utorak, 23. listopada 2012.

Trenutni favoriti #1 :)

Well, hello there! :)


Prvi post...WooHoo! :) 


Krenimo nekim laganijim tonom. Trenutni favoriti. Nema ih mnogo, ali ovo je ono što me u zadnje vrijeme drži ;)

Jučer i danas je ovdje tolika magla, da imam potrebu stalno samo spavati. A kako ne bih zaspala za radnim stolom, razbuđuje me pjesmica koju moram barem jednom dnevno pustiti, malo da mi dan razvedri --> Alex Goot - "Lighting". Dečko je sladak, album mi je genijalan, a ova pjesma mi je <3

Ove godine je bila jako popularna (i još uvijek je) rose gold boja. Ne, niti ja nisam mogla odoljeti, pa sam nabavila ručni sat u toj boji. Nisam željela davati puno novaca, a opet sam željela da izgleda lijepo. Za to sam se i namučila, tražeći po trgovinama, forumima...Ebay je moj spas! Za gotovo sve :) Tamo sam pronašla svoju divotu, za koju sam nešto kasnije shvatila da je kopija jednog modela ručnog sata famoznog Michaela Korsa. Mojoj sreći nije bilo kraja. Sa prodavačem sam se uspjela dogovoriti i spustiti cijenu sa 16$ na 9$, shipping je bio besplatan, a sam sat je stigao u roku od 10 dana (što je iznimno brzo za stvari koje dolaze iz Hong Konga).

                                                         


 Uši mi krase lubanjice, zelene ili puderasto/krem ružičaste. Također Ebay, i sreća da je sve stiglo za dva tjedna, 3$ jedan par (drugi dobila kao poklon) i opet, blaženi free shipping. Halloween on a classy note ;)
Oko vrata me grije infinity šal sa leopard uzorkom na, rekla bih, puderastoj rozoj podlozi, koji sam kupila prije dva tjedna u H&M-u u Zagrebu na rasprodaji za 35kn. Na idućoj fotki možete vidjeti naušnice na šalu.


Najčešće sam na usnice stavljala L'Oreal Paris Glam Shine Miss Candy sjajilo u nijansi 710 Pink Treat, a da mi noktići ne bi bili dosadni, krasile su ih jesenske boje. Tu se ističu tri nijanse: S-He u nijansi 220, Essence Colour&Go u nijansi 113 Do you speak love?, te Catrice LE Hollywood's Fabulous 40's u nijansi C01 Red Butler.I za sam kraj, ekipa na okupu.I to je to! Do tipkanja :)
2 komentara: