utorak, 8. travnja 2014.

Maybelline NY the Rocket Volum' Express


Ha, evo me natrag nakon dvotjedne pauze. I nedostajali ste mi :( No, da vam tu previše ne cmoljim, ajmo mi odmah zasukati rukave i baciti se na ono zbog čega ste mi tu - recenzije jedne maskare :) 
Kao što ste na FB stranici pogodili, radi se o Maybelline NY Rocket maskati, i to običnoj verziji.


   

Kupljena je na Bipinoj akciji 1+1, zahvaljujući čitateljici Kristini (Hola! :) ), tako da me moj primjerak došao 35 kuna. Dugo, dugo...ma predugo sam ju izbjegavala jer mi se eto, nije nešto četkica sviđala. Zašto?! No, ipak mi je sad drago što sam ju kupila, jer me oduševila pošto nisam previše od nje očekivala. Zasad me samo jedna MNY maskara razočarala, no to je priča za neki drugi post - možda post o proizvodima koji su me razočarali, iako ih nema previše.


Maskaru neće nikako fulati na MNY stalku jer je pakiranje plave boje sa hot pink natpisom - zaista se ističe u moru crvenih,ružičastih i žutih pakiranja. Naravno, plastično je kao i sva ostala. Prilikom zadnjeg posjeta drogeriji, primjetila sam da su počeli stavljati na maskare naljepnice (kakve nas nekad iritiraju jer su bijele,velike, ponekad sa bar kodom) kako se one ne bi otvarale. Jedan veliki Thumbs up za to! Još samo kad bi nam dolazile zapakirane kao i balzami poput Labella, ali zasad samo sanjarimo. Previše sam počela sanjariti, vrijeme je da se vratim na recenziju :)



Naravno da je nijansa Blackest blak/Ultra noir. Rekla bih kao moja duša, ali onda bih lagala - jer je moja duša puna duga, miceka i jednoroga ;) Sama četkica je gumena i ima sitne "dlačice" koje su sve veće od vrha četkice (koji je ravan, ne zaobljen kao kod ostalih maskara) prema vrhu čepa. Preporučila bih da uvijek obrišete taj vrh jer bi se mogli zeznuti poput zaboravljive mene, pa će vam se trepavice spojiti - kao što ćete vidjeti na fotki skroz dolje.



U početku će vam se činiti da je jako vlažna (što i je), ali nakon prvih nekoliko korištenja se obično dovede u stanje normale i onda zaista odlično odrađuje svoj posao. Koristim ju sad već dva i pol mjeseca (on & off jer ju rotiram sa još nekoliko) i zaista sam zadovoljna. Kako izgleda kada ju ujutro stavim, takva je i navečer kada ju idem skidati. Ne mrda sa trepavica, niti ju suze otope iako ovo nije vodootporna verzija - provjerno ;) Najbolje silazi sa Bioderma micelarnom ili Balea umivalicom - barem kod mene. A što se tiče duljine i volumena, samo sa jednim slojem ona moje trepavice podiže i drži na poziciji. Sa dva sloja se već vidi iluzija produljivanja. 



Količina/gramaža: 9,6ml
Cijena: oko 70kn (sada ju možete uloviti za 30% off, u Dm-u ako u zamjenu za 10 bodova, uzmete knjižicu)*
Gdje kupiti: Dm, Bipa, Komo, Muller
Proizvedeno u Italiji, preporučeno potrošiti 6 mjeseci od otvaranja proizvoda.


I za sam kraj, maleni kolaž, fotkan ujutro sa samo malenom mrvicom korektora na podočnjacima, razbarušene kose i podivljalih trepavica :D I na kraju sa maskarom, jel :) Prva fotka je bez ičega na očima, samo moje teške trepavice. Druga je nakon korištenja uvijača za trepavice, a treća je sa jednim slojem maskare.

I to bi bilo to za ovaj put. Sigurna sam da ste ju već probale, ako jeste, koji su vaši dojmovi? A ako niste, planirate li ju probati?

*Sa popustom će vas izići 50,33kn; popust vam vrijedi do kraja mjeseca (30.04.)

Broj komentara: 12:

  1. Ovo je moja najdraža maskara. S time da ju nisam koristila već više od pol godine haha jer mi je uvijek preskupa :D Pa kupujem Essence <3 extreme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato ja lovim akcije ;) Imala sam i ja nekoliko Essence maskara, jedna mi je čak bila holy grail, ali nekako su mi dosadile :O vrijeme je da se ponovo sa njima upoznam, ali tek nakon što ovih nekoliko potrošim :D

      Izbriši
  2. u zadnje vrijeme mi se nakupilo toliko maskara da ne znam kad ću to sve stići potrošiti, ali da, volim maybelline maskare. super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  3. HEI LJUDI - Alexsandra ima prelijepo porculansko lice i kad je napisala u tekstu da ima mrvicu pudera, ma njoj niti netreba puder :)) Maskara što se tiče trajnosti, pigmenta crne sve super, zaista, ali meni nakon 2mjeseca korištenja počele padati trepavice sa gumom koju stvara okolo njih :( koristila ju prošle godine, no mislim da isto tako sve zavisi i o vrsti i gustoći trepavica... nisu sve iste.... i aaaako si u mogućnosti (kad imaš blogspot) probaj si tam pod dizajnom uvećati kolaž ovih krasnih fotki jednu za drugom, da ti se na blogu vide veće slike bez klika na njih da ih se poveća... e onda ti dolaziš u potpuni sjaj ovog posta :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) :* :* ma nije baš da mi ne treba puder :D
      Meni su otpadale kada sam koristila L'Oreal micelarnu, ali iače su ok - još bolje kada koristim vazelin na njima :)

      A što se tiče veličini fotki, trenutno je ovakvo stanje jer mi tema ne dozvoljava ništa veliko, pa sam u potrazi za nekom koja će mi dozvoljavati velike fotke :) :* :*

      Izbriši
  4. Imam trenutno 3 otvorene i jednu koju ću darivati. Zašto? Upravo zbog ovih Bipa akcija. uff skupo me na kraju koštaju te akcije haha
    Odlična je kad se posuši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ima trenutno 4 koje čekaju recu i još 2 koje inače isto koristim :D Luda sam :D

      Da, MNY maskare su super nakon nekih dva tjedna nakon prvog otvaranja kada se lagano posuše.

      Izbriši
  5. Ja moram da probam ovu maskaru. Uvek me je odbijala silikonska četkica, ali tebi daje baš lep volumen. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iste smo! I mene uvijek odbijaju takve četkice, i najčešće sam u pravu, ali ova me baš ugodno iznenadila :) Hvala :)

      Izbriši
  6. Ja sam valjda jedna od rijetkih koja još nije probala ovu maskaru haha :D Odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši