utorak, 15. travnja 2014.

Yves Rocher Purple Lilac gel za tuširanje




Hello ljepotice! :)

Proljeće je u punom jeku, a to znači da je i sezona jorgovana krenula :) Moj drugi najdraži miris :) Danas pomičemo Budget buy post jer još od zime čekam toplije vrijeme kako bi vam predstavila ovu divotu :)

Prije nego što krenemo u recenziju, navela bih vam u kratkim crticama nešto o ovom kozmetičkom brandu.
Sam brand je nastao prije nešto više od 50 godina u Bretanji u Francuskoj, kada je Yves Rocher počeo u obiteljskoj kući proizvoditi prirodnu kozmetiku.
Godina po godina, brand sve više raste, a 1977. godine gospodin Rocher stvara i vlastiti botanički vrt koji je postajao sve veći kako su godine prolazile. Brand sam uzgaja, proizvodi i distribuira svoje proizvode, koji su prepoznati diljem svijeta.


I tako dolazimo nakon kratog uvoda, do recenzije :)



Prvi put sam se odvažila na testiranje dva njihova gela prošlo ljeto, i iako nisu bili full size pakiranje, meni su bili dovoljni za palac gore :) Naravno, nisam bila naučena na teksturu gelova koji su bili više tekući no što sam očekivala da će biti, ali priviknula sam se nakon prva 2-3 puta. I onda je došla zima, pa Božić i njihova akcija besplatne poštarine. "Ma hajde...uzmi barem jedan proizvod." Vražićak u meni nije dao mira, i odlučila sam se za dva full size i jedno tester pakiranje proizvoda. A jedno od tih je bio i ovaj gel za tuširanje.

I znate što? Trebala sam uzeti kompletnu jorgovan liniju, koja se sastoji još od losiona za tijelo i toaletne vodice.
Kada sam veselo otvorila paket i bočicu, bila sam u raju :) Ali, to je bio samo prvi test koji je ovaj gel morao proći ;)


Dolazi u uskom elegantnom plastičnom pakiranju, ljubičaste boje. Lako ga je primiti u ruku, ne zauzima puno prostora. Čep je plastičan i čvrst, pa je potrebno malo snage kako bi se poklopac otvorio, ali može se i odvrtiti. Sam proizvod je proziran, te ne sadrži parabene ili umjetne boje, te isto tako nije testiran na životinjama (iako zbog odluke o daljnjoj prodaji svojih proizvoda u Kini, ne mogu staviti međunarodni znak zeke u skoku koji označava Cruelty Free brand).



Moja iskustva? Miris ovog gela meni je najbliži pravim jorgovanima što sam ikad naišla u nekom proizvodu. Fino se, baš onoliko koliko treba, zapjeni. Tekstura je nešto gušća od nekih njihovih gelova, a opet nije pregusta - baš po mojim željama. Na mojoj koži miris ostaje satima, a kada se tuširam zaista mi se čini da njeguje kožu, daje onaj svilenkasti osjećaj (barem meni). I možda će vam zvučati suludo, ali upravo zbog svega ovoga, ostavljam ga za posebne prigode, dok za svakodnevnu njegu koristim druge proizvode. Toliko luksuzan osjećaj mi daje. Sastojke možete vidjeti na fotki ispod.


Količina/gramaža: 200ml
Cijena: 25,90kn
Gdje kupiti: Yves Rocher web ili Yves Rocher trgovine
Proizvedeno u Francuskoj, rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja proizvoda.


Kako vam se čini? Jeste li već probale neki YR proizvod? :)

Broj komentara: 15:

  1. Joj gledala sam ga ... pa je bilo : uzeti ili ne uzeti ... Nakon ove tvoje recenzije, skroz sam požalila što ga nisam naručila. Već mi je ambalaža divna :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dunjić, moraš ga idući put naručiti - božanstven je :) :)

      Izbriši
  2. super mi je ovaj gel (kao i svi ostali YR), ali stara verzija mi je bila još bolja :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, sad i mene zanima kakva je ta starija verzija bila :)

      Izbriši
  3. Ambalaža je prekrasna i gotovo se miris preko fotki može osjetiti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. kakvo razočaranje da netko tko se želi prodati pod prirodan i cruelty free brand ode u kinu... tamo je testiranje na životinjama obavezno :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako sam čitala da i tamo stanje počinje ići na bolje, još uvijek je to obavezno. Nažalost, takav je marketinški plan YR, bez obzira ide na sva tržišta :/

      Izbriši
  5. Jako volim YR, ali mi ponekad ide na živce sastav koji je u pojedinim proizvodima sve samo ne prirodan. :/ A mogu mislit kako ovo dobro miriše! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem, samo ja još nisam toliki ekspert za te stvari - znam da je najbolje kada imaš što manji popis sastojaka.
      A miris, miris je božanstven :) :)

      Izbriši
  6. Koristim YR rumenilo i jako je dobro. Također sam koristila i njihov tuš za oči s kojim sam također bila poprilično zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E vidiš, na YR kozmetiku se tek trebam odvažiti :)

      Izbriši
  7. ajme šta je lijep, a ja tako slaba na tuširalice. sva sreća pa sam na knap s primanjima, pa ne mogu baš sve kupiti što poželim. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije niti kod mene bolje stanje, a da samo vidiš WL :D Potreban mi je jedan jackpot - pod hitno :)

      Izbriši