četvrtak, 1. rujna 2016.

Sweet Fall Backpack

Ciao drage moje :)

Ljeto nam se zaista bliži kraju, a tako i sam početak školske godine i sve što to donosi. Ma jesen mi stiže <3

Prije sam se radovala jeseni zbog početka škole/faksa, druženja sa kolegama, nove knjige (da, obožavam miris novih knjiga), a što sam starija to me više raduju sve boje koje nam priroda u jesen podari -  vatromet među stablima, pečeni kesteni, vestice, mamina pita od jabuka sa cimetom i šalica toplog čaja - da, to me sve raduje, možda zaista starim (?) :)

No, ovog puta se radujem i ovoj slatkoj suradnji koju ću vam predstaviti ovim postom, te ujedno i ubaciti jednu-dvije o tome što se nalazi trenutno u mom ruksaku/torbi :)     Kao i svaka tipična žena, što mi je torba veća, to u nju potrpam više toga, što mi realno i ne treba. Ovog ljeta sam odlučila malo drugačiju politiku voditi, pa pokušavam koristiti manje torbice. Iako, ovaj ruksak nije toliko velik, dubok je i postoji velika šansa da ću prekrdašiti, opet. No, zasad se dobro držim :)

   Ono što se zapravo kod mene uvijek može pronaći jest ono najosnovnije što smatram da bi svaka žena/djevojka trebala sa sobom nositi. Novčanik, ključevi, mobitel, maramice, rašpicu, labelo i tablete u slučaju glavobolje. A od faksa sa sobom u torbi nosim i nešto slatko, čokoladica/bombon/vrećica šećera - kada je dan naporan, a koncentracija i šećer u krvi padaju, ovakve stvari dobro dođu. 


    A da se sad prebacimo i na onaj slatki dio ruksaka? :) Ovom prilikom vam predstavljam Rawr* čokolade koje su veganske, sirove, organske, bez glutena, bez jaja, bez laktoze. A vidite li onu ikonicu čovječuljka u gornjem lijevom kutu? To je znak da su one i Fairtrade.

    Pružila se prilika da probam tri verzije: sa mentom, sa narančom i sa lacumom. Najviše mi se dopala, pogađate, sa okusom naranče :) Ljubiteljima klasičnih slatkih čokolada se ove čokolade možda neće svidjeti, jer u ovima nema industrijskog šećera pa su lagano gorkastog okusa. No, tamnočokoladašima poput mene, one će biti pun pogodak :) I što je najbitnije, možete ih naručiti online, sa stranice Moja Čokolada .


*PR uzorak

1 komentar: