utorak, 6. svibnja 2014.

YT Playlist/Subscriptions


'Ello :) :) 

Za danas sam vam pripremila jedan lagani, easy breezy post. Mislim da sve pratimo barem jednu YouTube vlogericu, ili ste barem pogledale 2-3 videa o tome kako se nanose umjetne trepavice/haul/tutorial. Moj YT popis ekipe koje pratim je podulji, ali odlučila sam vam predstaviti cure koje zapravo najviše pratim i koje me razvesele svaki put kad vidim da su objavile video. Nisu navedene nekim posebnim redosljedom :)

1. Essiebutton :)
Estee je cura koja je zbog ljubavi preselila iz Kanade u UK. Jednostavna, lijepa, zabavna. Ona i Aslan, a i ljubimac Reggie, čine jednu divnu malenu obitelj :) Pomalo luckasta, iako je u trendu, uvijek malo odskače od trendova i time je primjer kako možeš biti jedinstven, bez pretjeranih modih/beauty eskapada.




Još jedna zabavna cura koja me veseli svakim objavljenim videom. Nju sam počela pratiti među prvima, i od tada se nije puno na lošije promijenila, te je tako uspjela zadržati pozornost svojih subscribera. Ima zgodne DIY projekte i ladicu (ok, možda dvije) punu rumenila. A znate koliko ja volim rumenila :)




Mislim da ste sve dosad čule za Tanyu Burr. Ako niste, onda ukratko - UK vlogerica koja je i zaručnica Jima Chapmana, koji je braco dviju još poznatijih seka - Sam i Nic Chapman. A ako vam to ne zvoni, onda je ovo bitna informacija. Samantha Chapman = Real Techniques :) I sama ima svoju liniju lakova i sjajila, od kojih bi voljela probati par stvarčica ;) 



Cura koju sam prvu počela pratiti, i koju ću i dalje pratiti bez obzira na to što nešto slabije snima i objavljuje videe i/ili tipka postove. Ali ne treba joj zamjeriti jer osim snimanja YT videa, treba pisati knjige, odlaziti na sastanke vezane uz kozmetičku liniju ili pak dogovarati kako bi trebala izgledati linija cipela koju će izbaciti ove sezone. Odgovara mi njen, još uvijek, girly stil koji lagano evoluira u profinjeno. Iako se i njena seka bavi istim poslom, Elle mi je puno draža.



Još jedna UK vlogerica koja uvijek pronađe način kako zadržati ljude na svom kanalu, a da pri tome ne mora u mutnim vodama zaplivati. Opet, njen stil mi se u potpunosti sviđa, i da imam kuću vjerojatno bih ju počela uređivati kao što je ona uredila svoj ured :)



Jedno novije otkriće, i odmah sam pregledala dobar dio njenih videa i pročitala dobar dio postova :) Mislim da vam ne moram opisivati kako je i ona, kao i ostale cure, jako simpatična i gušt ju je slušati/gledati/čitati.



Oh, Ingrid :) E sad, kako se preselila u novi stan, let mi tell you this - želim taj stan! :) A i ima predivnog ragdoll mačora :) Prošle godine je njen prekid sa kolegom YTerom bukno poput šuskog požara, ali drago mi je što je pokazala da, iako je taj dio njenog života bio itekako pred kamerama, taj period života možeš zadržati unutar svoja četiri zida. Na stranu to, još jedna simpatična cura koju je gušt gledati :)


I to bi bilo to. Blogerice/vlogerice koje najviše pratim. Naravno, tu se nalaze i Lilypebbles, Tati, Nikki, Annie Jaffrey, Chloe Morello, Rachel, Tiffany...

Koga vi pratite? :) 


Broj komentara: 16:

  1. Tanya Burr i missglamorazzi mi se ne dopadaju. Tu i tamo opet pogledam Ingrid, jer su joj videi odlično odrađeni, ali Tanju ne mogu da smislim. Toliko mi je isfolirana. Zato Essie obožavam, i Vivianu (sa njom i Lilly Pebbles). A Amarixe mi je isto super, samo sada retko stavlja nešto novo, a i ona ima dosta forsiranog. :) A pored ovih volim i amodelrecommands, caroline hirons i leighannsays.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priznajem da sam kod Tanye preskočila nekoliko videa jer je malo forsirala neke stvari, ali mi je zato najdraže pogledati neki njen vlog ili tutorial. E vidiš, Caroline pratim preko bloga, žena mi je zakon :)

      Izbriši
  2. Taniu ,fleur i miss jako slabo gledam. vise volim lisu eldrige, pixiwoo, maya mia, camila coehlo, mug, i ostale

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lisa mi je isto na popisu, i pixiwoo :) A ove ostale tek treba čekirati :)

      Izbriši
  3. Volim ovakav tip postova jer volim otkrivati nova lica YouTube scene, tanya burr mi je najdraža, gledajući nju jos prije par godina zaljubila sam se u šminku i šminkanje, malo je reci da je obožavam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, ona zna predobro napraviti posao, kao i njene šogorice :) Ali meni se unazad 2-3 mjeseca Essie probila na prvo mjesto, totalno neočekivano :)

      Izbriši
  4. Pa nije ti loš popis... I ja škicnem njihove nove uratke, ali sve rjeđe. Progutale me obaveze. Jedino što ja jako volim nove objave Makeupbytiffanyd i da, Tati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to jedino - pojede vrijem samo tako. Ali je zato super kada se toga malo nakupi, vani pada kiša, nemaš što raditi - evo zabave za poslijepodne :)

      Izbriši
  5. Essie je presmpatična i od svih navedenih s njom bi prvom na kavu :D
    Elle i njenu sestru ne pratim, ali daleko od toga da je Elle simpatičnija od (joj ni imena joj se ne mogu sjetiti, nešto na B?? Blair?) Tanyu pogledam zbog tutoriala jer cura zaista super šminka. Annu i kako je u komentaru već spomomenuto Lilly pratim i volim i to su još neke cure s kojima se vidim na kavi:) Čudno mi je kako su mi najdraže cure Britanke što je čudno jer sam kroz posao upoznala punooo Britanki i malo koja je simpatična:^O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe mislimo isto za Essie i curkama za kavu :D A Elle je meni bila prva koju sam počela pratiti i uvijek će mi biti draga, dok mi je njena seka Blair malo preiritantna jer ima dosta visoki i nazalni glas. Ok, Britanke na stranu....a reci ti meni kakvi su Britanci? :D

      Izbriši
    2. Hahaha..prezuto-crveni za moj ukus:p Preglasni i prepijani:) Čast iznimkama :) Al zato o Brazilcima i Kanadanima sve najbolje ;)

      Izbriši
  6. Ne pratim nijednu, ali hvala što si ih otkrila :)

    OdgovoriIzbriši
  7. U zadnje vrijeme pratim samo UK blogerice a najdraže su mi Essie, Viviana i Lily Pebls ;) ostale pogledam samo kad mi je dosadno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se nekako struja sve više okreće prema UK blogerima/vlogerima - možda sam u kriv, ali tako mi se čini trenutno. Iako je Essie the best of both worlds :D

      Izbriši
  8. Jooj ja volim hrpu youtuberica ali ne stignem više toliko pratiti, zgodnije mi je pratiti blogove - to mogu i na pauzi na poslu, u tramvaju itd. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, kod mene je obrnuto :D Kad spremam sobu ili kad se ja spremam za izlazak iz stana onda si pustim video i uživam :)

      Izbriši