četvrtak, 24. srpnja 2014.

Maybelline NY the Colossal GO Extrime! Volum'

Pozdravche :)

Danas je na redu recenzija još jedne maskare - i onda imam još tri za izrecenzirati i obećajem da vas neću sa maskarama neko vrijeme gnjaviti :) Ovu maskaru sam uzela prije nekoliko mjeseci u Dm-u, i to sa njihovim kuponom koji je stigao u moj kaslić. Ne znam kako vi, ali ja volim kupovati sa kuponima i na sniženjima, pa mi je ovo dobro došlo.





Na naše tržište je došla u standardnom žutom pakiranju, dok je u SAD-u ružičasto i nosi naslov "Pumped Up! Colossal". Iskreno, nikad nisam razumjela koja je fora sa time - zašto se proizvod u jednoj državi zove jednim imenom, a za drugu se već mora drugo davati (iako je isti imao ranije verzije sa prvotnim imenom). No moju zbunjenost ćemo zasad staviti malo po strani i posvetiti se maskari :)




Dostupna je u klasičnoj crnoj verziji, ne-vodootpornoj. Ono što je "drugačije" kod nje, je malo curvy četkica (njen "vrat"), kao što možete vidjeti na fotki ispod. Sama četkica je velika kako bi pružila maksimalan volumen trepavicama. Kao i kod ostalih MNY maskara, sam proizvod je mokar prvih nekoliko tjedana korištenja, no on se nakon toga mrvicu posuši i nećete imati problema sa nanošenjem ili preslikavanjem.


 Prvih tjedan-dva možda ćete muku mučiti sa njom jer će vam trepavice slijepiti. Kasnije ne bi trebali imati problema sa nanošenjem. Ovu maskaru sam odlučila nanositi bez korištenja uvijača za trepavice (Oh,no she didn't!) kada sam ju fotkala. Moje trepavice su dosta teške i ravne, a kakvo je stanje nakon nanošenja maskare, bacite pogled na fotku ispod. Naravno, nakon upotrebe uvijača moje trepavice izgledaju puno življe i normalnije, a za idealan pogled mi je potrebno dva sloja maskare. Iako ima dana kada mi je jedan sasvim dovoljan.



Iako je ovo obična, ne-vodootporna maskara, sa njom nisam imala problema. Ujutro sam ju nanjela i jako lijepo se držala na trepavicama do navečer kada sam ju skidala sa ostatkom šminke. Nije se trusila, nije se preslikavala (osim prvih tjedan dana - što je meni za ove maskare normalno) i jako lijepo se skida sa trepavica - sa micelarnom/vlažnim maramicama/mlijekom/umivalicom/dvofaznim uljnim (isprobala sve varijante).


Ono što mi je bilo "Wow" trenutak, jest pogled na dvije kolosalke zajedno. Kao da je nova bila na kiši nekoliko dana, pa je poput gljive narasla :) Ali, zato i dobijete nešto više proizvoda.


Gramaža/Količina: 9,5ml
Cijena: oko 80kn 
Gdje kupiti: Dm, Kozmo, Bipa, Muller
Proizvedeno u Italiji, a rok trajanja je 6 mjeseci nakon otvaranja proizvoda.

Konačni sud? Jako pristojna maskara iz MNY radionice, kao i sve dosad. Iako ću uvijek biti vjerna originalnoj kolosalki, ova je jako dobra ako se zaželite nečeg novog, ali opet ne predrastičnog novog. Kao što sam navela ranije u postu, ne trusi se i jako se fino skida, a za lijep izgled morate pričekati tjedan-dva od otvaranja - što je standard kod MNY maskara prema mom iskustvu. Naravno, bila bih još sretnija da se uskoro na policama nađe vodootporna verzija, ali ne bunim se niti sa ovom :)

Jeste li ju ve probali? Jeste li probali ikoju MNY maskaru? Koje maskare su vama najdraže?

Broj komentara: 8:

  1. Isprobala sam dosta Maybelline maskari, ovu nisam, ali meni je najdraža žuta sa crnim slovima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe vidiš, svatko ima svoju :) Meni je pak vodootporna verzija vrh :)

      Izbriši
  2. super recenzija :D
    mislim da ju neću kupiti, jer ne volim kad su maskare mokre u početku, volim kad odmah budu kako treba hehe :D
    ali tebi trepavice s njom izgledaju lijepo, odmah ti otvori pogled ..
    ni meni nije jasno zašto mijenjaju nazive proizvoda na različitim tržištima, čak ne razumijem zašto pakiranja mjenjaju,, al ovo s nazivima mi je još manje logično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marketinška posla je sve što ću reći. Ali ajde, barem ostave donekle isto pakiranje pa se ne zbunimo do kraja :D

      Izbriši
  3. Nažalost meni nije odgovarala Colossal maskara, pa ću i ovu preskočiti ali super su ti slike i privukao me post odmah radi toga :D tebi lijepo stoji maskara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nije niti meni u početku, ali nešto se dogodilo - sa njihovom formulom ili mojim trepavicama, zaista ne znam. Samo znam da mi je odjednom postala dobra. Hvala :)

      Izbriši
  4. Šteta, ovakve četkice mi ne odgovaraju. Skužila sam da mi ništa ne rade trepavicama..moje su isto ravne. Najviše volim ravne četkice kakvu ima recimo Bipina roza maskara - najbolja do sada koju sam probala :) Makar moram priznati da me ti Maybelline žučaki privlače :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tek trebam probati neke Bipine :) Imala sam jednu i nikako mi nije odgovarala :/

      Izbriši