subota, 26. travnja 2014.

Eveline Art Scenic korektor 2in1


Hello drage! :) :) 

Kao današnji post vam donosim recenziju jednog korektora kojeg sam kupila nakon što sam kod Le Makeup Freak pročitala post u kojem se i on spominje. A još se isti tjedan kod mene u mjestu u jednoj trgovini stvorio Eveline stalak. Prst sudbine koji nisam željela ignorirati - kupljen! :)



Dolazi jako lijepo zapakiran u svojoj kutijici, što me jako veseli. A još je u toj kutijici i pregradica koja bočicu korektora drži na mjestu - jer je sama kutijica, iako lijepa za vidjeti pošto je velika, ipak prevelika i bočica bi vrlo lako "plesala" po njoj, što bi moglo dovesti i do eventualnog oštećenja bočice.


Nakon što se izvadi iz kutijice, u ruci vam ostaje bočica koja je uža i višlja od one u kojoj se nalazi moj dragi Essence korektor. Zlatni vrh daje opet dojam profinjenosti, što je plus jer razmišljaju kako privući kupce da kupe i probaju njihov proizvod. Iako je možda neka no-name marka, priznajem da ću prva posegnuti za nečime što izgleda malo elegantnije, nego za onime što izgleda kao najobičnija jeftina kopija kopije nečega. 


Srećom po mene, ovaj proizvod me nije razočarao, iako sam bila malo skeptična. Jedino što sam se usudila probati od Evelinea, jest Celebrities tuš - kojeg volim, voooolim (i kojeg ću se sada puno lakše dokopati :fingerscrossed:). Čak sam imala sreće i nitko još nije svoje prstiće čak niti u testere ugurao! Hvala nebesima, sreća ogromna! Doduše, ne znam što će me dočekati idući put kad svratim do tog stalka :/


No vratimo se mi na recenziju, opet sam odzujala :D Aplikator je ravna spužvica sa kojom bi moglo biti malo teže rukovati ako mislite samo njime nanostiti korektror. Iako sam pobornik onih malo ukošenih, nisam se dala smesti ovime, jer ionako stavim na željeno područje korektor koji potom prstima utapkam - volim prstima utapkavati tekuće pudere i korektore jer tako dobijem najprirodniji izgled kože pošto sam proizvod dobije određenu temperaturu od ruku, koja ga malo "smekša", te se on lakše upije u kožu lica.



Moja nijansa je 04 Light i mislim da im je to najsvjetlija nijansa korektora. Možda bi ovo mogla biti idealna zamjena za MNY Age Rewind koji su povukli sa našeg tržišta (Why?!?!), a koji je bio moj HG proizvod za podočnjake.

Tekstura je kremasta i fino se nanosi, jednostavno se razmazuje, a nije je potrebno staviti puno. Osim što prekriva podočnjake, obećaje i lagani sjaj jer sadrži iluminirajuće čestice koje bi trebale vizualno zagladiti malene borice smijalice. Pošto još uvijek nemam takvih briga, meni je dovoljno i da mi samo prekrije podočnjake i, ako već može, da lagani sjaj. Za sjaj još uvijek nisam sigurna, ali što se prekrivanja tiče, solidno obavlja svoj posao. Ne kažem da sto posto prekriva, budimo realni - kada imaš tamne podočnjake, malo što drogerijskog ranga će ti prekriti to zlo. (Pa ti Nikolina čitaj do 2-3 ujutro...)
Na narednim fotkama možete vidjeti kako je prekrio crtu koju sam napravila plavom kemijskom olovkom.



Nije loše, zar ne? A ovdje možete vidjeti kako to izgleda na mom licu :) Nemojte se samo uplašiti, nije me nitko "zbombao", to su samo moji podočnjaci. Desna strana je očito au naturel, a lijeva je sa krektorom. Fotkano jutros, oblačno jutro - želim natrag sunčane dane, samo zbog fotkanja :)



Sastav možete vidjeti na fotki ispod:



Količina/gramaža: 7ml
Cijena: 20-25kn (kako gdje)
Gdje kupiti: Kozmo i pokoji dućan (ako nabasate poput mene)
Proizvedeno u Poljskoj, rok trajanja 6 mjeseci po otvaranju proizvoda.


I koja je moja konačna presuda? Volim ovaj proizvod! I zaista mislim da ću ga kupiti opet kad ga potrošim, iako ima vremenaaaa :) Ne trošim baš toliko brzo :) Znam da je Le Makeup Freak spomenula da ne bi preporučila osobama koje imaju suhu kožu jer lagano isušuje područje oko očiju, no ja nisam primijetila nikakve "nuspojave" tog tipa na mom okoloočnom području. Meni solidno prekrije podočnjake i osvježi i "podigne" pogled, čak i onda kada sam bila budna dugo u noć ;) Bilo je dana kada sam samo njega nosila i ništa više - tada mi je poslužio kao korektor, puder i iluminator - i super je odigrao sve tri uloge.

Kako se vama čini? Imate li neki korektor koji je vaš HG (Holy Grail)? Jeste li probale nešto od Eveline branda?



31 komentar:

  1. Izgleda skroz solidno prekrivanje mada bi meni s mojim kolobarima sto posto bio preslab, meni MNY Age Rewind nije davao dovoljno prekrivanje...ja nemam HG korektor ali sam zato na tajnom zadatku isprobati sve korektore na svijetu i za sad mi dobro ide!!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako mi se sviđa tvoj tajni zadatak :) :) Sigurna sam da će i meni za koju godinu trebati nešto još jače, posebice ako nastavim ovako XD A onda znam kome ću se okrenuti za pomoć :)

      Izbriši
  2. Prodato! :D Idem ga kupiti, iako imam sušu kožu malo ću pomiješati s kremom i to nekako smiksati pa će biti dobro. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Weeee :) Da, svakako sa malo dnevne kremice,ali samo mrvicu da korektor ne izgubi svoju moć prekrivanja, i onda na problematični dio :)

      Izbriši
  3. Mislim da ti baš super prekriva podočnjake,nadajmo se da neće isušivati.Ja ga imam i zadovoljna sam jako makar ga ne koristim prečesto baš zbog toga što me strah isušivanja, budući da mi je područje oko očiju već jako suho.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zasad mi je zaista super, a što se tiče isušivanja - nemam suhu kožu, ali nisam niti osjetila sa ovim korektorom da se nešto loše događa. Ali možda je i razlog kremica koju stavljam na taj dio prije spavanja. Imaš li ti kakvu kremicu za to područje?

      Izbriši
  4. Pa mogu ti reći da si me baš zainteresovala da ga pronađem i probam, čini mi se kao nešto što bi moglo i meni da pomogne...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek mi je drago čuti ovakve komentare, kada netko kaže da sam ga zainteresirala za neki proizvod <3 Ako ga nabaviš, javi se sa dojmovima :) Nadam se da će i tebi biti dobar :)

      Izbriši
  5. Sviđa mi se ovo malo čudo, prvom prilikom kupujem! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. odlican je, ja sam evo vec drugi po redu kupila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima nas,imaaa :) Mislim da ću i ja uskoro navratiti po još jedno pakiranje, just in case ;)

      Izbriši
  7. Kupila sam ga nedavno i čeka recenziju :) Imam isto jače podočnjake (cijeli krug) i solidno ih prekriva, ali vidjet ćemo još malo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još malo, još malo :) Znam kako je to, kupiš nešto i nakon fotkanja (blogerski problemi :D ) ideš testirati i odmah bi svima vikala kako ti se proizvod sviđa...a ne možaš dok ga ne isprobaš barem 3-4 tjedna.

      Izbriši
    2. Hehe, upravo to :D Ah, te slatke blogerske muke :D

      Izbriši
  8. Pridružujem se pohvalama! Ugodno sam iznenađena i jako zadovoljna korektorom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) :) Kako ponekad te neke sitnice znaju iznenaditi, zar ne? :)

      Izbriši
  9. Vau, super prekriva. :D Dobro sam se ismejala sto si strelicom morala da ukazes na to gde je linija markera.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super ti prekrije! A Maybelline Age Rewind je i moj HG, šteta što ga više nema kod nas!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) :) A za MNY Age Rewind - uspjela sam ga se dokopati! Sestrična mi je iz Njemačke donjela, tako da ako imaš nekoga u Njemačkoj ili Austriji zaposli ga neka ti donosi korektor jer ga tamo imaju polica i polica.

      Izbriši
  11. Ne znam zašto ja do sada nisam kupila ovaj korektor, uvijek nekako zaboravim na njega! :( Idem u srijedu do Kozma pa ću si ga uzeti ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako je, ako ne zapišem, zaboravim! :D Javi kako se tebi čini :) :)

      Izbriši
  12. ja sam ga kupila nakon što sam pročitala recenziju na Beauty&Mess blogu
    meni je dobar i za podočnjake i prištiće kad mi izbije koji mali, za iznad i ispod obrva kada ih popunjavam pa čak i kao highlighter (na sredini nosa, "trokut" ispod očiju i obrnuti "trokut" od korijena nosa i po sredini čela). jedina mana je što mi malo isuši područje oko očiju i istakne sitne bore :/
    ali unatoč tome, kupit ću ga opet (prvo pakiranje mi je pri kraju) jer je ako ništa drugo kao highlighter i posvjetljivač je odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko dugo ti je trajalo pakiranje?
      Meni radi apsolutno sve - puder, korektor, highlighter :) Zaista je super stvar :)
      A i najbolje je nanositi korektor u obliku trokuta, najbolji efekt daje :)

      Izbriši
  13. Oooooo da! Razlika lijevog i desnog oka je nebo i zemlja!

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojim podočnjacima ništa ne pomaže :P Čini mi se solidan proizvod, odlična recenzija Alex:))

    OdgovoriIzbriši
  15. super mi djeluje korektor ovaj, možda ga nabavim :)
    sviđa mi se ambalaža, prekrivanje i cijena je stvarno odlična
    volim Eveline :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nabavi ga! Nabavi ga! Erm...jesam li rekla da ga moraš nabaviti? ;) Šalu na stranu, ako ga nabaviš, javi kakav ti je :)

      Izbriši