nedjelja, 30. studenoga 2014.

Q&A #1


U nedostatku vremena za jedan pravi post, za lagano nedjeljno predvečerje vam odgovaram na pitanja u prvo Q&A postu. Bilo ih je dosta, ali sam odlučila probrati 7 pitanja za prvi put. Kada će pravi post, nadam se uskoro. Kako i same možda znate, vrijeme i događaji nisu bili na mojoj strani u zadnjih par mjeseci. Zaboga, nisam uspjela niti odgovoriti na prošle komentare :(  Dugujem vam jedan Illamasqua post, te još pokoji vezan uz dekorativu - pokušati ću sve to nadoknaditi ovaj mjesec - potrebna su mi barem dva dana da sve poslika i natipkam. Nadajmo se da će ovaj mjesec sve ići kao podmazano i po planu :)




1. Koja je tvoja jutarnja rutina njege lica?

Ovisno o tome koje je godišnje doba u pitanju, prilagođavam njegu lica. Kako je trenutno zimski period, jedina stvar koja je kod mene drugačija jest krema za lice - potrebna mi je nešto bogatija pa povremeno na dio koji mi se zbog grijanja peruta stavljam noćnu kremu. Iako, dobila sam novu dnevnu kremicu od Oriflamea, pa se bacam ovaj tjedan na testiranje. 
A kako izgleda moj jutarnji ritual? Umijem lice, tapkanjem osušim višak vode, odem natrag u sobu i namažem lice kremom. Vratim se u kupaonicu gdje se spremim, pojedem doručak i popijem čaj, pa se vratim u sobu i nanesem onaj dekorativni dio - jer se dotad već upila krema.
Ništa pretjerano, a opet mom licu dovoljno. Noćna rutina je nešto opsežnija.

2. Koliko sam shvatila, luda si za rumenilima - koje ti je najdraže?

Pitam se pitam, kako li ste samo to shvatile :D Da, luda sam za rumenilima. I nije me sram priznati to :) Smatram da rumenilo, uz maskaru i korektor, daje licu živost, svježinu. Imam ih ehm dosta, iako uvijek prihvaćam nove članove u svoju obitelj rumenila :) Isprobala sam ih u svakoj mogućoj formi - gel, stick, kremasto, tekuće, prah, pečeno, kamen...A najdraže - hjoj zaista je teško odabrati, sve to ovisi kakvog sam raspoloženja taj dan. Nekad je to neko Sleek, nekad je L.A. Girl, nekad Illamasqua ili Daniel Sandler, Essence... kao da tražite majku da odabere koje dijete najviše voli.

3. Hoćeš li napraviti koji novogodišnji look?

Pokušati ću uloviti vremena jedan dan i napraviti barem jedan look. Barem jedan!

4. Zašto ove godine nije bilo niti jednog Halloween looka?

Iako sam imala najbolju namjeru i želju i volju - ove godine jednostavno nisam stigla. Kako sam upisala autoškolu u drugom gradu, od kuće sam odlazila poslijepodne i vraćala se kasno navečer, drugi dan sam obavljala obaveze koje jednostavno nisu mogle čekati. I uz to učila i pisala zadaće za predavanja (aha, imali smo zadaće :) ). Sve ideje koje sam imala za ovaj Halloween spremljeni su u jedan folder, kojeg ću otvoriti ponovo oko Fašnika ili tek oko Halloweena iduće godine. C'est la vie.

5. Koje serije pratiš trenutno?

Kako više nemam toliko slobodnog vremena jer sam počela raditi, ograničila sam se samo na 5 serija- The Newsroom, 2 Broke Girls, Sleepy Hollow, Supernatural i Constantine. Za praznike ću nadoknaditi sve ostale :)

6. Hoćeš li snimiti koji video? / Zašto još ne snimaš videe?

Barem desetak verzija ovog pitanja sam dobila (barem znam da bi me toliko ljudi pratilo :P ) unazad nekoliko mjeseci. Pa eto, da vam svima odgovorim. Snimanje beauty videa mi je svakako u planu (već jako dugo), fotić bi mi izdržao (iako bih voljela kupiti famozni Canon 600D - otom, potom), trebam nabaviti još barem 2 dovoljno velike memorijske kartice i, ono što mi je najbitnije, trebam rasvjetu. Ovo zadnje mi je najveći problem jer čak i ako uspijem negdje uloviti povoljni ring light (a da ne odem u bankrot do penzije), nemam jednostavno prostora u sobi :( Ali ne brinite, pokušavam nešto skemijati, možda će nešto i biti od toga. Anyways, planiram snimati, samo moram ove tehnikalije dovesti u red.

7. Hoće li biti room tour/beauty kolekcija post ili video?

Vezano na prethodno pitanje - video bi se mogao pojaviti kad se tehnikalije srede. Što se tiče kolekcije. A što se tiče room tour, to ćemo još vidjeti, jer nisam nekim stvarima zadovoljna, ali trenutno je tako kako je. Voljela bih prvo sve srediti, pa tek onda napraviti takav post i/ili video.


Eto, to je bilo prvih veličanstvenih 7 :) Vi mi svakako uvijek možete slati pitanja u inbox na FB-u, možete me pitati i na Instagramu, što vam je draže :) A sad, nadajmo se da će sve biti kako treba i nećete čekati idući post predugo :)

2 komentara: