nedjelja, 31. kolovoza 2014.

Wish List Fall/Winter 2014

Ola! :)

 Za današnji laganini post (ipak je nedjelja) kojim ću obilježiti zadnji dan ljeta odlučila sam vam natipkati dio svoje Wish liste za ovu jesen/zimu. Da, dobro ste pročitale, zadnji dan ljeta - čim dođe 1.9. kod mene započinje vladavina jeseni i ne mogu se dočekati svih onih divnih boja koje nam ona donosi. Jedini minus su mi maglovita jutra i kraći dani, ali lako to previdim dokle god je sunčano ostatak dana :)

Dakle, da ne duljim previše, evo stvari koje bih željela skinuti sa svoje liste u narednih pola godine - mislim da je posve izvedivo, posebice ako se pridržavate kozmetičke dijete. Ove godine sam ju počela provoditi i mogu vam se pohvaliti kako kod mene to itekako pali :)



A kako bi krenuli sa stilom, za početak si želim novu Urban Decay Naked Basics 2 paletu, te njihovu prvu Naked 1 paletu (jer ove ostale imam već - zahvaljujući dijeti).


 Dalje na listi su se našla i dva rumenila, nešto nekonvencionale teksture - radi se o Daniel Sandler tekućim rumenilima u nijansama Flush i Cherub. Obje nijanse su mi predivne, a znate koliko vam trkeljam o svojoj ljubavi prema rumenilima. Da, ovaj dvojac bih voljela imati u svojoj kolekciji. #essiebuttoneffect :P


I zadnja stvar, barem što se dekorative tiče, na listi jest jedan highlighter. Ali ne bilo koji ;) the Balm i njihov Mary-Lou Manizer. Nije li divan? :trep:trep: 

A za kraj, tri stvarčice (iako ih je zapravo nešto više od tri) za koje će mi uskočiti dobri stari, provjereni Ebay :)

Prvi je set kistova jer.....pa jer mi uvijek treba kistova, a ove pikiram već jako dugo (možda i predugo) i mislim si ako dosad nisam odustala od njih, onda su mi definitivno suđeni :) Zaista se nadam da će biti jednako dobri kao što i izgledaju :)


Idući je ručni sat. Imam periode kada nosim sat, a opet imam i one druge kada ga ne nosim. Sada mi opet dolazi period kada mi se baš nose satovi, a ovaj mi je zapeo za oko još u svibnju. Od svih satova koje posjedujem, samo su tri marke - i sva tri sam dobila na poklon (dva za rođendane - 9. i 17. - i jedan za krizmu sa 14.). Svi ostali su, rekli bi, žnj marke, ali meni jednako dragi kao i ovi skuplji. Pošto na sad gledam kao na modni dodatak, ne želim previše novaca na njega potrošiti. Mislim da je cijena od 7 dolara i više nego povoljna :)


I zadnja je jedna divna ogrlica na koju sam naletjela prije tjedan dana, i nekako mi se čini da bi bila idealna za zimu pošto su mi sve vestice i bluzice u tamnijim nijansama, pa si nekako kombiniram da bi ju ova sivkasto bijela ogrlica "digla" :)


I to bi bilo to za ovu WL :) Na ovoj su se našle one stvari koje si realno mogu u narednih pola godine priuštiti. Naravno, posebna kategorija je onaj dio što se tiče tehnike - želim si ring light kakvog možete vidjeti kod Sare, samo mi je i dalje malo too much za moj novčanik (a da ne spominjem neminovnu carinu).

 Koje vi stvari pikirate? Radite li i vi WL i skidate li stvari sa njih? Držite li se i vi kozmetičke dijete? :)

Broj komentara: 26:

  1. Mary-Lou <3 ahh... :D
    Ja sam trenutno u potrazi za dugotrajnim ruževima i pikiram MUR ruževe - prekrasni su mi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruževe više ne tražim :D U potpunosti me osvojio Bourjois Rouge velvet <3 :)

      Izbriši
  2. Pa rekla bih da nisi prezahtjevna i da ti je lista sasvim razumna :) Ogrlica mi je baš lijepa. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ;) Pa znaš mene, trudim se biti što realnija - iako je ponekad to problem kad je dekorativa u pitanju :D

      Izbriši
  3. Sat je predivan, imaš li link? :D Već sam naručila jedan vrlo sličan i prezadovoljna sam kvalitetom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hjoj, koliko imam raznih satova na Watch lisit XD Neke samo gledam jer mi nikako ne bi stajali, a neki ponekad ipak završe u košarici :D

      Evo link:
      http://www.ebay.com/itm/321334743376?var=510238298107

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Jer kad se jednom navučeš...ne možeš im odoljeti :D ;)

      Izbriši
  5. Uh pa ti si pravo skromna! Tek kad uporedim tvoju listu sa svojom vidim koliko sam razuzdana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma joj, imam i ja onu drugu koja je baš krcata :D Ali ovo je ono što si želim u narednih pola godine skinuti sa liste :D Zato i izgleda skromno :D

      Izbriši
  6. Jako lijepa WL, nadam se da ćeš sve te divote i prekrižiti s nje :D Nisam osoba od WL jer ako ju napravim to je nešto što trenutno želim, a nakon mjesec dana sam se zagrijala za nešto drugo :D Ogrlica je divna :) Nedavno sam si naručila e eBaya dvije ogrlice i sad ih čekam da stignu. Obožavam taj izbor i jako mi se teško odlučiti za samo jednu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i ja se nadam da ću sve prekrižiti sa nje :D Joj, taj Ebay koliko je dobar, toliko je i vražji upravo zbog toliko mogućnosti :D Sigurna sam da su divne i da će osvanuti u jednom New in postu :)

      Izbriši
  7. Naked Basic 2- definitivno i na mojoj listi :)) i ova ogrlica je prekrasna *_*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NB2 bi mogla biti čak i bolja od NB1 :) A za ogrlicu - hvala, sad čekamo da dođe i nadamo se da je i u stvarnosti tako krasna :)

      Izbriši
  8. imam i ja wl sa koje si još nista nisam ostvarila ove godine za razliku od prošle

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlična lista! :D A i mene je essie zaintrigirala za DS rumenila!

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivne stvarčice <3 Navukla si me na Essie ... Obavezno pogledam bar 2 videa prije spavanja ;) Ova ogrlica je love, love , love

    OdgovoriIzbriši
  11. haha Essie je i mene zainteresirala za ova rumenila :D
    mogla bih i ja na neku takvu dijetu, jer bi htjela nabaviti Naked 2 paletu i RT kistove, možda ostvarim to ubrzo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi, ovakve dijete su najzdravije :D Za tijelo i dušu :)

      Izbriši
  12. Već sam negdje napisala da su boje u Naked 2 kao da sam ih ja birala. Divne su! Moram priznati da su me zainteresirala i rumenila. A Mary Lou se već dugo divim s daljine.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu,jesu :) A Mary je izbliza još divnija <3 I budem ja tebe na rumenila navukla ;)

      Izbriši