subota, 4. ožujka 2017.

Garnier Tissue maska za lice

Ciao drage moje :)

U današnjem blic-postu ću vam ukratko predstaviti Garnierove maske koje se ne mackaju i ne trackaju na lice, već se doslovno stave na lice jer su u obliku maramice. Adio svoj šeprtljavosti, evo spasa :)


Dolaze u tri varijante: zelena, plava i ružičasta.
Zelena je za normalnu do mješovitu kožu, te intenzivno hidratizira i osvježava kožu a pore bi trebale biti manje vidljive. Sadrži ekstrakte zelenog čaja, hijaluronsku kiselinu i serum.
Plava  je za dehidriranu kožu, a osim intenzivne hidratacije obećava i da će koža izgledati elastičnije. Sadrži ekstrakt nara, hijaluronsku kiselinu i serum.
Ružičasta je za suhu i osjetljivu kožu. Hidratizira i umiruje kožu, koja je meka na dodir. Sadrži ekstrakt kamilice, hijaluronsku kiselinu i serum.

Nanošenje je zaista jednostavno - izvadite masku iz vrećice, stavite na lice tako da se bijeli dio nalazi na licu, a plavi dio gleda prema van. Nakon toga mičete taj plavi dio i još malo posložite bijeli dio, koji je zapravo maska, te ostavite 15min. Nakon tog vremena skidate masku, a višak tekućine koja je ostala na licu možete ukloniti vaticom ili laganim pokretima umasirati u kožu. Moj glas svakako ide za ovu drugu opciju.


Moje mišljenje?

Odmah ću biti iskrena - najmanje mi se svidjela ružičasta iako sam bila sigurna da će mi ona zapravo najbolje odgovarati jer sam imala osjećaj da mi je koža ove zime dosta suha. No, dogodilo se eto upravo suprotno. Jedino me ona nakon nanošenja neugodno peckala nekih 5min, dok se nije smirilo sve. Zelena i plava su me opet, u drugu ruku, oduševile. Nakon obje mi je koža bila divna, blistava, meka, i usudila bih se reći nahranjena. Zelena me ugodno osvježila, a plava nekako umirila. Niti jedna nije napravila nikakav nered na licu.

Toliko su mi se svidjele da sam ih opet kupila i preporučila bi ih svima. Jedna maramica je po pakiranju. Plus mi je kod ovakvih maski manjak nereda, no ponekad minus može biti cijena. Naravno to ovisi gdje kupujete, a uvijek se nađe i jeftinija verzija. Stoga bih preporučila da, ako vam se zaista svide ove Garnierove maske, čekate popuste pa ih kupite više komada. 

A ja? Znam da ću svako malo ponoviti kupnju, doduše samo plave i zelene, ali kao što sam vam napisala iznad, također ću pričekati opet neki popust :)

Gramaža: 32g (1 maska po pakiranju)
Cijena: 16kn (Muller), 13kn (DM), 15kn (Bipa)
Rok trajanja ne nalazim nigdje na pakiranju, no ono što me buni jest mjesto proizvodnje. Sitnim slovima piše Njemačka, no ona velika kažu da je proizvedeno u Kini - koji dio je gdje proizveden, zaista ne znam,


Jeste li probale ovakav tip maske za lice? Jeste li probale Garnierove? Ili neke druge?

Broj komentara: 7:

  1. formula, tj.serum ili emulzija je iz Njemacke, a maramaica iz KIne :) meni jedino nije jasno koliko puta to mozemo stavljati na lice, evo upravo je sada imam a drugi puta je koristim. Glupo mi je baciti ju nakon jedne upotrebe a sadrzi bas puno tekucine..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš svašta, ajde i braća Kinezi trebaju zaraditi :D Pa u pravilu bi trebala biti za jednu upotrebu, iz higijenskih razloga. No ja i taj višak tekućine što zna ostati u vrećici zapravo izlijem na dlan i onda umasiram na područje vrata tako da se ništa ne baci.

      Izbriši
  2. E nije baš za svakoga. :) Ja inače nemam osjetljivu kožu, probala sam sve tri i sve tri su me pekle i napravile neku čudnu reakciju na koži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, baš mi je žao :( Jel se barem stanje počelo popravljati?

      Izbriši
    2. Jeste, bilo je za dva dana sve ok, neki sastojak mi ne odgovara, ali ne znam koji. Drago mi je da su tebi dobre. :)

      Izbriši
  3. obožavam sheet maskice, najčešće koristim korejske za hidrataciju na bazi hijalurona. Sačekat ću popust pa ću isprobati zelenu i plavu Garnier.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već jako dugo razmišljam o korejskim proizvodima, fascinantni su mi! Koje njihove maske preporučuješ? I svakako javi kako ti se čine ove maskice :)

      Izbriši