nedjelja, 3. studenoga 2013.

Rosal Lip Balm Morning Rose & Velvet Touch

Početkom prošlog mjeseca u uho mi je moja Josipa šapnula kako Rosal uskoro izbacuje novi proizvod za usne. Ne morate meni ponovaljati, odmah sam ih stavila na listu za kupovinu. Kako ih nije bilo u Dm-u u koji sam išla, a nisam u Zagrebu, nju sam zamolila da mi ugrabi oba primjerka :)


Radi se o dva lip balma u nijansama zaista zgodnih imena: Morning rose i Violet touch. Ono što mi se posebno sviđa, na prvi pogled, jest upravo pakiranje. Kombinacija ružičaste/ljubičaste na crnoj podlozi kod mene uvijek ima prolaz i djeluje mi profinjenije.


Evo što sam Rosal kaže o ovom proizvodu:
"Ova jedinstvena njegujuća formulacija s dugotrajnom postojanom bojom savršena je nadopuna tom make-upu! Ružičasti/Ljubičasti pigment ostavlja dugotrajan, zavodljiv rag na usnama, dok kombinacija vitamina A i E intenzivno štiti kožu od pretjeranog isušivanja. Jedinstvena formula s ekstraktom nara i shea butterom / uljem koštica grožđa i shea butteron, njeguje tvoje usne, dajući im potrebnu mekoću i vlažnost."


Sviđa mi se što su već "tvornički" napravljeni "ukoso" tako da se lakše nanose na usnice, preciznije. Prva nijansa, Morning rose, je lagano nude-roskasta, i nekako je idealna za svaki dan ili kada imate naglašene oči prilikom izlaska.


Druga nijansa, Velvet touch, je lagano ljubičasta nijansa koja bi svima trebala odgovarati, ali posebice tamnokosim djevojkama. Obje nijanse imaju jedva primjetne šljokice i ostavljaju shimmerasti sjaj na usnicama.

Što se tiče pigmentiranosti, Velvet pobjeđuje, očito. 


Što se tiče pigmentiranosti, Velvet pobjeđuje, očito. 

Iskustvo?
Nije loš proizvod. Sviđa mi se pakiranje, pigmentiranost i što je već odrezan "ukoso". Postojanost je srednja i nakon pola sata-sat ponovo morate nanositi proizvod, a ako jedete ili pijete nešto, onda ga odmah možete obrisati i ponovo nanjeti nakon obroka. 
Ono što mi se kod ovog proizvoda nije svidjelo su miris i činjenica da ga ne mogu imati na usnicama bez da sam prethodno nanjela neki drugi balzam, pa tek onda ovaj, jer mi užasno isušuje usnice. 
Stoga, ako tražite neki proizvod koji je pigmentiran, njeguje i daje mekoću usnicama, ovaj proizvod možete slobodno zaobići (ili barem ispod nanesite Melem).
Ali, ako tražite samo proizvod koji će vam biti u nekoj funkciji polu-ruža, i planirate ionako prvo staviti neki drugi proizvod na usnice prije ovoga, onda ga slobodno stavite u svoju košaricu prilikom kupnje.




Sastojci :


Količina/Gramaža: 4g
Cijena: 18,90 kuna
Gdje kupiti: Dm
Proizvedeno u Hrvatskoj, rok trajanja 12 mjeseci.

Nadam se da ću vam sutra uspjeti dodati fotke na kojima se vide boje, pošto sam imala tehničkih problema prilikom obrade istih pa je potrebno ponovo obaviti fotosešn ;)

Jeste li već probale ove lip balmove? Ako jeste, kakvi su vam? Ako niste, planirate li? I što mislite općenito o ovakvim proizvodima koji su negdje između balzama i ruža za usnice?

P.S. Darivanje još uvijek traje! Kistiće u ruke i pošaljite mi svoje uratke što prije :) Više o tome ovdje. :)


EDIT: Stigle fotkice :)




Broj komentara: 13:

  1. wow, ovo je stvarno ugodno iznenađenje od Rosala i nijanse su mrak..mislim da ću si svakako priuštiti jedan jer ionako prije nanošenja ruža koristim ili melem ili labelo, samo da mi onda pri tome ostane ta prava boja ruža na usnama i sve 5 :) i da, hvala na recenziji jer nisam čula da su uopće izašli :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaki put se stresem kad vidim "Josipa" kod tebe :D
    Mislim da ću morati Velvet isprobati, pa makar i morala labelo stavljati ispod njega. Baš mi se pari kul :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam uopće niti čula za ovo, ali moram priznati da mi se jako jako sviđa jer nisam tip niti za samo labelo niti za sami ruž. Mislim da bi mi ovo bila super kombinacija, još samo kad bi ga bilo za kupiti na dostupnim mjestima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zašto nema slika na usnama? :( Meni je sad krivo što si nisam svijetliji uzela, ali osvojila sam neki njihov paketić na fejsu pa se nadam... :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidjela sam neki dan u časopisu i baš razmišljala o njima. Hvala ti na recenziji, kupujem prvom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovdje mi se nekako više sviđa Morning rose, ali čekam swatcheve pa ću onda vidjeti :) Čine mi se baš kul, posebno ambalaža :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Bwah, nije ovo za mene :D Držim se Nuxe balzama :D barem dok ih ne potrošim :P

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđaju mi se nijanse, nadam se da će jedna od njih biti moja :))

    OdgovoriIzbriši
  9. Namjeravala sam kupiti, ali nakon ove recenzije više i nisam tak sigurna da budem, ne volim proizvode koji mi isušuju usne. Ali boje su im cute :)
    Inače volim takve proizvode koji su između ruža i balzama, ali kremasti ruževi su mi ipak najbolji.

    OdgovoriIzbriši
  10. Taman odoh sutra u dm da vidim jesu došli i kod mene, baš mi se dopada što nisu nabili cijenu kao neki drugi brendovi.

    OdgovoriIzbriši