subota, 5. srpnja 2014.

Nivea In-Shower Body Milk - Dupla recenzija

Bok,bok! :)

Za danas sam vam pripremila jednu brzinsku, duplu, recenziju dva divna proizvoda :) Moram napomenuti da sam već prošle postala zaluđena ovim proizvodom :) I to ste mogli pročitati u recenziji ovdje. Na ovogodišnjem BBDayju sam dobila varijantu sa shea maslacem za suhu kožu (Smooth sensation), a kasnije i sa kakao maslacem (Cocoa & Milk).* Odlučila sam napraviti kratku usporednu recenziju proizvoda i u konačnici otkriti koji mi se najviše svidio.



Prvo vam ukratko želim prenjeti svoje mišljenje o verziji sa shea maslacem, koja je nešto starija - pojavila se prošle godine. No nisam ju uzimala jer sam bila vjerna svojoj tamnoplavoj verziji sa bademovim uljem. I kada usporedim te dvije verzije, sa bademovim uljem mi je svakako bolja verzija. Moja koža jednostavno više uživa. Usprkos činjenici da su obje verzije namjenjene suhoj koži.


Sastav:


A sada se možemo baciti na najnoviji dodatak u obitelji :) Verziju sa kakao maslacem.


"Obogaćen njegujućim kakao ekstraktom namijenjen je njezi normalne i suhe kože, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu dok ste još pod tušem. Sofisticiran miris koji ostaje dugo na koži kombinira bogate čokoladne note kakaa sa senzualnom vanilijom. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u senzacionalno mekom osjećaju na koži."

Ova verzija  ima zaista predivan miris, iako ja ne osjetim čokoladu, već vaniliju. Kao i prošle verzije, zaista malo je potrebno da bi se kompletno tijelo "pogostilo" i bilo meko. Nikakva novost nije niti pakiranje, koje je isto kao i dosad, kao niti konzistencija samog proizvoda. Kada se nanese, jako lagano klizi po koži i upija se u nju.

I dalje radim što sam radila i sa prvim, a to je da ga ostavim nekih 15-20 sekundi na tijelu i tek ga potom isperem - tako dobijem najbolji rezultat za svoju kožu.




Sastav:



Količina/gramaža: 250ml
Gdje kupiti: DM, Kozmo, Muller, Plodine, Konzum, KTC, Kaufland (tamo sam sve ja pronašla proizvod)
Cijena: 30-40kn (ovisi kako gdje, ponekad se može i pronaći na nekim popustima)
Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja
Proizvedeno u EU/Španjolska.

Konačni sud? Svakako ću vam uvijek preporučiti ovaj proizvod, zaista sa njime ne možete porgriješiti - posebice zimi (svi znamo kako je nezgodno se tuširati pa mazati sa kremicama kada je hladno). Od tri verzije koje sam probala, redom bi moj odabir pao ovako: Cocoa&Milk (bijelo pak.), Nourishing (tamnoplavo pak.) i u konačnici Smooth&Sensation (svijetloplavo pak.) Stoga sam odlučila prvo potrošiti shea maslac verziju i onda uživati (i ponovo kupovati) kakao verziju :)

Čak i moja njuškica razmišlja koju bi verziju ukrao za sebe ;) :P



Jeste li probale ikoju verziju? Koja vam je bila bolja? Koje mazalice inače koristite? I jeste li ljubitelji kupke ili tuširanja?

*PR uzorak - oba proizvoda

Broj komentara: 8:

  1. Koristila sam samo verziju sa bademovim uljem! Ovu sa shea nisam, mogu reći da mi je ok, samo što mi nije uspio hidratizirati noge koliko sam htjela :)

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U tom slučaju, tebi je uz ovo, potrebna i kremica :) Meni je za to k'o stvorena njihova klasična Nivea ili Body souffle. Prva mi je baš kad mi je koža u itekakvoj potrebi za hidratacijom, a druga mi je idealna za održavanje hidratacije :)

      Izbriši
  2. Koristim Baleine in shower proizvode i odgovaraju mi, mada ću poslije uzeti Nivein sa kakaom. Šta ću, slabić sam za dobre mirise prilikom tuširanja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi jedina slabić ;) :) E vidiš, mogla bi i ja baciti oko na te Baleine :)

      Izbriši
  3. Koristila sam jedino ovaj sa shea maslacem, ali kad kažeš da su ostala dva bolja, sad imam želju probati i njih :D Meni su ti regeneratori za tijelo odlični, sad trenutno koristim Balein i jako je dobar :D
    Mica je preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ovaj sa kakaovcem probaj! :) Ma dušu dali, zaista jedna od najboljih stvari ikad :) A kao što rekoh, moram baciti oko na te Baleine :)
      Micko zahvaljuje na komplimentu :)

      Izbriši
  4. Ma svaka čast Nivei, ali mucek je glavni <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši