četvrtak, 12. lipnja 2014.

Empties #4

Pozdrav drage moje :)

Znate da je ljeto kad vam se i latop počinje lagano pregrijavati. No da, ipak sam sklonija onim ugodnijim temeraturama između 20 i 25 stupnjeva C. E sad, umjesto da se "nabrijavam" za večerašnju utakmicu repke protiv Brazila, puno sam sretnija tipkanjem posta za vas :)

Yup, dugo nije bilo jednog ovakvog i mislim da je već krajnje vrijeme da ga natipkam. Ovdje ćete pronaći proizvode koje sam potrošila, koje sam voljela više i koje sam voljela manje, kao i one koje sam voljela toliko da sam i više od jednog pakiranja potrošila :) 


Prvo bi bio red da se bacimo na tuširalice. Opet mi se dogodilo da su neke potrošene netragom nestale u kanti za smeće prije no što sam ih u Empties vrećicu stavila. Ali 4 komada je ipak završilo prvo u vrećici.


Nivea Coconut Cream - kremasta divnoća za tuširanje i još miriši na kokos? Još jednu molim :) Mislim da već znate koliko volim Nivea proizvoda, tako da ovo nije bila iznimka. Kako dolazi toplije vrijeme, kupit ću još barem jedno pakiranje.

Bourjois gel sa đubirom -  imala sam ga stooooo dugih godina i konačno sam ga potrošila. Zvuči glupo, ali za posebne prigode sam ga imala iz razloga što mi se jako dugo zadržavao miris na koži. Kupila bih ga opet, ali bi ga sigurno bže trošila :D

Palmolive bergamont i verbena - nije loš, ali mi nije niti bio nešto wow. Ajde, barem mi vampiri nisu prismrdili kada sam ga koristila :P 


Afrodita Acai berries - za mene idealna ljetna tuširalica koja će vas ujutro fino razbuditi svojim citrusnim mirisom koji niti je prenapadan, niti je preblag. I njega bih opet kupila.



Garnier Ultra Doux šampon i regenerator - ako vidim da neki proizvod sadrži mango ili papaju, u 99% slučajeva moje nosnice zatitraju i poželim taj proizvod. Slično je bilo i sa ovim duom. Miris mi je bio divan, ali mi nažalost nije predugo u kosi trajao. Kosa mi je bila meka, ali mi se užasno brzo kosa mastila. Voljela bih negdje nabasati na ovu kombinaciju mirisa za sobu, uživala bih :)

H&S za žene - moj dobri stari drug, bez njega nikako ne ide. Trenutno imam u limun verziji i dosad mi se pokazala kao najbolja za moju kosu koja se voli mastiti (sram ju bilo!).


Carefree intimna kupka aloe vera - mislim da je ovaj proizvod self-explanatory

Balea kremasta kupka mango i jogurt - eh, znate moju ljubav prema mangu. Ona me ovaj put zaribala :/ Tu se osjeti sve, samo ne mango. Dobra je kupka, daleko od toga, kao i svi Baleini proizvodi. Ali za mene je problem bio miris. Jednostavno mi je bio preintenzivan za mali prostor moje kupaonice. 


Bioderma Sensibio mini - ovo je ono mini pakiranje koje ste vidjeli u ovom postu. Nakon toga sam kupila najveće pakiranje, ali prije toga sam muku mučila sa:

L'Oreal Skin Perfection micelarna otopina - mnoge cure su ju nahvalile, i baš sam se razveselila kad sam ju dobila na poklon - konačno da ju i ja probam. Pokazala se jako dobrom - prva dva tjedna. Nakon toga, not so much. Bila je preagresivna za moje trepavice koje su mi počele ispadati kada sam skidala šminku sa njom.Yup, ispadati. Ne kupujem ju, za mene je fail.




Aveo zeleni aceton - moj HG aceton :) koristim ga već nekoliko godina i uvijek ga moram imati u rezervi. A za 4kn je bagatela i ugodno iznenađenje. Ljubav <3



Body&Soul sprej za tijelo Jasmin i bijeli čaj - za osobu kojoj je jasmin u ovakvim stvarima prejak, ovo je bilo ugodno iznenađenje. Savršeno za ljeto kada ne želite nositi na sebi teške parfeme, ugodno osvježavajući. Nažalost, u Mulleru na Trgu ga nisam našla neki dan pa sam uzela sa Lotosom, favorit broj dva. Ali kad se zaputim u Muller u Sk, ako ga budu imali, kupujem ga svakako.

Rexona dezodoran u sticku - igrom slučaja su se našle u rotaciji dvije Rexone. Solidne su, nemam nekih prigovora.

Garnier Pure Active - stvarčica koja je dobila i svoju recenziju :) Naravno, novo pakiranje u upotrebi.


Nivea mini dezići - izvrsna stvar kada ste na putu pa ih možete utrpati u torbicu i kad uzmognete, otići "napudrati nos" i malo špricnuti pod ruku. Double effect mi je nešto bolji od Calm&care, zbog mirisa. 

Nivea losion za tijelo mini - nisam sigurna niti ima li više ovog losiona u asortimanu, ali najsličniji miris mi ima njihov body souflee. I ofc da sam si ovo pakiranje ostavila :) :)

Ziaja krema za ruke maslina - jako dobre kreme za moje ruke, ali meni je ipak za stepenicu bolja ona sa kozjim mlijekom. Inače, imam gel za tuširanje sa maslinom i tu mi odgovara miris. A kreme bih preporučila da lovite na akcijama, više se isplate.


Rosal Clearface korektor - najbolji korektor za moje prištiće. Koristim i Vichyjev Hyaluspot, ali ovaj mi je efikasniji kada mi se već izbace, dok je Vichy bolji kada se tek počinju nazirati.

Moroccan oil za sve tipove kose - mini uzorak koji sam konačno potrošila, ali i sačuvala bočicu. Dobro je, ali meni je ipak Orofluido najbolje ulje što sam imala priliku probati.

Vichy Aera Teint Pure - puder koji nikako neću prežaliti. Kao što znate, ovu liniju su povukli sa tržišta i izbacili novu, Teint Ideal. I iako sam uzela najsvjetliju nijansu, i to opet za suhu kožu (sreća pa mi kod njih odgovara za bilo koji tip kože), i dalje mi je nekako prežuta. Da se razumijemo, za ljeto će biti super, ali ne znam kako će to funkcionirati zimi. 

Essence Stay all day - korektror koji kupujem i kupujem. Iako sada imam svoj HG MNY Age rewind (zahvaljujući svojoj sestrični - hvala Darija!), u rezervi imam i ovaj,zlu ne trebalo :D

Essence olovka za korekciju laka - jedan oldie but goodie...žao mi je što više nema ovakvih verzija, miris mi je bio super i skidala je puno bolje one moje brlje od laka koje su se znale dogoditi.

Burt's bees šipak - e pa za mene ovaj proizvod nije šipak! :D Već jedan od stalnih stanovnika moje kozmetičke torbice :)


Eto, to se trošilo kod mene zadnjih nekoliko mjeseci. I opet mi se vrećica puni, ali ovaj put bih mogla biti nešto ažurnija i više puta objaviti kako se ne bi odjednom previše toga našlo.

Jeste li i vi trošili što od ovoga? Kako vam se čini?

24 komentara:

  1. Dosta si potrošila duplih proizvoda :D Čak dva Essence korektora, a prvom prilikom kupujem i probam. Nadam se da ima dovoljno svijetla nijansa za mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, ja ga kupujem stalno :D Meni je za podočnjake idealan i to 10 Natural beige, prva nijansa. Najbolji i jesu kremasti korektori.

      Izbriši
  2. "Ajde, barem mi vampiri nisu prismrdili kada sam ga koristila" Hahaha, predobro :D Ma joj e, taj nogomet..totalno nevažna stvar, bar za mene, a koliko vidim i tebe :) Loreal micelarna mi je predobra i stvarno je šok kad čuješ da nekome trepavice ispadaju od nje :/ Šteta. Burt's bees imam od manga i puno ga volim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) :) Totalno mi je nevažna stvar, navijačka groznica me tresla samo '98. :D Da! Počele su mi ispadati od nje. Pratila sam i pazila što nanosim u tom periodu, i jedino kad sam sa njom skidala su mi ispadale.
      Burt's bees je zakon :D Imam i od manga, ali se nismo baš našli. Zato je šipak tha bomb za mene :D

      Izbriši
  3. Gdje se mogu nabaviti ovakvi mini dezići? Tražim ih već dugo i nigdje to ne mogu naći :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam iz znala u Bipi pronaći,doduše nisam dugo gledala imaju li ih još jer imam zalihe, ali svakako baci oko kad se nađeš u Bipi. I ne zaboravi pogledati u Mulleru - i tamo ih nekad zna biti. :)

      Izbriši
    2. Hvala na odgovoru! Već sam gledala u Mulleru, ali nisam našla, otići ću ponovno! I naravno, svratiti i u Bipu :)

      Izbriši
  4. Ja uvijek hoću tako neki post, al rađe sve pobacam u smeće xD Baš me zanima taj Carefree ali nekako si još gruntam treba ili ne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba sve do maksimuma iskoristiti, pa makar bila to i prazna pakiranja proizvoda :) Carefree je meni najbolji dosad, a i ono, žensko si pa nije loše imati to u kupaonici.

      Izbriši
  5. Moja vrećica je već prepuna iako sam nedavno pisala post o potrošenim proizvodima, ali nikako mi se ne da :D Nasmijala sam se na komentar za Palmolive gel :DD
    Carefreeintimnu kupku stalno koristim i to je jedina koju kupujem, mada sam čula da Nivea nije loša. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ti trošiš proizvode brzinom munje :D Neka, priznajem da se i moja puni. :D :D
      Je, Nivea je jako dobra, samo meni ipak u ovom slučaju odgovara bolje Carefree jer sam mrvicu osjetljivija :)

      Izbriši
  6. Ovaj šampon i regenaerator od Garniera mi je baš super, al stvarno se miris brzo izgubi, a bez ovog acetona iz Mullera ne mogu izać, uvijek moram imat zalihu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Srodna dušo po acetonu :D Nije li izvrstan? Totalno HG proizvod :) I daaaaa! Prebrzo se miris šampona izgubi i to me užasno iritira i rastužuje :(

      Izbriši
    2. Pa da, definitivno je HG :D uvijek najmanje dva primjerka kupim :D

      Izbriši
  7. Baaš puno duplih proizvoda, moram priznati da se to meni ne događa, nekako uvijek trošim jedno po jedno.
    Bourjois gel i meni super miriše, a koristim Carefree trenutno i meni je ok. Žao mi je što ti se ovo događalo sa micelarnom, meni ja baš nježna bila.I da, i ja volim male deziće! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe trošim i ja jedno po jedno, tj. trudim se što prije potrošiti da mogu novo probati :) Ovi mali dezići su super za torbu :D

      Izbriši
  8. Ovaj sam aceton kupila zbog tebe i stvarno mi je postao najbolji aceton, tj odstranjivač laka koji sam ikad probala <3


    Essence korektor također stalno tražim, zbog tebe, ali ga nikada nigdje ne nađem -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma znam ja ;) ;) Drago mi je da ti se aceton svidio, fino sam te navukla :) A za korektor, kako ga ne možeš uloviti? No worries, I'll hook you up ;) :)

      Izbriši
  9. ''ako vidim da neki proizvod sadrži mango ili papaju, u 99% slučajeva moje nosnice zatitraju i poželim taj proizvod.''
    - Potpisujem! :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Bomee si nakupila proizvoda:D
    Afroditina tuširalica me jako mami samim izgledom i uvjerena sam da prefino miriši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakupilo se fino :) :) A tuširalica je baš osvježavajuća i ljetna :)

      Izbriši
  11. Svi hvale Aveo acetone, a ja nikako probati. Držim se uvijek istog Afroditinog :D Meni isto L'orealova micelarna nije ništa posebno, no žao mi je što su ti trepavice ispadale od nje. Nisam imala takvih problema, jedino što loše uklanja maskaru. Bioderma sensibio je i dalje najbolja isprobana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Plavi Afroditin? Njega sam dugo koristila, ali nakon otkrića ovog bilo je "Afrodita što?" :D

      Je, Sensibio je vrh :)

      Izbriši