ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Bouvier Cosmetics Rose revival krema

Nova godina, novi počeci....pa smo tako došli i do prvog posta u 2018. godini! :) Nadam se da ste mi se izvrsno provele ma gdje bile i sa kim bile, te da ipak niste nakon tuluma zaboravile skinuti šminku sa lica prije no što ste zaspale ;) 


Danas ćemo se malo pozabaviti preparativnom :) Ipak je početak godine :)

Ono što ste možda primijetile, ako me pratite dulji period jest da ne mijenjam često svoju rutinu njege kože lica. Volim se držati svojih provjerenih krema i ulja, svoje rutine. No, ljetos sam se ipak odlučila za nešto novo, nešto prirodno i nešto naše domaće :) Predstavljam vam Bouvier cosmetics i njihovu Rose revival kremu za lice.Znate li kako je uopće nastao ovaj mladi brend? Sve je krenulo kada se mlada komunikologinja Maja Šiprak odlučila srcem i dušom baciti u proizvodnju prirodne kozmetike koja ujedno i daje dašak luksuza. Za samo ime joj je inspiracija bila bezvremenska ikona - Jacquline Kennedy Bouvier

Ova baršunasta krema namjenjena je svim tipovima kože, te bi trebala svojim anti-age učinkom povratiti koži čvrstinu i poboljšati stanje te izgled kože. Sadrži hidrolat ruže, kukui ulje, ulje jojobe, sjemenki marelice, sjemenki grožđa....I ono što je bitno, u ovom proizvodu nećete pronaći parabene, silikone, ali niti mineralna ulja!
 Pakiranje je zaista krasno, bočica je napravljena od zamućena stakla, dok sam proizvod možete istisnuti pumpicom. Znala sam imati kremice sa pumpicom, no najčešće sam se tu vrlo loše provela jer su one bile preguste, te su tako jedva ili nikako prolazile kroz pumpicu. Kod ove nema takve bojazni. Sama krema je vrlo lagana, stoga i bez problema možete istisnuti željenu količinu na ruku. 

Na koži zaista ostavlja svilenkasti osjećaj, brzo se upija, a miriši na latice ruže. Priznajem, najviše me prilikom kupnje bilo strah koliko će taj miris biti jak i hoće li krema upravo zbog jačine mirisa biti nosiva na samom licu. Pokazalo se da je moj strah bio nepotreban. 


Kremu sam koristila ujutro i navečer, no kako je moja koža navečer nešto zahtjevnija za taj period sam se vratila na svoju provjerenu rutinu. Naime, za noćnu njegu je meni potrebna ipak malo bogatija, masnija krema. No, kao dnevna krema se pokazala u najboljem svijetlu. Ali ono što me posebno oduševilo je što mi je izvrsna kao primer za šminkanje! Stoga ju sada samo i jedino koristim kao primer, a za njegu sam se vratila staroj rutini. U ulozi primera se iskazala kao pravi dragulj jer divno zagladi nepravilnosti na koži, a sama dekorativa divno "sjedne" na nju.

Ono što mi se svidjelo je i krasna personalizirana porukica koju Maja vlastoručno napiše i umetne sa vašom narudžbom. Drago mi je što se u Hrvatskoj počela buditi i ova strana koju predvode mlade poduzetnice sa svojim brendovima koje svim srcem podržavam i skidam kapu za veliku hrabrost koju su pokazale.

Kupiti ju možete po cijeni od 138 kuna na službenoj Bouvier cosmetic stranici.

Nema komentara:

Objavi komentar