četvrtak, 2. siječnja 2014.

Mjesec u slikama - Prosinac 2013


Prije svega - Happy New Year! :) Neka ste mi uvijek vesele i neka vas uvijek prati sreća, te neka vam se sve željice ispune u 2014. :)

Danas vam donosim prvi ovogodišnji post u kojem ćete vidjeti što me sve veselilo (ili ne) u zadnjem mjesecu 2013. Nadam se da će vam se svidjeti :) Nije po danima, dakle nisu po nekom redosljedu :)

U Lidlu sam naletjela na nove grickalice - Chill me su "keksići"(jer ne znam kako bih nazvala ih) od riže i jako su ljuti, a Crak me je varijanta K-plusovog Japanskog snacka (kojeg inače obožavam). Prvi me oduševio (inače ne jedem ljutu hranu) , drugi razočarao :/


Tamanila sam i dosta jogurta, a najviše Freskin od breskve i Dukatov Dolce Iskušenje od borovnice i limete.


Junački sam okitila bor u svojoj sobi, bor u dnevnoj i bor kod bake. I uživala sam svaki put :) Ovo je maleni kolaž samo nekoliko ukrasa koji krase bor u dnevnoj sobi.


A ispod bora se našao i jedan poklon kojeg zaista nisam očekivala.


Bila sam i u CC1 East i tamo fotkala oko kolibe Djeda Mraza :)



Za Božić sam samoj sebi poklonila ovu torbicu. Nosim je apsolutno svuda :)


Također, dobila sam i ovu divnu posudicu u kojoj se trenutno nalaze balzami za usne. Volim ovakve stvari, a nadam se da ću jednog dana imati i jedan divan stol na kojem će se nalaziti staklene posudice u kojima će se nalaziti razne makeup stvarčice.



Kod dragog sam "okinula" pokoju fotku Mimi, mačke koju sam mu poklonila ljetos. A znate onu malenu curicu što sam  jesenas pronašla i tražila joj dom? E, i ona je našla dom kod dragog i super joj je tamo. Posebice jer ima "seku" sa kojom se igra. I dobila je ime - Mrva :)


Mimi je takva pozerica ovdje :) Mrvu je nešto teže uloviti, baš u trenu kada se izvadi fotić ona odluči kako nije vrijeme za fotkanje. 

Dogodilo se i ovo :( Iako su figurice bile dobro zapakirane u kutiji, nekako su se slomile. Ali nema toga što Superbond ne može popraviti ;) 


Pila sam puno čaja i to baš iz ove šalice - najnoviji dodatak mojoj kolekciji šalica.


Nosila sam i poklon koji sam dobila od svojih kolegica blogerica :)


Ulovila sam dva dvd-a za 10kn. Iako mi je Closer u so-so kategoriji, Mona Lisa smile mi je u kategoriji I <3 it.


Yup, ovo sam najčešće doručkovala. Zdravo seljački :D 


A ova moja spavalica je često provodila vrijeme kod mene u sobi na stolu, na dekici sa micama. Iz pristojnosti sam mu ponudila Corny sa kokosom, potajno se nadajući da će odbiti. Hvala nebesima što je odbio :D


Na mom prozoru se dogodio pravi "baby" boom! Procvala mi je ljubičica, procvao mi je zumbul, aloe vera mi se počela isto množiti i ima zilijun mladih sa strane, a orhideja mi je uspjela ponovo stabljiku "uzgojiti" pa se na njoj početkom mjeseca moglo vidjeti nekoliko pupova koji su rasli i rasli, da bi me jučer ujutro, 1.1. ona iznenadila sa dva cvijeta :)

Pokušala sam napraviti i pumpkin pie - nisam nešto zadovoljna, previše mi je imala okus po kesten pireu kojeg ne mogu smisliti :/ Ali se zato svidjela mojoj mami, pa ću idući put napraviti samo za nju :)


Za imendan sam dobila pokoju sitnicu (uz šibu, ofc), knjigu od dragoga (već sam napravila jedne kolačiće za Božić), a od mame i tate ukras/kuglu za bor na kojoj piše "Posebna kćer" :)




Dokaz da je život kućnih mačaka jako težak :P


Kod dragoga u sobi se zimi skrivaju bubamare, pa svaki put uživam kada dođem njemu. A jednu sam vam morala i fotkati :) Samo, to su azijske i one jedu naše autohtone bubamare :(


Bilo je tu i večeri kada sam si jednostavno za relaksaciju upalila svijećicu.


Ne jedem previše čokolade, izuzev Milke Oreo, ali volim pojesti gorku čokoladu kao što je ova Ritter Sport.


Dogodilo se i ovo - propolis mi se izlio u kutijici gdje držim stvari koje su mi potrebne na gotovo dnevnoj bazi (ili su mini apoteka) i zamrljao mi kapi za nos i šiljilo za olovke. Jedva sam ga očistila koliko je sticky :/


Išla sam i u kino sa ujakom - pogledali smo The Wolf of Wall street. Film je zaista dobar. Možda malo previše golotinje za moj ukus, ali priča je zaista dobra. A i rađen je prema istinitim događajima, stoga još jedan plus od mene. Svakako pogledajte :)



U šetnji sam ulovila i mraz na stablima :)


Počastila sam se i pokojom sitnicom, pa tu možete vidjeti i Too Faced "knjigu" koju sam ulovila na jednom blog saleu. Te Clarins sjajilo u nijansi 04 candy i Inglotovo kremasto rumenilo.



A zadnji dan godine me iznenadio paketić mojih cura, Hane i Tonke, koje su mi poslale Wet'n'wild trio eyeshadow u "Sweet as candy" i rumenilo u "Pearlescent pink" - oboje sam si željela kupiti, ali kada sam došla do stalka, nije ih više bilo. Ovu kombinaciju sam nosila na doček i volim, volim, voliiim :)



Inače ne pijem kavu i ostale proizvode takve vrste, ali ovo sam odlučila probati. Mislim, rum - tko bi to odbio :D Ali, na moju žalost, tu nema niti R od ruma :( Tako da sam si na kraju dodala real rum unutra :)




I za kraj, dvije Mikijeve fotke. Prva je mutna jer je želio dati pusu objektivu, ali je bio prebrz. A na drugoj vidite kako on mene voli kontrolirati kada nešto radim, a u tom trenu ne spava pored mene.



I to je to :) Nisam fotkala ručak za Božić jer sam bila previše okupirana onime što se na stolu našlo, kao niti pripremu za doček jer sam po običaju jurila u zadnji tren sve raditi :)

Jedna novost je da sam napravila i Instagram acc pa me i tamo možete pratiti pod imenom: @nyxalex

Kako vam se svidio ovaj post? Bi li željele ovakve postove svaki mjesec čitati? 

Broj komentara: 14:

  1. diiivno :) kao pravoj mačkoljubici mi se najviše sviđa zadnja fotka :P <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post! Ugodno sam se iznenadila s Wet'n'wild rumenilima, sjenila još nisam probala, ali planiram. Mice su mi prekrasne, sve :) Primijetila sam da skoro sve blogerice imaju i vole mačke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se ugodno iznenadila, sigurno ću nabaviti još pokoji proizvod :) A mice, hmmmm...ima nešto u njima što privlači blogerice :)

      Izbriši
  3. Predivan mjesec draga! Život tvojih mačaka je baš težak :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne sličice! Ova šalica mi je genijalna! I lijepe stvarčice si kupila i dobila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je genijalna :) Gotovo svako jutro iz nje pijem čaj :)

      Izbriši
  5. Mačka na prvoj slici me podsjetila na mačka u čizmama iz Shreka i onaj njegov pogled :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan mjesec! Vidi se da si uživala i dobila predivan poklon, bravo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni osobno je ovo najdraži tip posta :)) Mislim da ću i sama više takvih pisati. Nekako su osobniji :)) fotkice su ti krasne. Ovaj filmić i sama želim pogledati. Nadam se da ćemo dragi i ja do kina, dok se još prikazuje <3 Mice su prekokrašne . ...

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja volim ovakve postove i na ovaj tvoj sam se baš nasmijala! :D

    OdgovoriIzbriši