ponedjeljak, 25. veljače 2013.

Beauty Blog Day 2013.


U subotu, 23.02., sam imala priliku prisustvovati na prvom danu posvećenom beauty blog zajednici u organizaciji Ogledala. U Hrvatskoj je trenutno 84 aktvinih beauty blogera (83 cure i jedan dečko), a u subotu nas se našlo u prostorijama Moto-Risa  više od pola. Nažalost, neke cure nisu uspjele doć upravo zbog snijega koji je noć prije odlučio malo zapapriti određenim djelovima Hrvatske.

Večer ranije sam samoj sebi rekla da mogu i žabe padati, ali ovo nipošto ne mislim propustiti :) I tako sam se probudila u 5:45h, krenula na vlak i već sam u 8:30h bila u Zagrebu. Pohvale HŽ-u, ovaj put je vožnja bila i više no ugodna i vlak nije kasnio, niti u polasku, niti u dolasku. Sa vlaka sam odmah šmugnula na bus za Avenue Mall, a kako sam rano došla, malo sam prošvrljala po trgovinama i brzo je došlo vrijeme da izađem van kako bih pričekala organizirani prijevoz do mjesta održavanja BBDay-a. Ljudi moji, vožnja u Volvu je milina! :)

Ekipa na okupu :) 
Po dolasku smo se registrirale, ostavile kapute i dobile akreditacije kako bismo uspjele spojiti virtualno ime sa stvarnom osobom :)

Nakon malo minglanja i fotkanja, krenulo je prvo predavanje  "Google Analytics: kako čitati statistiku?", koju nam je objasnio Damir Podhorski iz Escape Studia, te prezentacija kako pravilno koristiti Batiste suhi šampon i ujedno predstavljanje dva nova proizvoda od koji se jedan već nalazi na policama, a drugi bi uskoro trebao biti u prodaji. Kako sam bila na malo nezgodnom mjestu, nisam uspjela previše fotkati za vrijeme predavanja. 

Nakon prvog dijela smo imale vremena još malo prošvrljati i isprobati neke stvari koje su se nalazile na štandićima spoznora. Tako smo imale priliku saznati na Vichyjevom štandu kakav je naš tip kože uz pomoć aparatića ili pomirisati Dieselov parfem Loverdose (a neke cure su ga i osvojile :) ), ali isto tako i vidjeti neke novitete poput Lollipops brenda koji je presladak, potpuno prirodan i uskoro dolazi u Iris.

Društvo su mi pravile dvije drage i simpatične cure, Josipa sa girlygirliness, i Sara sa Sara's Magical World :) Prava uživancija :)



Drugi dio smo započeli prezentacijom Somatoline Cosmetic te smo saznale razliku između celulita i masnih naslaga. Potom nas je sve Mia Biberović, iz Ping Pong dvosmjerne komunikacije, uvela u novo predavanje "Društvene mreže" te pojasnila što je dopušteno, a što je veliko NE kada su u pitanju društvene mreže. A za kraj nam je Vichy predstavio svoj najnoviji proizvod, Normaderm Hyaluspot, koji se još ne nalazi u prodaji.

I potom je krenuo ručak (nom-nom, zaista je bilo fino), neformalno druženje te proglašenje najblogerice uz tortu i pjenušac. Za najblogericu je proglašena Vesna a.k.a Beauty addict sa Beauty&Mess. Čestitam! :)

Kakva je atmosfera bila možete pogledati ovdje, a ako želite više od slika, pogledajte i video.

A morala sam malo i ja pozirati :D Zasigurno mi ne gine manekenska karijera :) :) :) 



Na kraju smo sve otišle doma sa velikom goodie bag koja je sve razveselila. Kada sam se vratila kući bila sam toliko umorna, ali toliko zadovoljna jer sam zaista provela divan dan. I još jednom veliko hvala Ani sa Ogledala bez koje ovo sve ne bi uspjelo, te svim sponzorima koji su prepoznali važnost beauty blogera. I vjerujem da se sve veselimo idućem BBDay-u :)

I evo što se našlo u mojoj goddie bag  :) A uskoro će i krenuti recenzijice dobivenih proizvoda :)






Jeste li čule za Beauty Bloger Day? Jeste li i vi bile tamo? Što kažete na brojku od 84 aktivnih beauty blogera u Hrvatskoj?

Broj komentara: 9:

  1. Vidim, super ste se provele! :D Sve ste se raspisale o dogadjaju, da nama koji nemamo ovakve prigode pravite zazubice. :P :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo je izvrsno i zaista mi je žao što nisu bili apsolutno svi beauty blogeri :( ali to samo znači da idući put svi moraju doć ;)

      Izbriši
    2. + možete i vi nešto ovakvo pokušati orkanizirati

      Mi smo imali sreću, pa je Ana sa Ogledala bila dovoljno uporna u želji da nas sve na neki način objedini

      Izbriši
  2. Ajme svaka čast tako rano se budit! Bilo mi je super druženje i žao mi je što nije dulje trajalo jer je tako brzo proletilo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,zaista je brzo prošlo vrijeme! Ma joj, nije to ništa, budila sam se i ranije kako bih gledala npr. MTV VMA :D

      Izbriši
    2. nadamo se da cemo ponovno imati neko druzenje organizirano :D

      Izbriši
  3. Jesi već isprobala koji proizvod? Što te najviše zanima? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najviše me zanima Vichy :) sada čekam da mi se neki prištić hrabro pojavi da ga odmah napadnem njime :D

      Izbriši
    2. Ja već neko vrijeme atakiram. Baš mi je dobro došao, sad su me napali gamadi :)

      Izbriši