utorak, 28. srpnja 2015.

MNY Summer Party

Hola! :)

Prošli mjesec sam imala priliku podružiti se sa svojim blogo kolegicama zahvaljujući Maybelline New York timu :) Vrijeme održavanja i lokacija je bila pun pogodak, a nakon ludog dana na poslu, ovo je bilo tako relaksirajuće. Prvo su nas dočekali kokteli u raznim bojama i okusima, divne curke i dobar DJ.  I sve to sa pogledom na Medvednicu. Jesam li vam rekla da smo bile kod Lisinskog, u lounge baru Matis? :)



U mojim rukama se zatekao plavi kokteličić, od kojeg mi je i jezik poplavio - ali bio je tako fiiiiin ;)
Osim cura iz MNY tima koje su se zaista potrudile oko atmosfere, dočekao nas je i profi fotograf Mario Poje (nekoliko fotki u ovom postu je njegovih) i stand-up komičar Vlatko Štampar.

Fotke su ispale amazeballs, a Vlatkov nastup nas je doveo do ruba suza. Ponekad i preko. Trbobolja je bila zagarantirana :)

Naravno, da ne ispadne da smo samo stajale tamo i bile sve divne i krasne, sa koktelom u jednoj i fotićem u drugoj ruci, cure su se pobrinule i za jednu malenu tombolicu. A nagrada je bila i više no divna - darn it, uvijek je samo jedno polje problem :D Za utjehu je tu ipak bila čokoladna fontana sa voćem, kao i cupcakesi ;)



No, kako ne bi suze lile, dočekala nas je i jedna divna goodie bag, u obliku - torbe za plažu (<3 ) u kojoj su se našle divne stvarčice, neke su dugogodišnji favoriti, neke su noviteti koji tek trebaju tek postati favoriti.


Kako sam jurila na vlak jer sam ujutro rano morala na posao, žao mi je što se nisam uspjela pofotkati na kraju sa svim curkama. Ali možda nekom drugom prilikom. Ono što vam mogu priznati jest da mi je to bio jedan od najopuštenijih eventa - možda zbog lokacije, možda zbog ugodne atmosfere, možda zbog sata u danu. A možda je sve to bilo zbog onog plavog koktela sa početka priče. Tko će ga znati. Znam samo da je ovo bio jedan jako dobar summer kickoff :)

U nastavku bacite svoje prekokrasne okice na fotkice :) (da, moja karijera stihoklepca bi zaista mogla biti "blistava" XD )











2 komentara: