četvrtak, 14. prosinca 2017.

Catrice Lip Cushion

Stigla nam je zima, a sa njome i nešto odvažnije boje na usnicama. Danas donosim recenziju proizvoda koje koristim već neko vrijeme, a moje konačne dojmove saznajte na kraju ovog posta.

Kao što ste već iz naslova saznale, radi se o Catrice Lip Cushion sjajilima. Iako neki ovaj proizvod nazivaju ružem, žao mi je, ja jednostavno ne mogu jer je to samo ljepše zapakirano sjajilo za usnice.


Dakle, o čemu se radi? Većina vas je zasigurno već isprobala, no za one koji se još uvijek nećkaju ili im se nije na kozmetičkom radaru pojavilo, kratki opis.

Radi se o sjajilima u obliku olovke. Kada maknete gornju kapicu, vidjet ćete bijeli jastučić. A kako ćete odvrtati mehanizam koji se nalazi na doljnjem kraju olovke, tako će se više proizvoda "gurati" iznutra prema jastučiću. Samo budite oprezni - nemojte prejako odvrtati jer će previše proizvoda izići van. Nijanse koje sam kupila su 050 A little soulfruit te 040 Absolute razz'berry.Prilikom kupnje sam se malo zaletila, pa uzela dvije nijanse za koje sam se nadala da će biti intenzivnije no što jesu. Možda sam trebala uzeti svijetlu nijansu, ne ove tamne. Jer upravo je to glavna boljka - prilikom nanošenja, da bi se postigao neki intenzitet boje, potrebno je nekoliko slojeva. I nikada se ne razmaže ravnomjerno. Barem u mom slučaju. 

Druga stvar koja me zasmetala jest što, iako na prvu izgleda interesantno, užasno je neprecizna spužvica i potrebno je dosta "pimplati" kako bi se na usnice nanio proizvod. A da ne izgledate poput klauna jer ste prešle rubove usnica (trend precrtavanja usnica me već neko vrijeme užasno živcira).


Za trajnost ne možete niti očekivati nešto previše - ipak se radi o sjajilu pa je to piši-briši-piši forma. No za te novce, čovjek bi očekivao ipak nešto više. Kod mene je u konačnici ovo bio flop proizvod, te mi je zapravo žao što sam za svaki potrošila oko 40 kuna. Za moj novčanik puno previše, i jako neugodno iznenađenje. Da se razumijemo, nekoj od vas će biti možda izvrstan, no za mene to jednostavno nije bio.

Catrice ima mnogo drugih proizvoda koji su vrh vrhova i koje jednostavno obožavam, te zbog ovog jednog koji je za mene bio flop, neću zaobilaziti brend.

1 komentar:

  1. Gledam ih na Catrice stalku otprilike od kad su dosli i nikako da se odlucim na kupnju. Hvala ti puno na recenziji jer me uvjerila da ih mogu slobodno preskociti. :)

    OdgovoriIzbriši