subota, 1. lipnja 2013.

NovExpert La Creme au Caramel


Danas vam donosim dugo čekanu recenziju jedne tonirane kreme koju sam dobila kao poklon na Beauty Blog Dayju. Kako sam u to vrijeme koristila drugu kremu, i nedavno sam je potrošila, tako je i ova tek u to vrijeme došla na red za isprobavanje, korištenje i, u konačnici, za recenziju.




Ako niste znali, NovExpert je medicinski francuski brand, koji je 100% prirodan. To znači da ima 0% konzervansa, ne sarži eterična ulja, niti alkohol. Apsolutno nikakve konzervanse. Thumbs up! :)

NovExpert kozmetička njega je podjeljena u dvije kategorije:
1.Linija za prevenciju starenja i njegu
2. Anti-age medicinska njega

 Ova krema dio je NovExpert Anti-age linije, te dolazi u dvije nijanse, za svjetlu i normalnu put ili Fair skin - Ivory glow i Normal skin - Golden glow.


Radi se o toniranoj kremi koja štiti kožu, a ujedno joj i daje laganu boju, te lice izgleda puno zdravije. Krema u sebi sadrži kokosov maslac, ulje noćurka, biljni glicerin i gel aloe vere - sve izvrsni sastojci za zdravu kožu jer joj daju potrebnu njegu i vlagu.

Također, potiče prirodni pigment (melanin) i ubrzava tamnjenje na posve prirodan način zahvaljujuči ekstraktu sjemena rogača, te prirodni SPF 5.   


Dojmovi?

Kada nam je prvi put djevojka na ruku istisnula kremu, ostala sam šokirana zbog boje. Mislila sam nema šanse da se to ikako zblenda, pa to nisu za nas koji smo blijede radili. Iako sam ju tada razmazala, i dalje sam bila sumnjičava, bez obzira na divan miris.

Kada sam došla doma i pogledala što se sve nalazi u goodie bag, vidjela sam da smo dobile i full size pakiranje ove kreme. I onda sam je isprobavala nekoliko dana, i razuvjerila me što se tiče boje. No, kako sam tada koristila drugu kremu, ovu sam stavila na stranu, a sada bi nam trebali valjda i neki sunčani dani doć, a ja sam taman istisnula zadnje kapi iz stare pa mi je ovo došlo taman. Protekli mjesec sam ju testirala kako treba :)




Prvo što se odmah vidi jest boja. Moja je Ivory nijansa (woohoo!). Baš je kao što joj i samo ime kaže, karamel boje. I iako izgleda strašno, kada se stavi na lice i razmaže, ona se doista prilagođava boji vašeg lica, samo uz jedan dodatak - daje vam dodatni boost i odmah izgledate zdravije.

No, nije samo boja karamel. Ne,ne...već i miris! O, oduševljenja! :) Mene miris asocira na Werther's Original. Mmmmmm....fino.

Ali, vratimo se natrag na temu. Ako tražite prekrivanje, ovu kremu možete odmah zaobići. Ova krema radi upravo ono što joj i je namjena - tonira lice, i pritom ga štiti. I obavlja izvrstan posao. Ne morate ju staviti puno, a opet ona napravi veliki posao. Koža je glatka i nahranjena. Tekstura samog proizvoda je kremasta i lagana.

Kako je ovo pakiranje veliko, imat ćete ju dugo,dugo. A sada samo čekam da konačno dođe više sunčanih dana (bježi kišo s prozora!!) kako bih vidjela i koliko će moj melanin na licu proraditi uz pomoć ove kreme.

Jedini minusi su jako mali SPF i cijena (za neka da, za neke ne).



Količina/gramaža: 30ml
Gdje kupiti: u odabranim ljekarnama
Cijena: 194 kn

A kako mi vi stojite po pitanju toniranih krema? Koristite li ih? Ili ste više za BB, CC i pudere? Ili se i dalje držite samo dnevnih krema/ nikakvih krema ?


*PR uzorak

Broj komentara: 14:

  1. Idem odmah i ja sada svoju isprobati ;)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I javi kakva ti je :) Ipak si ti pravi stručnjak :) :)

      Izbriši
  2. imam toniranu od avenena ali samo tester i pretamna mi je i toniranu od caudalie koja mi je ok. a najčešće imam bb kremu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanima kakva je Caudelie :) jer samo pohvale čujem na njihove proizvode.

      Izbriši
  3. zvuci jako zanimljivo :) svidja mi se sto mirise na Werther :)

    OdgovoriIzbriši
  4. meni se isto sviđa i isto smatram jedinim manama mali SPF i cijenu (recimo da i cijenu)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada bi barem SPF bio npr 15-20, mislim da bih pregrmila i cijenu

      Izbriši
  5. Big lajk za 100% prirodno :) Čini mi se da bi meni blijedoj ipak bila malo pretamna :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako si blijeda poput mene, a ja sam ti dobar dio vremena "smrt-na-dopustu", onda ti neće biti pretamno, i samo će te razbuditi i boje u lice vratiti :)

      Izbriši
  6. Hmm, 194 kn prilično je puno za ovu kremu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je, ali sigurna sam da bi se mogao i neki dupe pronaći, samo mislim da je to malo teže kod nas. Možda vani.

      Izbriši
  7. Hahahhaha kak si iskoristila grebotine od mačka kao demonstraciju :D I big lajk za knjige na početku!! Big big lajk!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A čuj, i moj mačor voli pomagati kad mu se pruži prilika :D

      Izbriši