utorak, 21. ožujka 2017.

Physicians Formula Organic wear maskara


U današnjem postu vam donosim recenziju jedne maskare, koju vole mnoge blogerice/vlogerice u SAD-u, a od prije nekih godinu dana i kod nas, u ovom malom kutku planete. Dugo sam odoljevala, svaki posjet Kozmu je rezultirao mojim vrzmalnjem oko Physicians Formula stalka, no u konačnici sam popustila prije nekoliko mjeseci i kupila toliko hvaljenu Organic wear maskaru.


Pakiranje mi je predivno - volim zeleno, a još i kad je u obliku lista kažem samo pun pogodak kod mene. Totalan sam sucker na pakiranje, nema mi pomoći. No nije samo ugodno oku pakiranje, već je i puno lagodnije u ruci, te meni čak i nekako prirodnije za baratati samom četkicom. Sama četkica je gumena i ima sitne češljiće, formula maskare je baš onako taman kakva i treba biti. Bilo bi dobro napomenuti i da ova maskara nije vodootporna, stoga ju nemojte nositi kada znate da će suze biti u igri. Ili jednostavno nakon nje nanestie još jedan sloj vodootporne maskare, kod mene uvijek provjeren recept.


No, kakvu bih vam još informaciju mogla dati? Možemo se malo poigrati sastavom. Sastav bi trebao biti prirodan i organski. Pa evo,za primjer, sadrži ekstrakte aloe vere i krastavaca koji su iz organskog uzgoja. Sama četkica bi trebala biti u potpunosti reciklirajuća, Između ostalog ne sadrži parabene, GMO ili sintetičke mirise. Ovaj proizvod (kao i svaki ovog brenda) je izvrstan za osobe koje su posebno osjetljive u području očiju i/ili nose leće, te koje imaju ekstra osjetljivu kožu. 


Da sažmemo. Pakiranje je predivno. Stanite malo, moram ovo ponoviti. Pre-div-no! Osobne boljke koje je teško smiriti. Nadalje, formula je bogom dana a četkica idealna. Moram priznati da, iako sam ogromni ljubitelj a neki bi rekli štovatelj MNY Colossal božanstva (hmm mislim da je to već gotovo pa kult, možete nam se pridružiti, imamo i čokoladne torte), ova PF maskara me totalno osvojila. Nije vodootporna no i tome se doskoči. Ne trusi se, meni je trajala cijeli dan, a formula mi je baš božanstvena.

Jedina joj boljka može biti cijena. Da, cijena. A i dostupnost. Za količinu od 7,5 grama bi trebali odvojiti 100 kuna. Sad razumijete zašto sam se toliko izmotavala oko PF stalka. No nekako mi se čini da je to zapavo više zbog dobavljača i mjesta gdje se prodaje jer na netu vidim da se kreće cijena oko 10 US dolara, što bi kod nas bilo oko 70 kuna. Dakle ako imate nekoga vani tko vam je u SAD-u, želite ju isprobati, svakako ga cimnite za rukav jer tamo su puno povoljnje (ponekad su pakirane dvije za cijenu jedne, a ponekad su i duplo veće od ove). I tu smo donekle i dostupnost pokrili. Dakle, tražite nekoga tko vam je vani da je donese, jer kod nas je dostupna samo u pojedinim Kozmo dućanima (prvi fail), cijenom je za 30 kuna skuplja (drugi fail) i nisam sigurna kakva se budućnost piše Kozmo drogerijama i njihovom postavu brendova koje su samo oni imali (poput PF i Aure) sada kada ih je kupio Muller. 

No, sve u svemu, za mene divan proizvod i ako ću ikada biti opet u mogućnosti, svakako planiram ponoviti kupnju.

2 komentara:

  1. Ova maskara zaista obara sa nogu svojim izgledom :D Odlicna recenzija, slike prelepe :) Prvi put sam na tvom blogu i mogu reci da mi se zaista dopada :) #Samokazem

    OdgovoriIzbriši