četvrtak, 10. srpnja 2014.

4 or more TAG




Večer dekle moje ;)

Dugo planiram natipkati ovaj tag, ali stalno si u glavi vrtim "Ma ne, nemaš ti dovoljno stvari za nešto takvo." Oh, kako li sam samo bila u krivu :D
U ovom tag-u zapravo pokazujete kojih imate 4 ili više komada, no kvaka je u tome da moraju biti isti ali u drugim nijansama. Da ne duljim puno previše, bacimo se odmah na moje četvorke :)


Rimmel Apocalips - ehm...imam ni više, ni manje od.....6 komada :) Jednostavno volim ovaj proizvod, vole ga i moje usnice. Za početak je možda malo skuplji, ali smatram da se isplati za te novce. Bili su hit prošle godine, a kod mene su i ove. Kod mene ćete pronaći ove nijanse: Celestial, Solstice, Apocaliptic, Big Bang, Aurora i Stellar. Od svih šest, najdraže su mi Big Bang i Aurora :)




Catrice ruževi - ako me stavite u drogeriju i kažete kako moram odabrati između Catrice ili neke druge marke, uvijek će izbor pasti na Catrice ruževe. Možda i jesu samo 30 kuna, ali za te novce vi dobijete proizvod koji je kvalitetan kao i onaj koji je nešto skuplji. Bolje da ne brojim koliko imam njihovih ruževa, priznajem jedino da od redovne postave (sve dok ga nisu povukli iz prodaje) mi je svakako Tell me a Berry-tale. 


Catrice LE ruževi - da, stavila sam i LE ruževe ovdje. Zašto ako su LE? Jer upravo u limitiranim izdanjima izbacuju meni najdraže nijanse :) Tako se ovdje nalaze Red butler, Holly rose wood, Bloddy red i Josephine's joy.


 Avon ruževi - ok, sad malo pretjerujem, zar ne? Ali kad su i njihovi ruževi jakooooo dobri :) Najdraža nijansa mi je zapravo Sheer sangria, koja je, vidi čuda, nedostupna već dulji period. I nisam dosad pronašla sličnu nijansu među drogerijskim rangom ruževa.


Essence Stay matt - kada su se pojavili nekim čudom sam uspjela uloviti sva 4. Kažem nekim čudom jer su se cure pomamile za njima. Nažalost, mene nisu nešto pretjerano oduševili pa nisam niti pisala recenziju. Čekaju jedan Fail post. No, ovo novo dugačko pakiranje ima i poboljšanu formulu koja mi puno bolje odgovara. Nekako se bolje drže na mojim usnicama, nisu pregusti kao stari, niti mi ulaze u borice na usnicama.


MNY maskare - moje najdraže buce debeljuce, najdraže su mi Rocket i Colossal vodootporna, dok me Falsies jako razočarala. Za Rocket sam vam i natipkala recenziju koju možete pročitati ovdje.


E sad dolazi ona malo teža kategorija :) Rumenila :) :)


Sleek Blush by 3 rumenila - da, obožavam rumenila. Da, nisam baš normalna. Sreća moja pa sam se disciplinirala i uspjevam ih rotirati. Sleek rumenila su već kultna, možda gotovo kao i UD Naked palete. Njihova pigmentiranost je ludilo, a postojanost još bolja. Eto, kod mene se našlo 5 "nijansi", a popisati ću vam ih redom kako su kupljena: Pink sprint, Sweet cheeks, Pink lemonade, Flame i Lace. Naravno, želja mi je uloviti i ostatak, ali pomalo - sve se stigne :) 


MUA palete sjenila - znate prošle godine kada nas je gotovo sve ulovila MUA-manija kada su oni imali onaj ogroman popust na stranici? E, onda sam i ja počela sa njihovim paletama. Solidne su, i za svaki dan i za početnika - pun pogodak. Ako tražite nešto kvalitetnije, nije to to. Sa njima imate hit or miss - nisu sva sjenila u paleti iste kvalitete pa vas to može jako naživcirati. Ali za te novce su i dobre. Posljednja paleta, Pretty edgy, čeka svoju recenziju, odn. look, ali zasad vam mogu nju preporučiti :)


Rimmel 60 seconds lakovi za nokte - lakovi koji nisu preskupi, a zaista su dobri. Nisam teta noktarica pa nisam odmah pokupovala sve nijanse, ali zato su se njih 4 fino "uguzile" kod mene. Rapid ruby, Fast&fuchia, Funtime fuschia i Instyle coral.


Catrice lakovi za nokte - njih imam puno previše, iako priznajem da unazad nekih godinu dana ih nisam baš kupovala...nekako nisam imala potrebe niti za jednom novom nijansom. All time fav mi je svakako Caught on the red carpet, kojeg imam nekoliko bočica "na lageru". Za mene je to idealna nijansa crvene - niti presvijetla, niti pretamna. Glamurozna nijansa crvene sa kojom ćete izgledati poput dame ili filmske dive.



I to bi bilo to za ovaj večernji post :) Koju proizvodi bi se našli kod vas da pišete ovaj tag? Slobodno mi natpikajte u komentarima :)

Broj komentara: 15:

  1. Rimmel Apocalipse su i meni i dalje atrakcija. Imam četiri a voljela bih i nijanse Nude eclipse, Stellar i Nova, ali nema ih kod nas... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stellar imaš u Mulleru :) A od preostale dvije koje si navela, Nova mi je zaista divna i žao mi je što je nema kod nas. Zašto nikad ne možemo dobiti apsolutno sve nijanse??

      Izbriši
  2. OMG KOJE LJEPOTE! Ljubomorna sam na Sleek palete rumenila i MUA palete :(((
    Koliko dođe rimmel?


    <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sleek su moje bebice :) :) A Rimmel Apocalips ti je 50kn u Mulleru :)

      Izbriši
  3. Uh našlo bi se svašta four or more kod mene. Baš imam naviku kad mi je nešto dobro, vraćati se po još drugih nijansi...u stvari ja bi trebala napisat tag o stvarima koje mi ne spadaju u ovu kategoriju, bilo bi mi daleko lakše :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa baš bi mogla napraviti jednu seriju "4 or more" kod sebe :D I jednu "Less than 4" :) :)

      Izbriši
  4. i ti voliš Tell me a berry-tale, to mi je skoro najdraži ruž <3
    volim i Apocalips sjajila, imam u nijansi Celestial i Galaxy, Galaxy mi je draža :)
    volim i Catrice lakove, samo mi se ponekad znalo desiti da naletim na neki s užasnom teksturom, a ponekad kupim odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To mi je jedan od svakako najdražih ruževa ikad! <3
      Što se tiče Apocalipsa, ja naginjem Big bangu - ne mogu se ja od crvene odmaknuti lako :D
      Catrice lakovi zaista nekad imaju fenomenalnu formulu, a nekad su katastrofa. Sve ovisi kako naletiš I guess :)

      Izbriši
  5. Ona dva što si mi poslala fotku? Pretty :) :)

    OdgovoriIzbriši
  6. za maybelline maskare sam tebi uz bok, a od sleek-a bi mogla izdvojit lepezu paleta sjenila, dok od rumenila imam samo pink lemonade, ostali su mi malo too much pigmentirani :D nekad se na rumenilu zanesem kao da mijesam puding tako da ove sleek-ove lude boje rumenila su kobne za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh Sleek palete sjenila su isto <3 Imam trenutno samo dvije, ali i taj dio će se početi popunjavati ;)
      U početku sam se i ja nekoliko puta zamislila i zeznula sa rumenilima :D Ali sam sad već navikla, znam kojom jačinom stavljam kist za rumenilo :D

      Izbriši
  7. Sleek rumenila <3 kako su divna ovako na okupu, uzitak ih je gledati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svako malo mi se dogodi pa bacim pogled u kutiju gdje ih držim, toliko mi zaokupljaju pažnju :) :D

      Izbriši
  8. Meni je najbolji Jack White ispod maskarica <3

    OdgovoriIzbriši