ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

trend IT UP Intensive Color Eyeliner

Iako se sada već neki vremenski period na policama određenih DM-ova nalazi njihov brend trend IT UP, te ste zasigurno isprobale ponešto od brenda, danas donosim recenziju njihovih tekućih tuševa. 
Što sam starija to sam sve više izbirljiva kada je u pitanju na što ću potrošiti sadržaj novčanika. Tako sam se nakon nekoliko dana obilaženja njihova stalka, poput mace oko vruće kaše, u konačnici odlučila za kupnju tekućeg tuša. I to ne jednog, već tri od četiri ponuđene nijanse! 


Nijanse su 010 (tamnozelena), 020 (bakrena) i 040 (boja šljive). Jedina druga nijansa koju nisam uzela (i sad mi je pomalo žao) je srebrno-siva.  Pakiranje je plastično, a sam oblik podsjeća na nešto deblju olovku. Ako mene pitate, jednostavna, a opet efektivna solucija što se tiče dizajna proizvoda. Čep služi za raspoznavanje boje proizvoda, a u njemu se nalazi i tanki tuš/aplikator. I to jako dobar. Zadnji takav, bio je Evelinov Celebrities tuš.Isprobala sam zaista mnogo tekućih tuševa, no samo su rijetki ostali na kratkoj listi kao zaista dobri i kojima se uvijek vraćam. A toj listi se sada pridružio i ovaj trojac. Ono što me posebno oduševilo kod ovog tuša jest činjenica da mi cijeli dan nije mrdao sa kapka. Obično se zna dogoditi da mi se sam vrh vanjske linije razmrlja nakon nekoliko sati na lijevom oku, pošto je na njemu kapak nešto spušteniji i zna mi češće oko suziti. A opet, navečer se bez imalo problema skinuo sa micelarnom. Iako piše da je vodootporan, taj dio nisam testirala.Što se tiče boja, dostupne su samo 4 nijanse. Ne bunim se, sve su mi divne. No, voljela bih vidjeti nešto veću raznolikost - poput zlatne, bordo, plave...

U konačnici, za mene izvrstan omjer cijene i kvalitete. Čak i bolji. Usudila bih se reći kako je ovaj malecki tuš upravo potukao neke mnogo skuplje, koji su obećavali još veća brda i doline...no nisu ispunili niti dio toga. 

Tuševi su dostupni u DM-u, trenutno samo u određenim poslovnicama. Cijena mu je 22,90 kuna. I ono najbitnije - dragulj je koji bi trebale isprobati :)

3 komentara:

 1. auuuuuuuuuuuuuu ovo plavo krasno izgleda <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Samo što je to metalik zelena :D Ali da, prekrasno je <3

   Izbriši
 2. je, je, istina, samo moj mozak misli jedno piše drugo :D

  OdgovoriIzbriši