četvrtak, 16. svibnja 2013.

Oriflame Pure Skin / Hide & treat



Danas vam donosim jednu brzinsku recenziju jer, iako imam trenutno malo veću gužvu (što se vidi i po nedostatku postova), mislim da ipak nije fer da se tako dugo ne čujemo :)

Dakle, prije par mjeseci sam dobila ovaj proizvod na recenziju. Problem je bio što tada nisam imala nikakvih  problema/nezgoda na licu, pa je i proizvod morao pričekati period kada će biti loši dani za moje lice, a bolji dani za njega.

Radi se o kremi za prikrivanje i isušivanje akni iz njihove linije Pure skin. Let's dig in, shall we?



 Samo pakiranje je praktično, higijenski i izgledom odgovara samom imenu linije - kombinacije plavih nijansi na bijeloj podlozi kod mene uvijek asociraju čistoću, sterilnost, urednost.

Kada odvrnemo poklopac tubice, možemo vidjeti da ima vrh poput šprice, što olakšava uporabu jer možete istisnuti koliko vam treba na prst ili direktno na područje koje želite tretirati, a također ne maljate po kutijici prstima.

Jedino što može biti problem pri ovakvim pakiranjima jest da kada dođete do kraja proizvoda, ne možete istisnuti preostali proizvod. No, tu uskače i plus, a to je da možete tubicu prerezati pošto nije napravljena od  tvrdog materijala i tako maksimalno iskoristiti proizvod.



Na poleđini tubice piše: "Tonirana krema za prekrivanje i isušivanje akni i drugih nesavršenosti. Nanesite direktno na nesavršenosti."

Nigdje na tubici se ne nalazi sastav kreme, već je samo na prednjoj strani spomenuto da sadrži salicilnu kiselinu.




Količina/gramaža: 15ml
Gdje kupiti: Oriflame kataloška prodaja
Cijena: u aktualnom katalogu 18,90kn
Proizvedeno u Poljskoj.


A sada moje mišljenje i iskustvo.

Nekada davno sam koristila njihov korektor za prištiće sa uljem čajevca, i vraćala sam se njemu svaki put jer mi je bio izvrstan. Upravo zbog tog pozitivnog iskustva sam se veselila isprobavanju i priznajem da sam puno očekivala. 

Nažalost, kod mene nije proizvod ispunio ta očekivanja. Evo što vam mogu reći. Tonirana krema - definitivno. Prekrivanje i isušivanje - ne baš. Prekrije prištić/nesavršenost, ali ne baš najbolje, skori se sve na to mjestu, pa se čak javlja i lagano zatezanje kože, ali dalje od toga se ništa ne događa. 

Pokušala sam nositi po danu i pazila sam da taj dio ne diram kako bi rezultat bio bolji, nosila sam ga preko noći kada se okrećem sto na sat u krevetu. Do jutra je proizvod nestao sa lica iz očitih razloga, ali mislila sam da će preko dana stanje biti bolje. Nažalost nije. 

Još jedan problem je bila boja. Naime, dolazi samo u jednoj boji, te kada nanesete na lice, ta boja se ne prilagođava boji lica, već stoji nezgrapno poput narančaste mrlje. 

Pokušala sam staviti prvo to, pa puder na to. Izbija. 

Zaista mi je žao, jer sam se stvarno ponadala da će ovo biti jedan od onih proizvoda koji će zaista biti iznenađenje i koji će moći stati uz bok nešto većim igračima. 

No to ne znači da još nema nade! Planiram iskušati i preostale proizvode iz linije, ne mislim odustati od Oriflamea zbog jednog proizvoda koji nije ispunio moja očekivanja.




A kako mi vi stojite po ovom pitanju? Jeste li i vi naišle na neki proizvod koji nije ispunio vaša očekivanja?

*PR uzorak

Broj komentara: 16:

  1. nisam probala al mi nesto boja cudna :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš šteta što te nije oduševio. nekada davno, u srednjoj školi dok mi je Oriflame bio dostupan, imala sam cijelu tu liniju od čajevca - ta me linija spasila, bila je odlična!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj korektor od čajevca je i meni bio super, i ponadala sam se da će i ovo biti u tom rangu...ali eto, nije :(

      Izbriši
  3. Ja sam koristila ovo neka ukupno dva puta i bacila sam jer sam ga platila neke 3KM a znala sam da ga necu nikad vise koristit i da ce mi se bezveze motat samo okolo :)
    Slazem se s onim sto si napisala. Ni blizu tome da prekriva a ni da tretira bubuljice tako da... :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Korektor sa ekstraktom čajevca i ruzmarina je odličan, ovaj nisam probala ali gledala sam u katalogu pretpostavljala da nije nešto jer imala sam piling iz iste linije i ne mogu se pohvaliti sa njim, nije mi pomogao bar što se tiče bubulljica i slične gamadi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ali nije mi jasno što je tako krivo onda krenulo u ovoj liniji proizvoda, kad i ti kažeš da i piling nije baš pomogao.

      Izbriši
  5. Ne sviđa mi se, ALI rado bih ti uzela onu lizalicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha e pa: Ne Može! ;) Lizalica je poklon od dragog, pa ju ljubomorno čuvam :)

      Izbriši
  6. Užasna boja da :D ... Joj ja ću na kraju odustati od svih mogućih kremica, koliko sam osjetljiva :P Trenutno sam vjerna prastarom triku : paste za zube preko noći xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, probala sam to ali nikad, apsolutno nikad, mi nije pokazalo rezultate.

      Izbriši
  7. Aaaaaaa šteta šteta. Imaš sreće što ti ne izbijaju često zločestoće :)

    OdgovoriIzbriši