petak, 16. kolovoza 2013.

Garnier Pure Active



Danas vam donosim recenziju proizvoda kojeg sam spomenula još u prvim postovima i koji je neke zainteresirao. 

Shall we? :) 

Radi se o Garnier Pure Active hidratantnoj kremi protiv nepravilnosti kože. U kartonskoj kutijici se nalazi plastična bočica u kojoj se nalazi sam proizvod. 


 Što piše na kutijici:
"To je hidratacijska, visoko matirajuća formula koja dvostruko djeluje protiv prištića i ožiljaka:
1. Obogaćena anti-bakterijskom salicilnom kiselinom, smanjuje nepravilnosti i čisti kožu.
2. Obogaćena prirodnim regenerativnim aktivnim kompleksom vidljivo smanjuje posljedice nesavršenosti i čisti ten."



Sama krema je blago "gelaste" teksture i možda će vas na prvu iznenaditi mirisom - mene je odmah asocirala na krastavce (eh, da...prve asocijacije mi znaju biti čudne ponekad...ali tako moj nos kaže). Nježno plave boje, sa trunčicom zelene. Za cijelo lice je dovoljna količina sa fotografije iznad. Nakon što ju nanesete, prvo ćete primjetiti svježinu, a koža će vam se činiti svilenkastom i ugodnom na dodir. 

Na fotografiji ispod možete vidjeti grafički prikaz kako bi krema trebala funkcionirati.


Koristiti ju možete svaki dan, ujutro i/ili navečer - bitno je da ju nanosite na čisto lice kako bi mogla odraditi svoj posao. Ja ju nanosim prije spavanja, i tu igra ulogu noćne kreme, jer smatram da mi najbolji posao odradi preko noći kada spavam, ne zujim po vani i ne prtljam po licu (iako se i preko dana suzdržavam).

Sastav možete vidjeti ispod:



Pri dnu kutijice se nalazi i tekst koji govori o uspjehu kreme.


Moje mišljenje?

Ovo je već druga godina kako koristim ovaj proizvod i već sam na šestoj ili sedmoj bočici (nisam sigurna) i uvijek kupim novo pakiranje kada vidim da sam pri kraju sa onim koje trenutno trošim (količina se lako vidi kada se okrene prema žarulji pakiranje). Da, bilo je dana kada ju nisam nanosila, kada sam testirala hoće li se vidjeti kakva razlika ili ne. Razlika u hidratiziranosti kože je bila očita, naravno. Što se tiče prištića, tu nemam prevelikih problema, osim određenih dana u mjesecu. Ali kako koristim Pure Active, čak su se i tih dana smanjili, ponekad mi se samo jedan ili dva izbace. 

Da se razumijemo, nije tu samo do kreme, već i do prehrane, fizičke aktivnosti i zagađenosti zraka, te stresa. No unatoč svim tim faktorima, i dalje se slažem sa svime navedenim - ova krema obavlja svoj posao izvrsno - moja koža je presretna. Stoga bih ju preporučila ako imate kožu poput mene - normalna do mješovita (T-zona) i već vam se donekle stanje normaliziralo što se tiče prištića (iako to nije glavni kriterij). 

Za ovu cijenu ne samo da dobijete izvrstan i djelotvoran proizvod, već će vam jedno pakiranje biti dovoljno za 4 mjeseca svakodnevne/svakovečernje upotrebe. Naravno, ako ju koristite dva puta dnevno, uzmite u obzir da ćete brže potrošiti pakiranje.

Količina/gramaža: 50ml
Cijena: 35kn - 40kn (ponekad ju možete uloviti i na akcijama)
Gdje kupiti: DM, Kozmo, Bipa, Plodine (tamo ja kupujem)
Proizvedeno u Francuskoj.


Jeste li isprobali ovaj proizvod? Išta iz te linije?


21 komentar:

  1. kupujem prvom prilikom kad budem isla do grada :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ovu kremu, ali bas bi me zaimala usporedba nje i zelene moisture match jer mi se po opisu teksture i mirisa cine jako slicne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš imam u planu usporediti zelenu Moisture Match sa jednom drugom - jer su obje matirajuće. Koliko, e to ćeš vidjeti u postu :)

      Izbriši
    2. meni moisture match nije losa samo mi nije bas sad za ljeto :) (niki)

      Izbriši
  3. Mislim da će ići na wishlistu :) Čim potrošim trenutne proizvode :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, znam kako ti je :) I ja se prisiljavam na potrošnju onih koje imam doma i tek onda kupnju novih :)

      Izbriši
  4. meni je ta krema super,samo je nježno namažite na lice,bez iritacija...meni je očistila lice,ali sam se prebacila na efclar duo,,al sve mi se čini da ću se vratiti natrag njoj..preporuke ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. E ovo si moram piknut i probat! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristila sam ovu kremu i nazalost nije imala nikakvog efekta na moje lice :/ trenutno koristim vec drugu tubicu effaclar dua i njim sam zadovoljna..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svako lice drugačije reagira. Hmmm možda jednom i e.duo probam, pa ću vidjeti...ali sigurna sam da će neki post pasti kad ga probam :)

      Izbriši
  7. Nažalost nekako te drogerijske kreme baš izbjegavam. Vjerovatno jer sam prije samo njih koristila i nisam vidjela nikakvog benefita za kožu, pa koliko god da koštaju meni je uzalud potrošen novac. Naravno nije to mene, moja koža je zahtjevna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sve to zaista ovisi u kakvoj je fazi koža u trenu kada se neka krema kupi. Evo kod mene - Balea Aqua Serum kupljen prošlo ljeto, probala tada i jako me peklo lice. Stavila na stranu, došla zima i probala opet, izvrstan mi je bio. I onda je došlo proljeće i toplije vrijeme i opet nije odg. mojoj koži. Zato sam ga frendici poslala, njoj je super bez obzira na godišnja doba :)

      Izbriši
  8. Probala sam nekoliko stvari iz te linije, ali ništa mi nije odgovaralo, tj. nije bilo efekta. Svakome odgovara nešto drugo :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni Garnier uvijek ima miris na krastavce, ali fino osvježavajuće! I uvijek mi bude super prvih par dana, a onda više kao da nema efekta.. 100 koža, 100 efekata :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Garnier Pure active is one of my fav range :)Nice review!
    Following you now on GFC. Hope you follow back too ;)

    Red Alice

    http://redraoalice.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši