ponedjeljak, 27. travnja 2015.

Bag Essentials Spring 2015 + A Surprise


Bokić drage moje :)

U današnjem postu ću vam ukratko predstaviti/pokazati koje stvarčice su mi pod obavezno, ali zaista mislim pod obavezno u torbi. Trenutno je više torbi u rotaciji, ovisno o prigodi, vremenskim uvjetima i/ili obavezama koje imam tog dana.
Obavezne su papirnate maramice (u ovom trenu su jedne slatke iz DM-a), vlažne maramice (opet DM), kao i balzam od kamilice za ruke (and yet again, DM). Tri najosnovnije stvari koje su mi potrebne u torbi. Ako nemam vlažne maramice, onda se tu uvijek nađe antibakterijski gel za ruke. Što se tiče balzama/kreme, tu se zaista nađe od Balee i Ziaje pa sve do Nivee i Garniera.

Pastile ili žvakaće gume - trenutno sam opet na Orbitu bubble mint okusa (zbog kojeg mi još više nedosaje Bubi :/ ). A kako znam imati problema sa sinusima, uvijek moram imati i Nasonex pri ruci. Zlu ne trebalo, iako ga realno, koristim samo za vrijeme cvatnje ambrozije - od sredine kolovoza, do sredine rujna.

A za usnice se uvijek nađu barem dvije stvarčice, od kojih je jedna uvijek Labello. Ove sezone je kod mene hit Labello od breskve - zbog lagane boje koju ostavlja na usnicama, čak i najumornije lice "podigne".

            

Naravno, nikamo bez novčanika u kojem se nalazi sve potrebno (kartice, dokumenti, novac). Iako imam i onaj veliki, klasični, nekako mi je praktičnije sve potrpati u ovaj manji koji sam dobila za 16. rođendan od meni jako drage osobe. 

Gumica za kosu - bilo da je kopija emi jay's, neka zgodna kao ova sa mašnicom ili najobičnija siva/crna/bijela. Dugačka kosa ponekad i nije tako divna, ponekad vodi svoju politiku i jedini način da je se ukroti jest vezanje u rep.

Sunčane naočale u mojoj torbi žive sva četiri godišnja doba - jedna je razlika što ponekad zarotiram model koji trenutno živi u mojoj torbi. Zasad su to ove retro od Aleksandre Dojčinović, kupljene prošlo ljeto na moru uz Story. 

I šećer na kraju, mobitel - naprava bez koje je u današnje doba teško biti jer smo se toliko navikli na njega, da ako ga slučajno ostavimo doma, imamo feeling da smo goli. No ponekad niti to nije loše. U mom slučaju, mobitel u pitanju je Samsung Galaxy S4.

Uz sve ovo kod mene se mogu pronaći platnena torba, energetska pločica i jedna torbica u koju najčešće stavim sve ono sitno i bitno kako ne bih morala loviti stvari po torbi, te ključevi od stana.
A sad smo došli i do onog iznenađenja :) Kao proljetno iznenađenje, u suradnji sa Labellom Hrvatska, poklanjamo dva seta :) U svakom se nalazi jedno Labello Classic i jedno Labello od jagode. Idealno za nju i njega kako bi bezbrižno uživali u ovim toplim i sunčanim danima.

Jedino što je potrebno jest:

- da ste iz Hrvatske

- da u komentarima ostavite svoje ime i email adresu (kako bih vam se mogla javiti ako ste vi osvojili jedan od setova)

- jedan komentar po osobi


Rok za prijavu je ponoć 1.svibnja - sretno! :)
21 komentar:

 1. Slične stvarčice imamo u torbi :)
  Katarina - kvsiljan@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Lucija

  lucija998@hotmail.com

  Baš me zanima ovo labello od breskve! I prekrasne naočale, žao mi je što su mi promakle prošlo ljeto. Možda se opet nešto takvo ponovi :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Anamarija, anamarija1911@hotmail.com :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Otprilike isto imam u torbi,a i ja nosim i platnenu vrećicu - za koju ''slučajnu'' kupovinu u dm-u,kik-u ili tako negdje :D
  Karolina
  karolina.jokic@live.co.uk

  OdgovoriIzbriši
 5. Kad je jagoda u pitanju,evo i mene:
  Josipa, josipa.broz@gmail.com :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Marija, filomena.oriana.1@gmail.com
  P.S. obožavam labello, koristim ga već 20 godina,prvi i zadnji balzam :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ivana - iwanchica87@hotmail.com
  :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Slične stvari imamo u torbi, nigdje bez maramica, naočala i labela.
  Daniela-salinovicdaniela@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 9. Mihaela
  bobanmihaela@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 10. Naočale redovno zaboravljam, i čim izađem iz kuće sjetim se, ali mi se mrsko vraćati xD i ja imam problema sa sinusima, ali tokom čitave godine i redovno nosam "opremu" sa sobom :D

  OdgovoriIzbriši
 11. Ana alekic@windowslive.com
  nikad dosta labela :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Ovako nekako izgleda i moja torba, no nekad mi se zalomi da mi nekim slučajem baš novčanik ostane doma, ne znam na koju foru :D

  Igram i ja :D

  Mirela sura.dancer at gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 13. Svi mi kojima nedostaje Bubi :/

  OdgovoriIzbriši
 14. Niku bez Nasonexa, lajk! Preživjela bih i bez mobitela, ali ovog malca nedam, bez njega nema života ovih dana hahaha. :D
  Leonarda; leonarda.grandy@gmail.com

  http://je-suis-leeah.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 15. Ivana
  ina_355@net.hr

  OdgovoriIzbriši
 16. Mihaela kolicmihaela@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 17. Rajka Kovačević
  rajka.kovacevic5@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 18. Ivona Grgurić
  _ivona_@live.com

  OdgovoriIzbriši
 19. Labello - bezvremenski klasik :)

  Renata
  renata.ljekaj@gmail.com

  OdgovoriIzbriši