srijeda, 2. srpnja 2014.

H&M Make Me Blush

Pozdravche! :)

Danas stiže jedna poslastica za sve ljubiteljice rumenila. Jedno divno rumenilo koje me iznenadilo svojom postojanošću i pigmentiranosšću, a čak nije niti skupo! Iako, da se odmah ogradim, skuplja rumenila ne znače nužno i kvalitetna rumenila. Ove godine je u neše H&M trgovine konačno stigla njihova kozmetika. I naravno da je nastala pomama, čak i puno prije no što su police popunjene.

Sreća za mene, pa sam izbjegla prvotna naguravanja, i mogla sam u miru zastati ispred svega ponuđenog i dobro razmisliti što bi voljela probati. I naravno da je izbor pao na - rumenilo :) 


Dolazi u jako zgodnom četvrtastom pakiranju, koje dolazi u prozirnoj kutijici. Prednji dio je proziran kako bi se vidjela nijansa, a za otvaranje poklopca je ipak potrebno mrvica snage. Nijansa koju sam odabrala jest 18. Sweet Rose.
Nježna i topla ružičasta nijansa, koja u sebi sadrži sitne šljokice kojih nema niti previše, niti premalo. Dovoljno kako bi imali prirodni sjaj. Trajnost mu je solidna (najdulje sam ga nosila nekih 7 sati), a ono što mi se posebnosviđa jest suptilnost nijanse. Da, vidi se da imate rumenilo, ali opet nije napadna nijansa. Djeluje jako prirodno i zdravo. Naravno, ako želite nešto jači efekt, vrlo lako se boja nadogradi još pokojim slojem. Jako lako se blenda i to mu je svakako plus.


Ispod možete vidjeti swatch rumenila na ruci, fotkano u hladovini moje sobe, te na prstu (iako se ne kuži previše) kako se boja stopila sa bojom kože prsta - na licu izgleda prirodno i zdravo, posebice ako ste blijedi i potrebno vam je malo živosti na licu.




Posebno me iznenadila pigmentiranost. Nije u rangu sa Sleek rumenilima što se toga tiče (budimo realni, malo koje rumenilo je), ali je zato možda 3-4 stepenice ispod. Što i nije tako loše, jer su obično ovakve stvari ponekad jako čudne što se tiče pigmentiranosti i postojanosti - jer kupujete mačka u vreći. Znam da neke ponekad smeta miris, pa sam još jače napregnula svoje nosnice u potrazi za bilo kakvim mirisom - nema ga :)

Sastav:

Količina/Gramaža: 7,2 grama
Cijena: 29,90kn
Gdje kupiti: H&M prodavaonice
Proizvedeno u Njemačkoj, rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja.

Konačni sud? 

Nisam znala što mogu očekivati od ovog rumenila. Možda bi mogli reći da sam se nadala najboljem, a očekivala najgore. Drago mi je što je prevagnulo na stranu najboljeg. Kao što sam rekla gore, pigmentiranost je nekoliko stepenica ispod Sleek rumenila, ali opet je nekoliko stepenica iznad nekih drogerijskih koji su ponekad i puno skuplji od ovog rumenila. Stoga ako imate 30kn viška i kojim slučajem se nalazite u blizini H&M-a, nagovarala bih vas da ga kupite. Posebice ako ste u potrebi  za nekim rumenilom koje ćete nositi na dnevnoj bazi, a ne želite da vam je baš "in your face" rumenilo već više na suptilnijoj strani. Rekla bih da je ovo rumenilo idealno za proljeće i/ili rano ljeto, iako ću ga ja nositi kroz sva godišnja doba :)

Kako vam se čini? Jeste li probale H&M rumenila? Ili nešto drugo od njihove dekorative? Imate li neko rumenilo koje nosite samo u određeno godišnje doba?

22 komentara:

  1. Nisam probala H&M šminku do sad, a rumenilo mi se baš sviđa :-) Čim prvi put budem u zagrebu rumenila će biti broj 1 izbor :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rumenila su kod mene uvijek numero uno :D I ja si već pikiram koje će biti iduće na repertoaru prilikom idućeg posjeta Zagrebu :)

      Izbriši
  2. Baš mi je lijepo! Bitno da je pinky i meni dosta :D mada moram priznati da me ta H&M kozmetika nekako ne privlači... radije bih kupila catrice za te novce :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam si i ja razmišljala, ali Catrice nema takvu nijansu :D Malo me asocira na Narsov Orgasm (kojeg nastojim čuvati) :)

      Izbriši
  3. Ja sam probala njihovu paletu sjenila i bila sam relativno zadovoljna :) Mene iskreno ne privlači osobito, držim se ja ipak Sleeka :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Do sada sam samo kupila ruž u olovci i zadovoljna sam, a rumenilo će pričekati ali je na listi :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvim posjetom u Zagreb odmah letim u H&M! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijep je pinky boja skroz :) Imala sam prije par godina neka H6M sjenila (negdje vani ih bila kupila) i bila su onako osrednja pa me to ohladilo od daljnjih kupovanja...e da, i imam jedan stari kabuki kistić njihov, on mi je super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma znam, ne može se sa svime pogoditi, i samoj mi je tako :) E i kistići su mi na listi :D

      Izbriši
  7. Pa kak ja nisam vidjela tu policu sa šminkom? :o

    OdgovoriIzbriši
  8. ja sam vec imala h&m rumenilo u rukama, ona peach nijansa i na kraju ga vratila na policu jer kao "vec ih imam previse", sad mi je zao sto nisam ovu nijansu pogledala :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad bih ja imala toliku samokontrolu kad su rumenila u pitanju...fijuuuu :) Baci oko na ovu nijansu svakako idući put :)

      Izbriši
  9. Lijepo je, ali mi nije nešto neophodno. Možda nabavim iz čistog hira xD

    OdgovoriIzbriši
  10. Naišla sam zadnji put u H&M-u na njihovu kozmetiku, ali sam samo prošla bez kupnje. Hvala bogu police su pune pa se ne bojim da će nestati, jer kod nas u Ri je kasno došla kozmetika. Našla sam si ja što želim, rumenila su definitivno jedna od stavi koje ću kupiti!

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Zagrebu su poluprazne bile zadnji put kad sam bila :D I sama sam prošla bez kupnje jučer, nit je bilo ono što sam mjerkala od kozmetike, niti mi se išta od robe svidjelo.

      Izbriši
  11. boja mi je će-će! više volim te pinky nijanse nekako su mi crvenkasta rezervirana za jesen.... bar se tako osjećam s bojama kad ih nanesem( neki dan nanesem crvenu pa sam si sva bila previše crvena i bljakić XD) no opet pričam što volim na sebi, na drugima je druga stvar ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ova super tebi stajala :) A crvena, hm....kod mene nije problem, nekako mi razbudi lice. Kod mene su problem orange nijanse, obično ih moram kombinirati sa nekom drugom (ružičastom) nijansom kako bi izgledala zdravo :D

      Izbriši