petak, 3. listopada 2014.

Flip - Flop - Fail

Drage moje, za danas sam vam pripremila kratki post sa Fail proizvodima koji su zalutali u moju kozmetičku torbicu, a potom i u vrećicu koja je čekala ovaj post. Nije mnogo, svega nekoliko proizvoda zbog čega mi je drago jer to znači da ipak nisam bacila puno novaca, ali to znači da će ovo biti nešto kraći post za vas.


Balea Young serum - serum koji je trebao barem malo umanjiti/suziti proširene pore na licu. Da se razumijemo, nemam ih puno (trokutić sa obje strane lica oko nosa) i znam da ih se ne mogu u potpunosti otarasiti. Ali ako ih nešto može smanjiti, voljna sam probati. Ovo kod mene nije imalo nikakvog efekta, ma koliko mu šansi dala.

Garnier Moisture Match krema - za kombiniranu do masnu kožu. Kada su se ove kremice pojavile kod nas, dosta cura/žena se pomamilo za njima. Nisam mogla odoljeti, pa sam i ja morala vidjeti what's all the fuss about. Koliko me pamćenje služi, kupila sam ju još sa nekim Bipa popustom, tako da nisam previše izgubila/dala. Kako se ljeto bližilo, a moja T-zona zna tada malo poluditi, ponadala sam se da će ovo pomoći. No eto, rekli bi moji, šipak. Ne da nije matiralo kožu, već je od nje taj dio lica još masniji bio. Odlučila sam se stoga držati nekih drugih proizvoda i ne više eksperimentirati. 

Revlon Colorstay korektor - nijansa je 02 Light. Naručila sam ga sa Click2Chic web shopa. Uz njega sam uzela još neke sitnice koje su sasvim ok. Međutim, i same znate kako je nezgodno kupovati puder ili korektor online. Kako je ovo bio najsvjetlija nijansa, ponadala sam se da će mi odgovarati. Ali mi je ipak prežuta. Čisto moja greška što se tiče nijanse. Ali nije zbog toga ovdje, već zbog činjenice da mi užasno cakey izgleda kada ga stavim. Čak i kad je sam, bez ikakve kreme i/ili baze. Flop.

Pearl Drops Hollywood Smile pasta za zube - točnije za izbjeljivanje zubi. Opet, željela sam probati može li popraviti stanje koje mi je ostavio fiksni aparatić prije nekoliko godina. Nada. Kod mene nije bilo apsolutno nikakvog pomaka. Na kutijici dobijete i "paletu" nijansi i prema tome se trebate ravnati unutar 14 dana (opet lude brojke) kako napraduje. Napredak nula bodova čak i nakon mjesec i pol korištenja. Čak su i upute u kontradikciji - na engleskom stoji da se treba koristiti 2x na dan unutar 3 tjedna, dok na hrvatskom stoji kako se unutar 3 tjedna treba 3x dnevno koristiti.Vrijedi li ova pasta mojih 30kn? Nikako. Radi li svoj posao? Nikako. 

Eveline quattro paleta sjenila 02 - za sada sam probala svega 5 Eveline proizvoda , i samo me ova paletica razočarala (Edit: 6, zaboravila sam na njihovu BB kremu koja je čisti užas). U dućanu mi je zapela za oko kao mogući dupe za paleticu Catrice LE sjenila. Radi se o Catrice LE Hollywood's Fabulous 40's koja je za mene bila pun pogodak sa nijansama. Ali, kako je LE, ponekad mi je žao posegnuti za njom. Stoga sam i kupila ovu Eveline. Međutim, kako to i biva u ovom postu, ovdje je sva moguća sličnost samo površna. Eveline nijanse 1 i 3 su slične nijansama sa desne strane (gore i dolje) kada se swatch napravi (iako je ovako nijansa 3 slična nijansi sa dolje lijevo). I tu sve staje, podvlačimo crtu jer nakon toga ova sjenila postaju totalna suprotnost - jako teško se nanose, teško se blendaju, truse se i općenito, životni vijek nije baš za pohvalu.



Eto, sadržaj moje vrećice je vani, a mene zanima koji proizvodi su bili vaš Fail?


Broj komentara: 10:

  1. Mislim da sam to već spomenula u jednom od prošlih postova, ali evo opet :P Essence Beach Cruisers vodootporni zlatni tuš- koji uopće nije vodootporni- i bilo bi dobro da sam to znala prije nego što sam ga ovo ljeto nosila na plažu -.-''
    I druga stvar su She lakovi za nokte, svi redom - ili je u lakovima problem ili u mojim noktima, ali ti lakovi niti se daju lijepo nanositi, niti pa se ikad do kraja osuše.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pretpostavljam da je zlata bilo posvuda po plaži? ;) Zato ja skidam sve što imam na licu prije odlaska na plažu ili bazen. Dogodilo se nekoliko puta da nisam stigla prije treninga skinuti maskaru i tuš, ali srećom ( i to nekom ludom) sve se zadržalo :D
      Meni ponekad maskare rade probleme :/

      Izbriši
  2. I ja sam o Garnier kremici čitala sve najbolje, ali nekako sam ju preskočila u moru drugih i nije baš da mi je žao:| Znam da puno cura obožava Baleu, ali mene je većina proizvoda tog brenda razočarala. U razno razne kaladonte ne vjerujem pa kad skinem aparatić idem na izbjeljivanje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi propustila ništa :D Od Balee mi neke stvari odgovaraju, neke ne, to je isto lutrija. A za izbjeljivanje - nisam baš hrabra. Strah me da bi mi još više to oštetilo zube, dugoročno. Zato sam i ovo ubacila u košaricu. Još mi ostaje da isprobam iduće godine onu foru sa jagodama :)

      Izbriši
  3. Jako mi se sviđa ova Catrice paletica, ali preskočiti ću ju. Garnier kremu imam, za suhu kožu, i meni je odlična. Mislim da je nekako teže naći dobru kremu vama s masnom kožom :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice paleticu više niti ne možeš uloviti, bila je LE F/W 2012./2013., zato sam se i ponadala da će ova Eveline biti možda spas. Šipak :(
      Meni čak i ne bi bio toliki problem, pošto je ostatak lica normalna koža, ali ljeti mi T-zona ekstra poludi :/

      Izbriši
  4. Šteta za RC korektor, htjela sam ga kupiti :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, tu mi je možda njega i najviše žao što je fail :/

      Izbriši
  5. Dobro da znam preskočiti ovaj RC korektor jer s obzirom na svoje podočnjake imam luđačke porive isprobati skoro sve koji postoje na tržištu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha nisi jedina! :) I ja imam potrebu isprobati sve što mogu kada su u pitanju podočnjaci :)

      Izbriši