petak, 9. kolovoza 2013.

L.A. Girl Illuminating Blush



Kako ste mi ovih dana? Muče li vas vrućine ili se fino bućkate u moru/na bazenu? U ovih tjedan dana je i meni fkt vruće, a inače imam dosta visoku toleranciju što se tiče toga, ne žalim se već junački trpim. Ali ovo se više ne može trpiti. A i počela je sezona ambrozije, nešto ranije no inače, pa sam sva u komi (oči,nos) i ne smijem preko dana izlaziti van :( :/

No, konačno sam nekako uspjela uloviti ovu divotu na licu, nažalost, tak večeras kada se naoblačilo i sprema se oluja. Navodno. Ako ne zaobiđe moju lokaciju. A tako mi je prijekopotrebna ta kiša, da mi malo razblaži nesretnu ambroziju.

Kao što sam obećala u postu sa favoritima za svibanj, donosim vam recenziju jednog rumenila koje mi je zaista priraslo srcu i za kojim najviše posežem u zadnja 3-4 mjeseca.





Radi se o L.A.Girl Illuminating Blush rumenilu u nijansi  Bashful. Predivna nijansa koja će vam dati prirodnu boju obraza, baš onako kako bi bilo idealno za svaki dan da vas malo "podigne". Dolazi u kvalitetnom, čvrstom plastičnom pakiranju koje zaista drži sve moguće seobe iz jedne u drugu torbicu, "plivanje" po istima i premetanje po stolu. A opet se sa lakoćom otvara kada ga želite upotrijebiti.



Ono što mi se još svidjelo kod ovog pakiranja je praktično ogledalo koje se nalazi ispod rumenila koje je "na katu", i dosta dobre četkice. Inače ne koristim četkice koje se dobiju uz rumenila jer su ili pregrube ili preplastične i ništa se sa njima ne može napraviti (osim crte - koja je veliki No-No).

Na fotki ispod možete vidjeti sastav:


A na iduće dvije fotke možete vidjeti (donekle) kako izgleda rumenilo na licu (druga fotka). Isto ste mogli vidjeti i u FOTD postu, tamo sam ga nanjela nešto više. 
Možete staviti jedan sloj za prirodni izgled, ali ga isto tako možete nanositi u nekoliko slojeva i tako postepeno pojačati boju i sveukupni dojam te u prvi plan prebaciti obraze - i svejedno izgledati lijepo i prirodno. 






Što se trajnosti tiče, nemam nikakvih pritužbi. Iako ga nosim u torbici za svaki slučaj, ono se fino drži na licu po nekoliko sati (od 8 ujutro do 3 popodne) - sasvim solidno. Ako nekamo idete nakon posla, možete staviti jedan sloj i opet izgledati svježe.
Da zaključim, ovo rumenilo bih svakako preporučila ako želite izgledati svježe i prirodno, ako ste početnik ili porculanske puti. Kada ću biti u prilici, uzet ću još koju nijansu jer ova rumenila imaju izvrstan omjer cijene i kvalitete.


Količina/gramaža: 7,4g
Gdje kupiti: na službenoj stranici  ili u Nami u Zagrebu (javite ako sam u krivu - znam da su se tamo mogli L.A.Girl proizvodi kupiti)
Cijena: 39,90 kn
Proizvedeno u SAD-u. Nije testirano na životinjama.

Jeste li probali koji L.A.Girl proizvod? Imate li i vi kojeg asa u rukavu koji može parirati i nešto skupljim rumenilima?


*PR uzorak

22 komentara:

  1. Baš lijepo i nježno izgleda :) Ja umirem na ovim vrućinama, nikako da dođem sebi! Što se tiče ambrozije, ne znam jesi možda probala Avamys sprej za nos? Ja ga koristim već 2 godine, doduše, ja ga koristim od 3 mjeseca pa sve do 11 i uz njega sam izbacila sve druge preparate za alergiju (inače sam i na ambroziju jako alergična), sada me više ništa ne muči, ne curi nos, ne kišem, oči se ne crvene - čak niti kapi za oči ne koristim već jako, jako dugo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)

      Ne, nisam probala, prvi put čujem za njega. Hmmm, budem pitala svog frenda koji je farmaceut kakva je njegova presuda :)

      Izbriši
  2. Jako mi se sviđa! :D Imaš tako divan ten *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe hvala :) Ali ima moje lice i loših dana, barem jednom mjesečno :)

      Izbriši
  3. Da, u Nami? Šteta što se Nama zatvara. Baš sam razmišljala kad sam vidjela naslov posta, gdje si kupila LA kozmetiku. U Nami se uopće ne zalijećem u kozmetički dio.
    Baš izgleda svježe i prirodno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je šteta i velika glupost :/ Nadam se da novi vlasnik neće dirati zgradu, odn. da grad neće to dozvoliti jer je zaista predivna unutrašnjost.

      Kažem, znam da je bilo još prije nekih godinu dana dostupno, ali nisam dugo bila pa nisam sigurna. Ako netko skokne, neka javi :)

      Izbriši
  4. Ne mogu virovat da je ova kozmetika u Nami! Jako lipo izgleda rumenilo, super ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da je bilo u Nami, ali kako nisam dugo bila tamo, nisam više sigurna. Hvala :)

      Izbriši
  5. Skroz prirodno izgleda :) Cak mislim da je odlican i za neke hladnije dane. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad kad si spomenula, mislim da i bi bio odličan i za hladnije dane :)

      Izbriši
  6. Lajkam ga, mada tu kozmetiku nisam do sada proučavala. :) Imam nešto slično od Kryolana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako kada slučajno naletiš, onaj mali vrag na ramenu će ti govoriti da uzmeš barem jedan proizvod :) Imam rumenilo, korektor i sjajilo. Sa rumenilom i korektorom sam zaista jako zadovoljna.

      Izbriši
  7. Nemam ni jedan proizvod od L.A. , sviđa mi se ovo rumenilo, jako ti lijepo stoji iako na meni ne bi imalo takav efekt :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, a meni je nekako u glavi da bi ova nijansa mogla svima dobro stajati. :)

      Izbriši
  8. Sviđa mi se rumenilo! Na tebi izgleda baš prirodno i lijepo. Mogla bih ga probati, ako ga ikako uspijem uhvatiti :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Rumenilo je predivno i savršeno ti pristaje, jako mi se dopada nijansa :)
    Nisam znala da L.A. Girl proizvode možeš kupiti i kod nas, ja sam ih naručivala s e-baya :)
    Btw, ja se brčkam u moru :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima,ima :) sada ne moraš više čekati mjesec dana da ti stigne paketić :)

      uh - more :)

      Izbriši
  10. Nemam ništa od L.A. Girl kozmetike :/ ovo ti rumenilo super pristaje, baš je nježno i djeluje prirodno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako naletiš na nešto sa potpisom L.A.Girl, probaj :) Evo, probala sam rumenilo, HD korektor i sjajilo. Prvo dvoje zaista mogu preporučiti :)

      Izbriši