utorak, 4. ožujka 2014.

Budget Buy - Balea balazinice za skidanje šminke za oči


Zadnji Budget Buy post vam se svidio što mi je jako drago :) Stoga ovaj tjedan donosim novi iz tog serijala :)
Za ovaj post odabrala sam još jedan Balein proizvod, kupljen prvi put prije skro godinu dana, na blef jer mi je trebao hitno, a nisam bila doma gdje imam sve potrebno za skidanje/popravljanje makeupa.


Kako sam bila u žurbi uzela sam obje varijante, plavu i bijelu. Bijela je sa uljem, plava bez ulja. I upravo se plava pokazala boljom - barem za moje lice i za moje oči.


Kutijica ovih blazinica je plave boje i plastična je, a otvara se odvrtanjem poklopca. Znala mi je puno puta pasti na pod, iz ruke zbog moje trapavosti ili slučajno guranjem (zbog mačkove trapavosti), ali niti jednom se nije otvorila ili razbila, Plus! :)
Ono što mi se posebno sviđa je zaštitna folija - tako možete biti sigurni da apsolutno nitko prije vas nije dirao ono što se nalazi unutar kutijice.


Nakon što ste odvrnuli poklopac i maknuli zaštitnu foliju, evo blaga u obliku 50 blazinica sa kojima ćete skinuti šminku bez ikakvih problema :)
Kao što vidite nije kutijica napunjena do samog vrha, već je ostavljen prostor veličine jednog prsta. Same blazinice su fino složene jedna na drugoj - red,rad i disciplina ;)


Veličine su klasičnih blazinica kojim skidate makeup ili lak sa noktiju, ali razlika je što su one već vlažne. Dakle, mini vlažne maramice koje su u obliku blazinica. Nije nikakva novost, ali je itekako handy kada vam treba. Plus je i što ovo stane u svaku torbu pa ako vam se dogodi neka nezgoda na putu/poslu, uvijek ih možete imati pri ruci.


Nisu debele poput običnih, "suhih" blazinica, već poprilično tanke. I na prvu bi mogle pomisliti kao će išta tako tanko, skinuti sve ono što imam na licu? Bez brige, vrlo lako će skinuti. Naravno, ne možete očekivati da će jedna biti dovoljna, možda 2-3. Prilikom prvog korištenja imala sam vodootpornu maskaru i bojala sam se da se neće dati skinuti. Uzalud mi strah, jer me iznenadilo kako dobro ovo malo čudo skida.


Kako sam uzela obje verzije, naravno da sam i onu uljnu probala. E, sa tom sam imala problema jer mi je previše mastila kožu, miris je bio grozan i skoro ništa mi nije skinulo :/ Za razliku od ove koju kupujem svaki put kada ih potrošim. Eto, čovjek bi pomislio kad je već jedan proizvod dobar, da će vjerojatno i njegova druga varijanta biti dobra. Kod mene je Fail. 

Još jedan plus je što ja ne bih bila ja, a da ne recikliram pakiranje - trenutno u ovim kutijicama imam razne gumice za kosu, ukosnice i sl., jer bi mi se u suprotnom razbježale po sobi i ladicama. A to nikako ne volim.

Sastojci:


Kom u pakiranju: 50
Cijena: 9,90kn
Gdje kupiti: Dm
Na deklaraciji stoji da je proizvođač Dm iz Njemačke, ali je zemlja podrijetla proizvoda Poljska.

I eto, to bi bio još jedan Budged Buy post. Nadam se da vam se svidio, a idući tjedan dolazi novi :) 

Jeste li već probale ove blazinice? Ili neku sličnu verziju? Kako vam se čini?

Broj komentara: 20:

  1. Meni se uljna isto nije svidjela :/ ja skidam maskaru isto Balea vlažnim maramicama za skidanje šminke i stvarno ih super skida i preprezadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E vidiš, meni jedino ovo paše - njihove vlažne maramice za skidanje šminke mi jako iritiraju oči :( Ali ove su mi super! :)

      Izbriši
    2. Ja imam isto Baleine vlažne maramice za skidanje šminke, ali nisam toliko zadovoljna s njima. Jedno vrijeme su mi bile dobre, ali u zadnje vrijeme su mi polusuhe i prije nego počnem skidati šminku, kao da ih je neko otvarao i držao jedno 10 minuta na zraku. Bolje su mi Violeta maramice :)

      Izbriši
  2. imala sam jedino bijelu kutijicu, i isto mi nije bila nešto :/ mislila sam ako mi ta s uljem ne valja, neće ni ova :D al vidim da bi ju trebala isprobati
    ovo je stvarno praktično za putovanja, izlete, i sl. jer stvara prostor u kozmetičkoj torbici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj svakako :) Mislim da nemaš što izgubiti jer nisu skupe :)

      Izbriši
  3. Ja sam ih probala, al meni nažalost nisu uopće odgovarale. Pekle su me oči, lice, užas... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam, isto, kupila neke ( ne Baleine ) zelena kutija i to čudo je bilo katastofalno puno dal' alkohola, dal' nečega što peče za oči, da sam iz zafrljacila momentalno, ali kutijicu sam zadržala i u njoj držim suhe blaznice kad idem na putovanje :)

      Nemam želju da probam bilo koje više, jer zaista se sa tim nije igrati :/

      Izbriši
    2. Tako je meni sa svim ostalim vlažnim maramicama koje nisu Nivea Baby ili ove blazinice - peku oči za poluditi! :(

      Izbriši
  4. Imala sam nekakve Balea blaznice (možda iste koje i tebi nisu odgovarale) čiji je miris opasno prijetio da me rastavi od života :D Druge nisam ni željela probati, dosta od mene i nije to za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrlo vjerojatno mislimo na iste :D Uljne su katastrofa. Ali ove su super :)

      Izbriši
  5. Nisam ih probala, ali mi se sviđa koncept. Nisam se još oduševila s ovakvim tipom proizvoda, probala sam samo Baleine vlažne maramice za skidanje šminke- no like, ali ovo me stvarno zaintrigiralo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, te Baleine vlažne niti moje oči nisu prihvatile :(

      Izbriši
  6. Za 10 kn ću sigurno isprobati!!! Super kad ideš na put ili to što kažeš, možeš nositi i u torbi - makar već dosta toga nosim okolo, ne treba mi još i to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj,probaj! :) :) Ma u ženskoj torbi je sve potrebno ;)

      Izbriši
  7. joj ove uljne su mi baš zamjerile. pa katastrofa. još da skidaju zanemarila bih koliko su natopljene, ali fkt niš ne skidaju pa izbjegavam uopće gledat ove obične :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uljne su zaista grozne, ali probaj ove, možda te zaista iznenade :) Na kraju krajeva, nisu skupe :)

      Izbriši
  8. ja bijele uljne nekad davno koristila i bile su mi super! valjda jer ja volim sve te neke uljaste stvari. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A valjda :D Možda je i do kože, moja baš ne podnosi ulje na licu pretjerano. Ali te uljne meni nisu ništa skidale :/

      Izbriši
  9. Uvijek sam bila lijena pogledat koliko ih ima u kutijici jer sam mislila desetak haha, ne znam zašto!
    50 se isplati!

    xo

    OdgovoriIzbriši