srijeda, 31. prosinca 2014.

Farewell 2014! Adieu!

Još jedna godina nam se primakla svom kraju. Možda ćete ovaj post pročitati i zadnjim minutama Stare, ili već na jutro Nove (naravno, nakon što ste odradile beauty sleep nakon tulumarenja noć prije). Ne, ovo neće biti post u kojem ću donositi novogodišnje odluke jer svi znamo da su obećanja koja sebi zadajemo poput japanskih trešnji - bez ploda. 
Neće biti obećanja kako ću ovo ili ono napraviti, pa se to na kraju izjalovi zbog ovog ili onog. Ne, ove godine ću jednostavno napraviti onaj tren kada to odlučim. Akcija u trenutku.



Nije me bilo ovdje cijeli dvanaesti mjesec. Nemam se namjeru opravdavati, jedino ću vam reći da su neke obaveze ipak imale prednost. Ces't la vie. 


Ova godina što ju ostavljamo iza nas je za mene bila bittersweet. 
Izgubila sam dva člana obitelji koje sam jako voljela - i koje ću uvijek voljeti. Bilo je neočekivano i, naravno, bolno. Tužna sam što neće biti tu kako bi zajedno proslavili neke bitne trenutke. Ali u konačnici sam zahvalna na ovih 27 godina koje sam imala sa njima.


Da ne bi ovo ispao depresivan post, okrenula bih se onom slatkom, sretnijem dijelu godine. Diplomirala sam (WooHoo), krenula u autoškolu (about time), dobila posao (iliti SOR). Upoznala sam divne ljude, produbila stara prijateljstva i poznansta, započela nova.
Plesala sam cijelu noć u visokim petama, do fajrunta, na vjenčanju najboljeg prijatelja. Sretna sam što sam okružena sa ljudima koje volim i koji me vole. A kada smo kod toga, ne mogu vjerovati da je prošlo 3 i pol godine kako sam sa dragim - ma bravo mi :)



Ostvarila sam divne suradnje, isprobala izvrsne proizvode. Došla sam do brojčice 518 na FB- u (jeeej vi!) - a kao što sam rekla ići će darivanje - vrlo vjerojatno će biti više od jedne nagradice, sređujem detalje :) U ovoj godini će biti nekih novih stvari na blogu, od novih tema do novih medija - sve ovisno o stanju na mom računu ;) Ali svakako možete očekivati neke novine :)


Radujem se ovoj 2015. - užasno me zanima što mi je spremila, nadam se da je sve rainbows and unicorns sprinkled with fairy dust :)  A i neka je vama i više nego dobra :) Da ste mi zdrave, lijepe, pametne, dobre, sretne. Neka se uvijek nađe koja kunica viška za neku beauy sitnicu. 
Čitamo se uskoro :)


4 komentara:

  1. Sretna ti nova godina :*
    Želim ti sve najbolje na privatnom i poslovnom planu, da autoškolu obaviš super učinkovito, da uvijek bude tema za pisanje i da ti se ostvari sve što poželiš :)
    Čitamo se i u ovoj godini!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretna ti nova, draga! Neka ti bude najbolja dosad i donese puno, puno sretnih trenutaka. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretna nova godina i neka ti bude najljepša do sada i da ti se ostvari svaka želja koju si zaželiš :)

    OdgovoriIzbriši