četvrtak, 30. siječnja 2014.

New In #3 vol. 1

Od posljednjeg mini haula se nakupilo zaista puno stvari - iako se u početku nije činilo tako :D

Stoga sam odlučila rasporediti na dva posta. Kako mi je bio rođendan, a i bio je Božić, dobila sam neke stvari koje sam si stvarno željela :) A opet, tu je i drugi dio stvari koji sam kupila jer su mi trebale, jer je bila dobra ponuda, jer su mi se jednostavno svidjele. Žene ;)

Daklem, kako je zadnji haul bio oko mog rođendana, prve stvari koje ću vam pokazati u ovome postu su upravo one koje sam dobila za rođendan (barem dio ;) )

Od kolegica blogerica (Girly Girl, Dunja u Oblacima i Lipstick's Blade) dobila sam dugo željenu Sleek paletu Vintage Romance, Nyx ruž u nijansi "Fire" i sovicu koju ste već mogli vidjeti u jednom od prethodnih postova :)


Još jedan poklon, ali ovaj put od mojih vampirica - Wet'n'Wild rumenilo u nijansi "Pearlescent Pink", te trio sjenila "Sweet as candy". Poklon stigao na zadnji dan prošle godine na moja vrata, i kombinacija koju sam nosila za doček ove. Oduševljena sam bojama i postojanošću i ako ste u prilici, svakako probajte :)


Još jedan Wet'n'Wild rođendanski poklon - od moje Dorice koja zna da ja jako volim crvene ruževe i crvene lakove za nokte :) Od nje sam dobila lak u nijansi "Red red" i ruž u nijansi "Hot red".


Catrice pokloni :) Zlatna paleta je od majke, a zelena je od moje Josipe :) Čekam da se malo pojavi nesretno Sunce, pa da vam poslikam sve Catrice paletice koje imam.


Još W'n'W stvari - nije bilo namjerno I swear! :) Paleta sjenila "Comfort zone" i genijalni ruž u nijansi "Cherry bomb". Vjerujem da ste i same pročitale masu postova upravo o ovo dvoje, te sam sigurna da bi vam se i paleta i ruž mogli nalaziti u kozmetičkoj torbici jer kamo god dođem, obje stvari su rasprodane :)


Click2Chic paket za recenziju i drugi paketić koji sam naručila od njih. Kao što vidite, svašta se ovdje našlo. Models Own ruž za usne sam već recenzirala, a ostale stvari su na čekanju (doduše, ne i crvena boja za kosu). A ispod se nalaze dvije stvari iz Essence LE Dark romance, njihov sand effect lak za nokte i Revlon korektor - sve na testiranju.



Potom na red dolaze mazalice: 
Revlonov famozni lip butter (kupljen u Mulleru) u nijansi "Red velvet" - super proizvod, ali najveći minus mu je premala količina za cijenu od 75 kuna.
Rimmel Apocalips u nijansi "Big Bang" koje sam se konačno domogla i baš je po mom ukusu, te dva ulova sa grupe - Clarins i Chanel sjajila, prvo je u nijansi "Candy", drugo u nijansi "Intrigue".


Grupna narudžba Ben Nye Banana pudera i raspoređen na tri - jer je ovo zaista previše za jednu osobu. Još uvijek odlučujem što bih mislila o njemu. Ponekad mi je dobar, a ponekad ne.


Grupna MUA narudžba i "Pretty edgy" paleta koja me zaista oduševila, pakiranjem i sjenilima! :)


Još jedan jako, jako, jako, jako sretan ulov sa grupe. Obožavam rumenila i već jako dugo slinim za Nars "Orgasm" rumenilom. I konačno sam ga ulovila i drage moje, predivno je :) Zaista razumijem svu frku koja se diže oko njega :) 
Pored njega je Elf rumenilo u nijansi "Tickled Pink" sa, još jedne, grupne narudžbe (bome ih je bilo).

Catrice LE Rocking Royals rumenilo, koje je zaista divno i pigmentirano, te Sleek "Antique" rumenilo. A ispod se nalazi Inglot AMC kremasto rumenilo u nijansi 81. Inače nisam naučena baš na kremasta rumenila, tek ih počinjem otkrivati. Ali ovo mi se zaista sviđa. 



U Bipi je bila akcija 1+1 gratis za MNY Rocket maskare, pa sam se udružila sa jednom čitateljicom (pozdrav Kristina) i zajedno smo kupile maskare (svaka ima svoju ofc). Odgađala sam kupnju kada se pojavila, ali eto me, ponosna vlasnica raketice i ne kužim zašto sam odgađala.



I za kraj ovog posta, Artdeco baza za sjenila. Popustila sam i bacila se u trošak. Iako ju testiram, zasad mi se sviđa, mislim da bi mogla dobiti zaseban post kao i maskara iznad.


I to je to za ovaj post. Iako mi se činilo da nisam puno kupovala, nakupilo se dosta toga. Idući post će biti nešto manje kozmetički orijentiran, ali će se i pokoja kozmetička stvar zalomiti.

Što ste vi kupile u zadnje vrijeme? Sviđa li vam se išta od stvari koje sam ugurala u ovaj post? Jeste li isprobale nešto od gore navedenog? 

I još jedno pitanje -  kako vam se sviđa novi logo? :)



21 komentar:

  1. Pozdrav i od Kristine nazad. :D
    Dobar new in, sve mi se sviđa. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) :) Hvala,hvala :) Nisu šalice za čaj, ali ni ovo nije loše ;)

      Izbriši
  2. Wow! Svasta si dobila novog! Inace Revlon lip butteri su ti jeftiniji na ebayu ja sam kupila jedan nedavno za nekih 50ak kuna...pa da znas za inace, a i sve nijanse su dostupne...Zanima me Catrice Royals rumenilo :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, nešto su jeftiniji, ali opet mi nekako na isto dođe kada se uračuna i poštarina :D
      Ok, bit će i njegova recenzija onda uskoro :)

      Izbriši
  3. Ajme, ne znam gdje bih gledala :DD Ma sve me zanima, vidim da si ugrabila cherry bomb, a danas sam malo švrljala po svom blogu i tek sada vidjela tvoj komentar na moj post još od prije mjesec dana gdje si mi spomenula ovaj ruž, sad me baš zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi uživala da dođeš u moju sobu :D a ruž je divan, i trebam napomenuti da izgledam poput Snjeguljice kada ga stavim - tamna kosa, tamni ruž, a put bijela k'o smrt (opis ukućana) :D

      Izbriši
  4. divne stvari <3 meni se banana nije svidila pa sam proslijedila dalje. i cekam recenziju za revlonov korektor :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe moram ja više puta pisati ovakve postove, onda na papir sa strane mogu napisati koje su želje za recenziju :) :)

      Što se banane tiče, još uvijek sam li-la, ne znam što bih mislila. Ima dana kada mi je super, pa onda ima dana kada mi je blja.

      Izbriši
  5. Predivni noviteti, većinu bih ti ukrala :D Posebno Clarins sjajilo, tako je predivne nijasne!
    Može recenzija za MUA "Pretty edgy" paleticu? Pliiiz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjajilo za kojim najviše posežem od kad sam ga nabavila, daje baš divnu boju usnicama :)

      Možda, može :)

      Izbriši
  6. Predobar new in :)) WnW palete su mi divne. Sigurno ću kupiti neku.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve same divote :) Imam Wet n wild rumenilo i trio sjenila te sam jako zadovoljna. Catrice rumenilo mi je divno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iznenade kako su dobre stvari, zar ne? Mislim na W'n'W, jel :)
      i istina, rumenilo je zaista divno :)

      Izbriši
  8. Ti i Tonka ste zaslužne za dio W'n'W stvarčica ;) :*

    Sleek je <3 i sigurna sam da bi i ti uživala u njoj :)

    A sovica - znam te, znaš me, znamo se :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ajmeeee vidi i ja se spominjem u postuuu :D baš ljepo iznenađenjee :* vidim svidio ti se moj rođendanski poklon iznenađenja :* voli te tvoja Dorica :* <3

    OdgovoriIzbriši