ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Flormar Dipliner i MAXXL maskara - recenzija

Danas vam donosim recenziju dva Flormar proizvoda koji su se našli u favoritima za prošli mjesec. Radi se o tušu i maskari. Krenimo.


Prvo ću vam predstaviti tuš. Naime, radi se o tušu sa debljim kistićem koji me oduševio. Prvi tuš koji sam imala bio je u ovakvom pakiranju, davnih dana u srednjoj školi. Nakon njega sam se prebacila na tuš u olovci, tada sam već na faks krenula a tuševi su se sramežljivo počeli probijati na naše tržište (barem oni drogerijskog ranga). Potom je došao tuš u gel obliku, koji još i danas koristim, crni i u bojama.



I onda me striček poštar iznenadio sa Flormar paketom, u kojem su između ostaloga, bili tuš i maskara.
Kako sam odlučila prvo potrošiti neke stvari, tako je i ovo malo čekalo. A i bilo je u zadnje vrijeme jako malo normalnih dana kod mene.

No prošli mjesec sam prvo doma testirala ovaj par, a potom je došlo nekoliko prilika u kojima sam zaista trebala nešto što će biti izdržljivo. I ovaj tuš se zaista pokazao kao pravo otkriće koje je itekako doraslo zadatku. Pakiranje je plastično, jednostavno crno. Maleno je pa ga možete u svaku torbicu ugurati i koristiti za sitne popravke (ako je potrebno).



A evo i mog mišljenja.

Kist je dovoljno čvrst, a opet nije grub. Dovoljne debljine da sa njime možete napraviti vrlo precizne (iako ne izrazito tanke) linije od prve. Na slici dolje možete vidjeti kako izgleda kada se malo jače pritisne na kožu. Početnicima nije sa njime komplicirano raditi (kao što bi moglo biti sa Eveline koji ima jako tanki kistić).

Što se postojanosti tiče, drži od jutra do mraka. Prvi put sam ga skidala sa baby maramicama i nešto teže je sišao sa kapaka. Kasnije sam ga skidala sa Balea vaticama za skidanje šminke, i najbolje silazi sa uljnima (kao i svaka vodootporna maskara).



Količina/gramaža: 3,5 ml
Gdje kupiti: Klik
Cijena: -
Proizvedeno u Turskoj.





Druga stvar je MAXXL maskara. Ova maskara dolazi u dvije varijante: srebrna za volumen i zlatna za duljinu trepavica.

Pakiranje je luksuzno i veličine je kao i MNY maskare. Ono što mi se svidjelo na svim proizvodima jest naljepnica na kojoj piše točan rok trajanja proizvoda.

Inače biram maskare za volumen, jer mislim da oči puno bolje izgledaju kada ima puno gustih trepavica, za razliku od same duljine jer to može biti dosta zeznuto ako koristite lošu maskaru.

I još nešto, nisam veliki obožavatelj gumenih četkica. Ježim se od njih jer dosad nisam imala pozitivna iskustva.
Ali, priznajem, ova maskara me, bez obzira na četkicu oduševila :)




Nakon prvog sloja lagano podigne trepavice. Inače, trepavice mi rastu prema dolje, i dosta su teške, tako da bez uvijača i barem dva sloja maskare, nikako neće izgledati.
Nakon što sam stavila i drugi sloj ove maskare, vidi se da su se produljile trepavice, pogled se otvorio. Nosila sam ju cijeli dan, nije se trusila. Navečer sam ju skinula bez problema sa baby maramicama.

Na slici ispod možete vidjeti na mom desnom oku kako izgledaju trepavice sa jednim slojem maskare, a kako bez maskare na lijevom oku.


Ako tražite nešto novo, ne preskupo/ne prejeftino, a opet dobro, onda je ovo maskara za vas.

Količina/gramaža: 8 ml
Gdje kupiti: Klik
Cijena: - (kada su bili u Kozmu,znam da je bilo oko 70kn)
Proizvedeno u Turskoj.



Kakva su vaša iskustva sa Flormar proizvodima?


*PR uzorak

Broj komentara: 10:

  1. Meni se eyeliner baš dopada, pogotovo ako drži tako dugo jer ja uvijek nesvjenso ili trljam oči ili mi oči suze zbog leća. A i jako mi se dopada kist :)
    Maskara ti baš lipo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. moram priznat da jaaaaaako rijetko nosim eyeliner, gotovo nikad, odustala sam od muka pri nanošenju. :D Maskara mi se sviđa.. Moje trepavice su nekako ravne, iako su relativno duge i guste i rijetko koja maskara mi radi dobar efekt :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moje su straight-ish, a još su i teške i prema dolje rastu. Ali je zato tu uviječ trepavica koji uvijek spasi stvar :)

      Izbriši
  3. trepe bas super izgledaju sa maskarom! flormar stvarno ima super kozmetiku :)

    OdgovoriIzbriši