirate li ju probati ili ne?

*PR uzorak

22 komentara:

  1. Meni je reklama za ovu maskaru baš smiješna. Pa tko bi želio onakve trepavice :D:p Nadam se da nisam nikog uvrijedila ovom izjavom :) S Lorealovim maskarama oduvijek imam love/hate odnos. Mislim da ću je zasad preskočiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha mene sigurno nisi uvrijedila, jer slično mislimo ;) Ali, tko voli, nek izvoli :) A dosad mi je od njih samo Voluminous bila najbolja, ostale su mi li-la.

      Izbriši
  2. utješila si me sad što si rekla da se ova maskara nakon nekoliko tjedana posuši, jer moja je relativno nova i nisam zadovoljna s njom,,, taj manga efekt baš i ne pruža mojim trepavicama, jedino ako se baš dobro potrudim s uvijačem za trepavice prije...
    jedini plus je što se, kao što si rekla, neće razmrljati iako nije vodootporna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene niti nakon trećeg sloja nema manga efekta - valjda trepavice znaju da to nije za mene :P Jedino sam dosad imala problema sa Chanelovom što se tiče sušenja, ta je još uvijek mokra! :O

      Izbriši
  3. Meni je ova maskara super sjela jer imam malo čudne trepke, na krajevima kao da rastu prema dolje, a s četkicom mogu lijepo te male dlačice uhvatiti i podignuti prema gore.. A pakiranje je pre sla tko!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sto žena, tisuću maskara :D :D Drago mi je da ti odgovara :) I da, pakiranje je kjutać ;) :)

      Izbriši
  4. Meni ova maskara nikako ne odgovara, ne znam zašto ali nije me se dojmila. Niti mi da neki poseban efekt koji mi da debela žuta Maybeline niti mi se lijepo skida s trepavica, meni se trusi kad skidam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MNY Colossal je priča za sebe i posebna kategorija, ali ako ćemo gledati, ova niti ne može dati isti efekt jer su različite četkice - puno ti do četkice znači. Eto, kod mene nema problema sa skidanjem ili trušenjem :) Meni je sasvim solidna, everyday maskara. Za onaj wow efekt su ipak neke druge na repertoaru :)

      Izbriši
  5. meni je ova maskara jedna od najboljih koje sam probala, stvarno radi ono što obećava :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Weeee :) :) Baš mi je drago da barem kod nekoga daje obećani efekt! :) Ajde nam šibni kad ćeš moći na FB page fotkicu, da vidimo :)

      Izbriši
  6. Ja baš i nisam oduševljena :/ Produži mi solidno trepavice ali meni tu fali volumena, baš me nasmijala frendica neki dan kad me pitala da gdje su nestale moje "metlice" na očima, a nosila sam baš ovu maskaru... u početku mi se dosta preslikavala i trusila nakon par sati, sad više ne, pa sam to pripisala peludnoj groznici jer su mi oči stvarno jako suzile, vidjet ćemo hoće li opet biti isto sad kad prođu ove kiše :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista joj onda treba da se posuši, nekad me te mokre formulacije maskara zaista jako iritiraju :/
      Hahaha joj, ma kakve "metlice" :) Slažem se da fali volumena (itekako)! Ali, kao što rekoh iznad, to je više do oblika četkice nego do same formulacije maskare. Ako imaš neku dobru četkicu sa neke stare maskare, prebaciju u ovu - možda bi se mogao problem sa volumenom popraviti :)
      Kod tebe je sad sezona peludne, a kod mene u kolovozu - tada maskare ili padaju ili prolaze onaj najrigorozniji test :D

      Izbriši
  7. Iskreno, ne izgleda mi kao išta posebno :/ Čak sam ju mislila kupit, ali radije dan te pare za nešto bolje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ju uloviš na nekoj opasno ludoj akciji (kakve zna imati Bipa), i ako nećeš imati niti jednu drugu otvorenu, onda bi se isplatilo uzeti ju. A ovako, baš everyday maskara, nije wow.

      Izbriši
  8. nisam ju još otvorila, no gledajući ju, ne čini mi se ništa posebno, mislim da je Loreal imao i boljih maskara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se sa tobom, svakako je imao boljih maskara :)

      Izbriši
  9. Mislim da cu je ipak preskociti, cini mi se da su recenzije vise lose nego dobre :/ tako da cu se drzati svoje Bourjois. Ali lijepo si ovo napisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako će ti biti na nekoj opasnoj akciji, tipa 30kn, i nećeš imati drugih maskara, uzmi ju za probu. Nije ništa spektakularno. Ali eto, za veći dio populacije nije nešto, dok onom manjem je super.

      Izbriši
  10. Hm? Pridružujem se timu "bojim se reklame"! Mislim ženska je guba, ali real life je malo drugačiji. Osim toga, ako su trepke sljepljene, to može guba izgledati kada se dodaju neki umeci da se ipak zadrži volumen i zaigranost, ali kod većine žena bi sljepljenost oduzela ljepotu i trepavicama, i očima. Ja isto za sada ostajem u zaleđu... E da, i ova vrtnja 360 stupnjeva me čini nervoznom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ta vrtnja nema apsolutno nikakvog praktičnog smisla! :D I slažem se sa svime što si rekla, nema mi gorega nego vidjeti ženu sa 2-3 trepavice u komadu :/

      Izbriši
  11. Jučer sam ju baš isprobala i nisam oduševljena nekim super efektom, ali vidjet ćemo s vremenom :D Dizajn mi se baš sviđa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dizajn je super, ali formula i četkica malo (dosta) štekaju :D

      Izbriši